nu e de ajuns ca ala sa stie ca ea are prieten. trebuie ca santos sa vb personal cu el.
pt ca nici eu cand imi zicea una alta ca are prieten nu ma sinchiseam prea tare de faza asta. unele fete au o gandire de genul: \"Eu i-am zis respectivului ca am prieten asa ca nu e vina mea ca m-am culcat cu el. Eu mi-am facut datoria si am incercat sa ii rezist\". Credeti sau nu multe chiar gandesc asa. Si cum la fete nu prea da bine pt. ele sa nu aiba prieten bineinteles ca toate au prieten. Dar de multe ori chiar si ele recunosc ca stau cu ala \"pana apare ceva mai bun\".
Ala care o suna pe prietena lui santos nu are de unde sa stie ce fel de relatie aveti voi. El poate sa vrea sa presupuna ca voi ati putea avea o relatie care scartaie si atunci el s-ar putea baga pe felie. Pt. ca in relatiile care scartaie fetele nu prea mai au chef oricum sa fie fidele. Plus ca si alea relativ fidele daca sunt aburite de unul care stie ce face pot ceda.
asa ca solutia cea mai buna e ca santos sa vb cu el.
eu cand ma mai dadeam la cate una fara sa stiu ca strumfu e prin zona, daca vedeam ca apare imi vedeam de treaba la altele pt. ca nu e nici una asa de interesanta sa se merite sa ma bag in conflict cu tovarasul. numai daca vedeam ca e vreun pishpiriu sau ca aia e mai interesata de mine decat de prietenul ei mai continuam (luam macar un numar ceva).
cu toate astea

mi s-a intamplat chiar sa sarut o gagica de fata cu prietenul ei

(poveste oarecum offtopic).
eram la Festivalul Berii dupa cateva beri si o vad pe una cu care mai iesisem. O vad pe asta ca lucra acolo si mai era acolo unul care ziceam eu ca e coleg cu ea. De fapt ala era insa strumful dar eu nu stiam ce e cu el. Si o iau pe asta de dupa gat i-am bagat si mana in chiloti chiar pe la spate cand am glumit noi la o faza si dupa ce am mai aburit-o oleaca si i-am aplicat o stampila in timp ce tovarasul statea ca un cadavru langa noi

.
Dupa aia mai plec oleaca sa ma plimb si cand ajung din nou pe langa standul ei il vad pe ala cu mana pe dupa gatul ei. Trec mai departe iar apoi cand vad ca strumful a plecat ma duc la ea si o intreb:
-dar cine era ala?
ea: -Pai ala e prietenul meu...
eu: -Bhahahahaha hahaha mama ce fraier e prietenul tau. Eu te-am sarutat pe tine si ala statea acolo ca mortu bhahaha mama ce fraier e prietenul tau.
ea in gluma: -Hai du-te acasa

Si dupa faza asta mi-am dat intalnire cu ea in seara aia la ora 24 cand termina programul dar cum s-a facut 24:15, 24:30 si aia o tineau acolo in continuare la munca m-am dus acasa dar si acum as putea sa o combin daca as suna-o, ca are prieten sau nu. mi-a mai dat bip nu stiu cand dar nu am avut timp de ea.
asa ca tre sa actionezi santose sa te bagi intre ei sa stie ala sa-si vada de treaba si ca iese cu scantei daca nu se potoleste.