Quote:
|
Originally Posted by \"Edd\"
|
hahaha tre sa fii putin nebun sa incerci asta .. io la faza asta ashteptam o palma
Miki .. fumeia mea .. sper k shtie ce sa faca .. si cred k ii este si putin frica d mine .. ptr k la manie fac urat .. hai sa va spun o chestie .. cand eram in spital .. ptr operatziile la genunchi .. maica`mea era langa mine .. asa .. in rezerva noastra au adus un betziv .. care undeva mai tarziu a intrat in sevraj .. si ii zicea lu` maica`mea .. Luminitza .. adu si mie nishte vodka ... ( de unde pana unde .. k oricum pe mama o cheama Claudia ) .. asa .. si i`am zis sa inceteze .. nu aveam decat cateva ore de la operatzie .. i`am zis odata .. i`am zis d 2 ori .. am dat sa ma ridik din pat da ... pewla ridica`te daca potzi k simtzeam k imi cadea picioru .. m`am inroshit .. am urllat sa taca ... si mi`au bagat p bot juam de nush ce *** de calmat .. ceva dupa morfina .. n`am idee cum se numea .. daca imi aduk aminte il scriu .. si m`a luat somnu` .. cert este k l`am urat asa de mult .. ptr cum o facea pe maica`mea ... jur .. imi doaream mai mult k orice sa moara .. si nu am dorit moartea nimanui ... dar imi doream asa d mult sa moara .. ptr ce ii facuse mamei mele .. si eu eram in pat si nu puteam sa fac nimik ... l`am urat in asa hal .. k a doua dimineatza a venit o asistenta .. si zice :
Shtitzi pe domnu care era in patu d aici d la usha .. azinoapte .. dupa ce l`am urkat in ambulantza ( sa`l duca la palazu la dezintoxicare ) .. a murit asa de`odata ...
mama s`a uitat la mine ... dar nu a zis nimik .. dupa cateva saptamani i`am zis k l`am urat pe omu ala .. asa d mult ptr ce ia facut .. ii doream moartea ... si a murit ... ... chestia asta e reala si s`a intamplat acum 2 - 3 ani .. in perioada 25 .. 31 decembrie cand mi`am rupt eu picioru .. asa k ... tovarasha mea shtie de faza si se fereshte de mine ... un pik

...
asa k nu va doresk sa va luatzi de mama .. k ori fac crima .. ori muritzi din cauze ciudate ...
respekt !!!
PS. vreau sa am apuc de vodoo