Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Closed Thread

Thread Tools
Old 13-04-05, 19:31   #31
Edd

Stage 5

Edd's Avatar

pai daca ar fi facut asta o data si ar fi fost un baiat finutz....merge sa vb cu el..dar dupa cate zici tu e badaran si mai shi suna non-stop da sms-uri.....deci iti sugerez sa te duci la el calm frumos cu o fata de om zambitor sa zambeshti la el ...sa nu zici nimik ...si cand a zambit si el sau zice ceva bate-l da in el omoara-l!!!!!!! ..dupa aia ia-i telefonul (sunt 2 variante)
1varianta : daca e pe cartela suna pana ii consumi creditul (eventual iti dau un nr de tel sa mai vb sa iti aud si io vocea ) ca sa nu o mai sune ..
a2-a varianta ..>e pe abonament..in cazul asta a dat norocu peste tine.. iei cartela si vb vreo ora ca pana se duce el sa zica ca i s-a furat cartel vb chiar mai mult....sau daca vrei s amai suni pa cineva ...Exe mama ta din cealalta camera..e oke..dar poate vb si noi

..acum asta a fost o sugestie..nu trebuie sa faci neaparat ashea...(e de fapt obligatoriu )
Edd is offline  
Old 13-04-05, 20:09   #32
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

stewpid..... astept si alte pareri..
da...
la ce pateste EA ... dupa aia ? te-ai gandit ?
probl. prof. etc.
nu-s genu care... BATE si dupa aia INTREABA .... care-i problema..
chiar as discuta frumos cu cretinu .. si i-as explica frumos .
daca ar continua ... ghinionu lui ..
sooo... ?! carmen , psycho ... etc... cmon ... de la voi astept
EvLSant0S is offline  
Old 13-04-05, 20:13   #33
Carmen

Stage 5

Member of:
[Extreme Racing]

Pentru inceput eu zic sa raspunzi tu la telefonul ei cand mai suna si sa-i spui s-o lase in pace ca va deranjeaza. Sa nu uiti sa te recomanzi ca fiind prietenul ei
Daca nu se potoleste vorbesti cu el in afara liceului, si asa nu va avea nici ea probleme
Carmen is offline  
Old 13-04-05, 20:18   #34
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

=)) in fine.. nu comentez faza cu .. raspunsul ... la telefonul ei ..

e greu din .. 168 de ore.. cat are o saptamana... sa sune ala in fine.. chiar nu conteaza..
so .. prima varianta pica...

dar.. daca m-as recomanda eu cu un telefon la el ... ?
la fel... vbit frumos... ii spun ca deranjeaza si sa se potoleasca.. sa dea o laba sa-i treaba..
mere?
EvLSant0S is offline  
Old 13-04-05, 20:28   #35
Edd

Stage 5

Edd's Avatar

pay santos io la fel m-am referit in afara liceului...ptr c aparerea mea este ca
este stresant si nu vad de ce sa nu o merite????ca nu ai ce sa vb cu ajtia.... bang bang you're dead...my opinion ....(plus ca am glumit un pic in ultima faza..sish....)
Edd is offline  
Old 13-04-05, 20:42   #36
iasi_drifter

Stage 5

iasi_drifter's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
dar.. daca m-as recomanda eu cu un telefon la el ... ?
la fel... vbit frumos... ii spun ca deranjeaza si sa se potoleasca.. sa dea o laba sa-i treaba..
mere?
pai da asta tre sa faci.
dupa aia normal ca daca insista si dupa ce ii spui sa-si vada de treaba tre sa-l spargi.
daca te ignora cu toate ca i-ai spus sa o lase pe gagica-ta in pace deja se schimba situatia. in cazul asta n-are sens sa mai stai pe ganduri. Sparge-l disloca-l!
iasi_drifter is offline  
Old 13-04-05, 20:51   #37
RaveBoy

Stage 5

RaveBoy's Avatar

Member of:
[AfterDark Racing]

Vezi sa nu fie vro matahala santose ....... ca atunci e nasol ....
RaveBoy is offline  
Old 13-04-05, 21:15   #38
TheSinner2

Stage 5

TheSinner2's Avatar

eh... zi's sa-si dea intalnire cu idiotul in victoriei.. pe vineri.. si se rezolva rapid
TheSinner2 is offline  
Old 13-04-05, 21:20   #39
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"iasi_drifter\"
bai Psycho esti belea. si la fel si tu santos
io unu am agatat, mozolit, f***t o gramada de p***e la viata mea si zic cu aprox 80% aveau strumf.
si m-a durut fix in p**a daca aveau tovaras sau nu.
INTOTDEAUNA e vina femeii tale daca te inseala si nu a celui care se da la ea. Pt. ca ea are optiunea: sa il refuze sau nu.
Pt. ca daca nu e hotarata sa nu te insele, daca nu te inseala cu unul, te inseala cu altul. Degeaba il bati tu pe ala. Ea e cea cu probleme. El nu te cunoaste si ar trebui sa ii fii recunoscator daca o f**e pe gagica-ta ca iti face un serviciu demonstrandu-ti ca ea nu iti va fi fidela. Asa ca ei tre sa-i dai un bocanc in c*r sa se duca unde vrea iar lui sa-i strangi mana frate.
Fara suparare dar voi ganditi cu pumnul si nu cu capul la faza asta.
Bine ca n-am dat peste gagici cu prieteni ca voi ca eu nu tineam neaparat sa le sparg fetzele dar daca erau prosti o faceam.
Daca vrea sa-ti fie fidela, il refuza oricat ar insista. Daca nu vrea te va insela si ii spargi fata degeaba aluia.

problema e k ... ink .. nu fac nimik .. il mai ashtept ... o sa ii zic tovarashei .. sai ii explice .. si daca nu vrea sa intzeleaga ii incark bateriile ...

ai si tuh dreptate .. in felul tau ... k prin chestia asta poti sa verifici daca iti este fidela sau nuh .. dar ... daca nu e fidela .. o sparg si pe ea ...

Santos ... parerea mea .. acum recvenind la tine .. mergi si explica`i omului k eshti cu ea .. apoi daca insista .. vb si la tel ... si daca nici asa nu merge .. ashteapta`l sa iasa d la liceu ... sa treaca p trotuaru celalalt .. si apoi ... scoate`i 1 dinte .. parerea mea ... hmzz zicea cineva .. k dca e matahala .. pff neinteresant ... ai vazut tyson cu horyfield ... dintr`o bucata .. a dat jos un taur de 140 de kg ( tyson cu o putere de 1 tona in pumn ) totul cu o lovitura bine plasata .. si hai sa va mai vand un pont .. intotdeauna la un scandal .. fitzi voi cei care datzi primii .. ptr k .. sunt 2 posibilitatzi :

1 daca e cu gashka ... sar si aia la bataie .. si ti`o iei dar oricum el e jos
2 aia din gashka decalra silentzio stampa si nu comenteaza nici unu si il aduna de pe jos ..

asta in cazul unei lovituri bine plasate : ... asa k .. parerea mea ... santos .. ia`o cu fruushelu .. nu sunt adeptul pumnului ... din prima dar din a 2`a .. da ... heh de cate ori era sa ma iau la bataie pe strada .. cu mashina .. inclusiv odata cu maica`mea`n mashina .. norok k a zis .. stai in mashina .. si ... k ne suparam ... ptr mine cuvantu lu` mama valoreaza destul d mult ... ( ps > aveam mana p inchiderea de geamuri .. de la solenza .. si mama avea 4 unghii in mana mea infipte k sa n uridik geamu .. intentzia mea a fost sa ridik geamu ... k aveam geamu jos .. si prostu a bagat mana p geam ... sa ma ia de barbie ... da mama s`a prins ce vreau sa fac .. si a actzionat .. damn .. si omu era si el cu femeia .. om d varsta cu tata .. da cred k ii dadeam o mama de bataie .. k aveam nishte draci la ce faze imi facuse cu mashina .. muream cu el de gat :P ) ... asta e una din fazele intamplate acu catziva` ani ... dar acu m`am linishtit .. sunt pashnic sac . .nu am putetzi enerva la volan .. decat rar
Psycho is offline  
Old 13-04-05, 21:48   #40
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"RaveBoy\"
Vezi sa nu fie vro matahala santose ....... ca atunci e nasol ....
neeah... nici eu nu-s MIC

si daca e ceva... vreo 3 cuvinte am de spus .. sau chiar 4 =))

BISHOP MARYO RABANNE si AUDIPERFORMANCE
desii.... n`o sa se puna problema.. sper sa inteleaga din prima ... dela telefon
pana la urma... sambata.. cat o sa fiu cu ea.. o sa-i dau un tel. .. cu ea de fatza... si o sa-i zic... sa dea o labushka... sa se culce.. ca nu`i loc de menage a trois....
daca nu intelege revin cu detalii =))
sper sa nu fie cazul
EvLSant0S is offline  
Old 13-04-05, 22:07   #41
iasi_drifter

Stage 5

iasi_drifter's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

da-i telefon aluia chiar si daca eventual gagica-ta zice sa nu-i dai. e bine ca respectivul sa stie de tine.
dar da-i mai intai bip ca sa vb pe banii lui . glumesc. sau nu .
iasi_drifter is offline  
Old 13-04-05, 22:09   #42
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

pff nu`l suna tuh prietene .. k e urat .. alsa`l sa iti sune amika .. si raspunzi tuh .. si il iei tare la telefon .. daca se pierde e pampalau ... si explica`i .. k nu vrei sa avetzi confruntari si sa iti lase femeia in pace
Psycho is offline  
Old 13-04-05, 22:11   #43
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

respectivul stie de mine ... de la ea..
insa.. continua .. o suna , sms , etc ....
o sa vbesc cu el....
sper sa inteleaga .. sa nu fie vreun cretinc are sa vrea sa ne masuram diametrul de la \"cohones\" ca... n-am chef...
EvLSant0S is offline  
Old 13-04-05, 22:13   #44
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Santose, ca tot esti moderator.. da split si fa topic \"cum scapi de concurentza\" nu vezi ca de cateva pagini numai asta se discuta?

good ideea... imediat se rezolva...
RoSonic is offline  
Old 14-04-05, 07:40   #45
Edd

Stage 5

Edd's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"EvLSant0S\"
respectivul stie de mine ... de la ea..
insa.. continua .. o suna , sms , etc ....
o sa vbesc cu el....
sper sa inteleaga .. sa nu fie vreun cretinc are sa vrea sa ne masuram diametrul de la \"cohones\" ca... n-am chef...
vezi la ce m-am referit ? ashea ai zis shi prima data ...imi pare rau sa zic dar mie din cate ai zis tu ...imi pare un cretin...acum sper sa nu fie ashea ..ca daca e un tip dragut merita sa vb cu el :P dar am impresia ca nu e...daca era venea la ea discuta o invita in oras..dac afla ca are orieten se retragea(aici nu e numai vb de pumni) ...dar dupa cate vezi nu a facut asta..si ii trimite sms-uri ca prostu' si nu vine sa vb cu ea (chiar a venit vreodata ? ) .....deci io raman la prima mea impresie..deshi sper sa ma inshel....
Edd is offline  
Closed Thread

Posting Rules