Quote:
|
Originally Posted by \"iasi_drifter\"
bai Psycho esti belea. si la fel si tu santos
io unu am agatat, mozolit, f***t o gramada de p***e la viata mea si zic cu aprox 80% aveau strumf.
si m-a durut fix in p**a daca aveau tovaras sau nu.
INTOTDEAUNA e vina femeii tale daca te inseala si nu a celui care se da la ea. Pt. ca ea are optiunea: sa il refuze sau nu.
Pt. ca daca nu e hotarata sa nu te insele, daca nu te inseala cu unul, te inseala cu altul. Degeaba il bati tu pe ala. Ea e cea cu probleme. El nu te cunoaste si ar trebui sa ii fii recunoscator daca o f**e pe gagica-ta ca iti face un serviciu demonstrandu-ti ca ea nu iti va fi fidela. Asa ca ei tre sa-i dai un bocanc in c*r sa se duca unde vrea iar lui sa-i strangi mana frate.
Fara suparare dar voi ganditi cu pumnul si nu cu capul la faza asta.
Bine ca n-am dat peste gagici cu prieteni ca voi ca eu nu tineam neaparat sa le sparg fetzele dar daca erau prosti o faceam.
Daca vrea sa-ti fie fidela, il refuza oricat ar insista. Daca nu vrea te va insela si ii spargi fata degeaba aluia.
|
problema e k ... ink .. nu fac nimik .. il mai ashtept ... o sa ii zic tovarashei .. sai ii explice .. si daca nu vrea sa intzeleaga ii incark bateriile ...
ai si tuh dreptate .. in felul tau ... k prin chestia asta poti sa verifici daca iti este fidela sau nuh .. dar ... daca nu e fidela .. o sparg si pe ea

...
Santos ... parerea mea .. acum recvenind la tine .. mergi si explica`i omului k eshti cu ea .. apoi daca insista .. vb si la tel ... si daca nici asa nu merge .. ashteapta`l sa iasa d la liceu ... sa treaca p trotuaru celalalt .. si apoi ... scoate`i 1 dinte .. parerea mea ... hmzz zicea cineva .. k dca e matahala .. pff neinteresant ... ai vazut tyson cu horyfield ... dintr`o bucata .. a dat jos un taur de 140 de kg ( tyson cu o putere de 1 tona in pumn ) totul cu o lovitura bine plasata .. si hai sa va mai vand un pont .. intotdeauna la un scandal .. fitzi voi cei care datzi primii .. ptr k .. sunt 2 posibilitatzi :
1 daca e cu gashka ... sar si aia la bataie .. si ti`o iei dar oricum el e jos
2 aia din gashka decalra silentzio stampa si nu comenteaza nici unu si il aduna de pe jos ..
asta in cazul unei lovituri bine plasate : ... asa k .. parerea mea ... santos .. ia`o cu fruushelu .. nu sunt adeptul pumnului ... din prima dar din a 2`a .. da ... heh de cate ori era sa ma iau la bataie pe strada .. cu mashina .. inclusiv odata cu maica`mea`n mashina .. norok k a zis .. stai in mashina .. si ... k ne suparam ... ptr mine cuvantu lu` mama valoreaza destul d mult ... ( ps > aveam mana p inchiderea de geamuri .. de la solenza .. si mama avea 4 unghii in mana mea infipte k sa n uridik geamu

.. intentzia mea a fost sa ridik geamu ... k aveam geamu jos .. si prostu a bagat mana p geam ... sa ma ia de barbie ... da mama s`a prins ce vreau sa fac .. si a actzionat .. damn .. si omu era si el cu femeia .. om d varsta cu tata .. da cred k ii dadeam o mama de bataie .. k aveam nishte draci la ce faze imi facuse cu mashina .. muream cu el de gat :P ) ... asta e una din fazele intamplate acu catziva` ani ... dar acu m`am linishtit

.. sunt pashnic sac . .nu am putetzi enerva la volan .. decat rar