Re: V-ati combina cu o tipa doar ca sa conduceti o masina tare?
NU,NU,NU si iar nu.
In primul rand pentru ca ma respect sau cel putin cred asta si nu m'as combina cu o tipa nasoala doar pentru anumite beneficii.daca arata bine si e ok ma combin pentru ea nu pentru masina iar in al 2 lea rand pentru ca am o masina tare
Member of: [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4Rally]
Quote:
Originally Posted by Alexutzzz
NU,NU,NU si iar nu.
In primul rand pentru ca ma respect sau cel putin cred asta si nu m'as combina cu o tipa nasoala doar pentru anumite beneficii.daca arata bine si e ok ma combin pentru ea nu pentru masina iar in al 2 lea rand pentru ca am o masina tare
Da,nu as fi facut asta nici atunci cand nu aveam o masina tare.
O femeie materialista mai e cum mai e dar un barbat materialist nu poate fi numit barbat.
Materialist te numesti atunci cand esti cu o persoana pentru a avea anumite beneficii,poate pentru unele persoane e ceva normal dar gandind mai profund iti vei da seama ca am dreptate.
Poate ce e pentru mine tare pentru alti e un cazan sau nimic interesant,sti vorba aia daca am fi toti la fel si am gandi la fel ne'am plictisi cumplit
nu m-as combina cu sa conduc vro smechereala de masina - cred ca majoritatea genurilor de masini mai mult sau ma putin sportive/luxoase etc gasesti sa inchiriezi - gasesti si porsche, si x5 -
daca tipa e buna rau atunci cred ca m-as combina pt "masina"