Re: V-ati combina cu o tipa doar ca sa conduceti o masina tare?
yo unu m-as conbina cu o tipa ca sa-i conduc masina
dar eu as pune problema altfel m-as conbina cu o tipa ca sa-mi conduca si ea mi-e masina ca tare mi-e draga bautura.si in ambetele alea cand ma fac praf sa aiba cina ma duce spre resedinta....cred ca multi stiu despre ce vb.....nu
da,evident,femeile sunt mai putin importante...doar atat a fost intrebarea daca totusi le-ai suporta ca sa ai ocazia sa conduci o masina bengoasa...mr pytbull... ca deh,bmw means power,da' ce te faci daca nu tu o detii ci ea?
well...sa clarificam!buburuza dracoasa in cazul in care el detine 320d,consideri ca ar fi un punct de atractie suficient de mare ca sa putem pune in discutie ca el ar fi fost atras de buburuza??? eu zic ca nu prea...
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Quote:
Originally Posted by aleks
am eu o idee despre asa o situatie, dar zic pas...
dezvolta ..pe mess
Quote:
Originally Posted by Mustang Mach One
pytbulle sa fiu al naibii daca s-a inteles ce ai vrut sa zici ...
Mergem pe considerentul ca era o ora prea tarzie pentru o exprimare corespunzatoare mediului si capacitati de redactare al unui reply la un topic cu multa greutate ,
Ideea e in felul urmator ...
Poate ca daca as vedea o fata dragutza sa spun asa pe strada nu m-ar atrage atat de mult ca o fata la fel de dragutza conducand un super car Cred ca asa gandesc toti baietii...