Re: V-ati combina cu o tipa doar ca sa conduceti o masina tare?
Ma imaginez intr-o Zonda si langa mine o muma a padurii... a 2-a zi, dupa ce m-a vazut juma de oras, as mai putea iesi afara? Nu cred. Poate peste 2,3 luni knd totu se uita. Dar...NU! Mai bine Logan si o fata frumoasa decat muma padurii. Dar dak tipa din Zonda nu e muma padurii, ci din contra....atunci DA.
Quote:
Originally Posted by dexter_20
Ma imaginez intr-o Zonda si langa mine o muma a padurii... a 2-a zi, dupa ce m-a vazut juma de oras, as mai putea iesi afara? Nu cred. Poate peste 2,3 luni knd totu se uita. Dar...NU! Mai bine Logan si o fata frumoasa decat muma padurii. Dar dak tipa din Zonda nu e muma padurii, ci din contra....atunci DA.
dude fuck muma padurii =)) ii pui geamuri fumurii si da-i nainte
Quote:
Originally Posted by bad_boy2k
. dar daca e vorba de un M.... YAAAAAA come tot dadyyy
mananc rahat... :P da oricum, dak ar avea o masina tare, adik de la M in sus, mergeeee
da da da da bine zici come to daddyy dar daca ar fi cazuu sa ma combin cu una cu un motor tareeee mv agusta f4 sau chesti extrem de scumpe care nu mi le permit....yamyyyy come to dadyyy
am zis k poate mi se pare..
va mai vin multe tampenii din astea in cap?
din principiu nu as sta la mana unei femei, oricat de multi bani ar avea, doar daca, cine stie, m-as lovi la cap...
dar kiar cu..."o persoana cu dizabilitati" sa zic asa... din interes... cat de looser poti fi????
da botta apropo, te-ai combinat din vree-un interes ( nu neaparat legat de masini) cu vreo tipa?
nu-mi zi k interesul a fost sa i-o pui, k nu se ia in calcul interesul asta