Dak gagica nu e cine stie ce Carmen Electra macar sa te bucuri de masina ei nervoasa , nu ?
Oricum depinde de cat de ambitios esti...le jonglezi pe amandoua in acelasi timp ...sau nu ?
Nu cred k as face asa ceva .....sa ma combin cu fata doar sa conduc masina ...dak fata arata bine si e desteapta da mas baga .....dar o fata care arata bine are bani si o si duce capu , nu o se combine cu mine in veci si pururi .....ajung la concluzia k dak e urata nu , dak e frumoasa da.....ceea ce se intampla si in momentu asta , adik nu se schimba nik pt mine .
Nu cred k as face asa ceva .....sa ma combin cu fata doar sa conduc masina ...dak fata arata bine si e desteapta da mas baga .....dar o fata care arata bine are bani si o si duce capu , nu o se combine cu mine in veci si pururi .....ajung la concluzia k dak e urata nu , dak e frumoasa da.....ceea ce se intampla si in momentu asta , adik nu se schimba nik pt mine .
sunt de acord cu tine...mai putin la faza cu : aratatul bine si dusul capului...nu trebuie sa nu incerci...depinde foarte mult de \"vrajeala\" pe care i-o administrezi
Re: V-ati combina cu o tipa doar ca sa conduceti o masina tare?
am zis DA ! depinde acum de fata... daca e una pe care o vad ca un lucru n-am nici un stres,dar daca e o cunoscuta cu care ma inteleg bine nu m-as incurca doar pt o masina.. pana la urma as conduce masina ca amic, prieten ! tot acolo ajung
mie sincer mi se pare km aiurea topicul..da,poate v ati combina cu o tipa marfa kre are si o masina tare..dar de unde sunteti asa siguri k v ar lasa pe voi sa conduceti?ce,ea nu poate?:P
Quote:
Originally Posted by sst_effy
mie sincer mi se pare km aiurea topicul..da,poate v ati combina cu o tipa marfa kre are si o masina tare..dar de unde sunteti asa siguri k v ar lasa pe voi sa conduceti?ce,ea nu poate?:P
da...da' multe fete se combina cu noi sa ne conduca ele masinile noastre...
noi de ce nu am face la fel ?