Quote:
Originally Posted by DOHC16
Tu sigur o sa conduci o masina tare 
|
Asta vedem pe viitor , pana acum nu mi-a fost rusine cu nissan-ul desi mai am niste masinute prin garaj mai smechere dar nu sunt ale mele ci ale parintiilor si m-am rezumat sa conduc nissanu chiar daca nici asta nu este al meu am zis ca e mai ieftin daca fac pagube ( spre fericirea mea ca n-am facut )

decat unele minore

, iar ca sa conduc ce vreau eu si ce am in cap trebuie sa mai pun putin mana sa muncesc , ca nu vreau bani de la mami si tati
Si sa nu fiu offtopic asa pe scurt ...
Eu am prieteni si cu bani si cu mai putini bani si fara bani , mai de toate natiile sa zic asa , dar absolut la niciunul nu am vazut vreodata sa zica ca ` Domne , eu vreau sa ma combin cu aia ca are Touareg sau Bmw , nu , eu zic ca respectul fata de sine nu te duce la gandul ca domne eu ma combin cu ala sau cu aia ca are un bolid in fata casei ( luat cu bani sau cu botu ) depinde de sex si mentalitate
Si o scurta povestioara ...
Azi noapte stateam cu cel mai bun prieten al meu la o tigara si din vorba in vorba am dat-o pe un subiect asemanator cu asta numai ca la genul feminin , dupa ce a iesit dintr-o relatie foarte nasoala ( ea l-a inshelat cu unu la semafor ) urat stiu , ce s-a gandit el sa faca ... s-a combinat cu o fata de la facultate , nu a scos-o cu masina , nu ia cumparat nimic , si de doua saptamani o tine numai asa , dupa care ce mi-a zis ca ii sta in minte , peste vreo luna cam asa sau cand o sa vrea el , o sa o intrebe daca simte ceva pentru el sau chestii d-astea ( nu stau acuma sa va aburesc ) si sa vada daca este pe interes sau nu . Si alte faze precum daca merg la cafenea cu baietii pe jos , nu se uita nici dracu la tine , daca venim cu masina in schimb ....stanga dreapta priviri hopa fete , flirt numai stiu ce ...deci no offence dar ca baiat sa te uiti dupa o fata doar ca are o masina smechera ( e nasol ) parerea mea
Scuze ca v-am plictisit dar eu ma plictisesc mai tare in casa