re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
Quote:
Originally Posted by moga1688
din pacate pentru unele femei conteaza,am patit sa imi zica o tipa ,pe cand aveam Dacie, citez: "Cu masina asta vrei sa ma agati?" .Am ramas mut vreo cateva secunde
eu as fi murit de ras vreo cateva secunde
vreo 3 ani am condus in paralel golf5 si ... matiz (matiz la bucuresti, golf in campina, era al tatei) . Pe fetele care isi schimbau atitudinea atunci cand ma vedeau cu golful le bagam urgent in schema "bitches for sure". si chiar nu m-a incurcat deloc matiz-ul in "cuceriri". acum depinde si unde tintesti...
eram in masina la semafor si ea trecea pe zebra,eu m-am uitat la ea dar nu am zis nimic,si ea mi-a dat replica,binteinteles ca dupa cateva secunde am inceput sa rad
Pe mine nu m-a īncurcat maşina niciodată, şi n-am păţit īn viaţa mea să mă refuze o fată pe motiv de maşină.
Ar trebui să vă scoateţi din postura de "prelungie a maşinii" cānd īncercaţi să convingeţi o fată. Cred că e o reacţie de apărare, abordaţi altă metodă, agăţatul la volan nu mai funcţionează nici la ţară de ani de zile.
O fată nu prea se agaţă, trebuie să fii persuasiv īn cele mai multe cazuri, si nu poţi face asta fiind la volan şi ea pe jos, oricum o suceşti, tot agăţat ieftin iese, normal că-ţi dă cu flit şi-n mintea ei te cataloghează īntr-un fel pe care dacă l-ai şti niciodată n-ai mai deschide gura īnainte să te dai jos din maşină
La capitala inca mai functioneaza reteta simpla.Una bucata supercar mers pe beller vara dupa ora 7 .Parcat cat mai in fata cafenelei in vazul femelelor iesite la imperecheat.Coborat asezat la masa scos telefonul .Insumat = busy night.Intr-adevar agatatul din masina e penibil si nu da roade nici la tara poate.Metodele s-au mai schimbat insa unele mentalitati nu.Totusi e recesiune acum vor surveni schimbari drastice cred )
Re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
La unele conteaza,la altele nu.
Dar sa va spun doua intamplari cu domnisoare la volan.
Bulevardul 1 mai,1:30 noaptea,la stop o domnisoara draguta intr-un 206 de firma,ma uit la ea,se uita la mine si ii zic "Ce faci?",la care ea da afirmativ din cap si pleaca tare de la semafor .
Bucurestii Noi,6:00 pm,in fata mea la stop o Corsa cu 4 fete in ea.Vad ca soferita se uita in oglinda in spate si "o pup" adica fac un semn din buze,se face verde si a luat-o cu 130 km/h pe linia de tramvai
Cred ca sunt foarte urat si toate cu masini fug de mine .
Si apropo,sunt baieti...eu le-as spune cocalari,care au 2 fete in masina(normala) si la stop,se uita la combi-ul meu si o tureaza in gol...
Quote:
Originally Posted by Renzor
Bucurestii Noi,6:00 pm,in fata mea la stop o Corsa cu 4 fete in ea.Vad ca soferita se uita in oglinda in spate si "o pup" adica fac un semn din buze,se face verde si a luat-o cu 130 km/h pe linia de tramvai
Eşti genial, mi-ar plăcea să fiu lāngă unul la semafor şi să-l studiez cum ţuguiază buzele, cu privire catifelată de căprioară, clipind tandru, la domnişoara din masina din faţă
Quote:
Originally Posted by aleks
Eşti genial, mi-ar plăcea să fiu lāngă unul la semafor şi să-l studiez cum ţuguiază buzele, cu privire catifelată de căprioară, clipind tandru, la domnişoara din masina din faţă
Eu am vazut cativa d-astia
...si nu-ti doresc! adica... mi se pare foarte gretos! (port intotdeauna pungi de unica folosinta in masina)
avea Seinfeld o chestia geniala legata de agatatul din masina, gen...vezi o tipa,o claxonezi,iti inchipui ca ea va fugi dupa masina,te va prinde la primul semafor,va urca in masina si-ti va spune cat de mult se bucura ca ai claxonat-o?
PS.Claudia,ce scrie pe ambalajul pungilor tale de unica folosinta?
Quote:
Originally Posted by bmwm5
Claudia,ce scrie pe ambalajul pungilor tale de unica folosinta?
2 lucruri: pe o parte "Şi eu votez Bombeu Preşedinte"
şi pe cealaltă "Această pungă este pentru cei care vor cu adevărat să agaţe de la semafor ţuguindu-şi buzele"
Quote:
Originally Posted by aleks
Ohooo si cati disperati sunt care fac asa... nu bat nici un apropo, dar e penibil... serios