Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Reply

Thread Tools
Old 19-07-07, 15:28   #496
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[FORD]
Default re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?

cel mai valabil raspuns cred ca ramane asta: pentru unele conteaza, pentru altele nu....
oricum formularea intrebarii e cam prost pusa pentru ca daca te duci la una d'asta din prima categorie cu o dacie 1310 sau cu un tico,matiz n-o sa conteze prea mult!
Sindrom is offline   Reply With Quote
Old 20-07-07, 04:18   #497
ameer

Stage 4

Quote:
Originally Posted by sponsoru View Post
pe dracu nu conteaza...chiar si o femeie care sustine ca pt ea nu conteaza banii deloc se gandeste initial la ipoteticul ei prieten ca ar trebui sa nu fie chiar ultimul gunoier..sa fim seriosi..ce femeie/fata draguta si-ar dori langa ea un rupt de foame ..La prima impresie conteaza cat de cat si masina.. Ulterior dupa ce ajungi sa o cunosti daca nu e o interesata redusa atunci o eventuala relatie nu sta in bani sau in masina..Sau mai este si cazul in care ea are bani si e frumoasa.. Credeti ca s-ar uita la unul care desi arata bine este f f f sarac?..nu..si nu trebuie considerat ca din cauza arfelor sau mai stiu eu ce.. dar e normal sa fie asa .. Nu mai traim in romantism de mult si p[ovesti de genul "Doamna si vagabondul" sunt putin probabile in ziua de azi..
Hai ca asta a fost o trezire dura la realitate
Din pacate ai dreptate...
ameer is offline   Reply With Quote
Old 31-07-07, 12:30   #498
dogy_10
VW Driver

Stage 5

dogy_10's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]
[VW]

hai sa va povestesc o faza....duminica am fost cu varumiu pana la Tg. Jiu si in Caransebes ne-am pierdut, am oprit sa intrebam doua bagaboante la vre-o 17-18 ani in ce parte e drumu si credeti-ma ca in momentul in care am lasat geamul jos la maina (un audi A4 1.8Turbo quattro argintiu cu folii negre.....o bijuterie de masina) alea erau deja ametite, nu mai stiau ce sa spuna se balbaiau si cand am plecat ma uitam in oglinada si le-am vazut cum zambeau. Si acum va intreb pe voi credeti ca daca eram cu loganul meu sau cu alt jaf de masina mai faceau asa....???
dogy_10 is offline   Reply With Quote
Old 31-07-07, 12:57   #499
Alexey

Stage 4

Alexey's Avatar

Fratilor din punctul meu de vedere problema se transeaza foarte simplu: ii place, se urca, nu-i place, nu se urca. Si nu, nu-mi pasa ce parere isi face
Alexey is offline   Reply With Quote
Old 01-08-07, 19:27   #500
Sasha_z

Stage 5

Member of:
[Crazy Drivers]

Quote:
Originally Posted by Magos View Post
sasha mama... la 70 de ani... NU MAI E PUSTAN =)) )

si revin.,.. conteaza daca e materialista
pfff pai asta era si ideea....whatever....
Sasha_z is offline   Reply With Quote
Old 03-08-07, 10:33   #501
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by dogy_10 View Post
hai sa va povestesc o faza....duminica am fost cu varumiu pana la Tg. Jiu si in Caransebes ne-am pierdut, am oprit sa intrebam doua bagaboante la vre-o 17-18 ani in ce parte e drumu si credeti-ma ca in momentul in care am lasat geamul jos la maina (un audi A4 1.8Turbo quattro argintiu cu folii negre.....o bijuterie de masina) alea erau deja ametite, nu mai stiau ce sa spuna se balbaiau si cand am plecat ma uitam in oglinada si le-am vazut cum zambeau. Si acum va intreb pe voi credeti ca daca eram cu loganul meu sau cu alt jaf de masina mai faceau asa....???
proaste de la tzara...
nu prea stiu multe care sa se fastaceasca langa o masina ( mai ales un a4, nu vre-un vapor... )
penibile anyway....
aleks is offline   Reply With Quote
Old 03-08-07, 10:43   #502
flaviuf

Stage 5

flaviuf's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Old School Cars]
[4Rally]

Eu cred ca in afara cunoscatoarelor, majoritatea sunt atrase de aspectul masinii...adica e mult mai probabil sa-i placa o Astra decapotabila din '96 (zic si eu) decat un GolfV Variant (e doar un exemplu).
La o prima vedere nu cred ca o intereseaza detaliile tehnice sau pretul, ci 90% conteaza design-ul si starea masinii.
flaviuf is offline   Reply With Quote
Old 03-08-07, 13:04   #503
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

intr-acevar, aici nu te contrazic, sunt f putine care tin cont de an, cai putere, dotari, etc, dar asta nu inseamna ca se intimideaza prea multe cand opreste un a4 langa ele, si-si ranjesc fasolele lung dupa el cand pleaca....
Old 03-08-07, 14:30   #504
Claudia

Stage 5

Claudia's Avatar

Member of:
[Moderators]
[BMW]
[VW]
[FORD]
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by flaviuf View Post
Eu cred ca in afara cunoscatoarelor, majoritatea sunt atrase de aspectul masinii...adica e mult mai probabil sa-i placa o Astra decapotabila din '96 (zic si eu) decat un GolfV Variant (e doar un exemplu).
La o prima vedere nu cred ca o intereseaza detaliile tehnice sau pretul, ci 90% conteaza design-ul si starea masinii.
Nimic mai adevarat. Si stiu asta de la prietenele mele care intorc capul dupa masini scumpe, eventual abia iesite pe piata. Vor confort, si nu le condamn, fiindca nu au simtit ce poate o masina veche, preparata, de exemplu. Fetele pun accent pe exterior, nu le intereseaza ce ai sub capota.. si daca incerci sa ii explici o sa se uite ca matza in calendar. Asta e valabil pentru majoritatea fetelor, si nu ma contraziceti, ca asa e! Le exclud pe fetele de pe forum, si acest tip de femei,in general.. vorbesc de marea majoritate, care sunt in stare sa mearga intr-un Mercedes ascultand la maxim manele...
Claudia is offline   Reply With Quote
Old 03-08-07, 22:49   #505
Magos

Stage 5

Magos's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[VW]
[Honda]

si stii ce e pacat?? ca sunt multe asa....... (
azi noapte treceau unele intr-un EOS ... cred ca erau 8 gagici in masina aia... era decapotata... ascultau manele si stateau cu mainile pe sus,... si unii cu un seria 3 se tineau dupa ele cu telefonul in mana, urland ceva la ele... doamneee....
Magos is offline   Reply With Quote
Old 04-08-07, 19:26   #506
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

pai se meritau unii pe altii
Old 05-08-07, 21:04   #507
spiry_moto

Stage 3

spiry_moto's Avatar

hai sa fim seriosi...DA...conteaza SI masina..

si nush ce criticati atata fetele care se uita dupa masini tari...ca doar d'asta-si cumpara unii masini...sa fie Jmekeri...sa agate..

si apoi sa fim seriosi...cum voi va uitati la fete sa le f****i asa se uita si ele la banii sau masina voastra =))
spiry_moto is offline   Reply With Quote
Old 05-08-07, 21:06   #508
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Si daca ma uit la ea ca imi place ?
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 05-08-07, 21:08   #509
Claudia

Stage 5

Claudia's Avatar

Member of:
[Moderators]
[BMW]
[VW]
[FORD]
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by spiry_moto View Post
hai sa fim seriosi...DA...conteaza SI masina..

si nush ce criticati atata fetele care se uita dupa masini tari...ca doar d'asta-si cumpara unii masini...sa fie Jmekeri...sa agate..

si apoi sa fim seriosi...cum voi va uitati la fete sa le f****i asa se uita si ele la banii sau masina voastra =))
Fiecare cu parerea lui!
Eu spuneam ca femeile apreciaza o masina scumpa stok in defavoarea uneia mai vechi, dar la care s-a muncit (preparate) fiindca nu stiu ce inseamna
Claudia is offline   Reply With Quote
Old 06-08-07, 20:06   #510
Sasha_z

Stage 5

Member of:
[Crazy Drivers]

Quote:
Originally Posted by Clauditza View Post
Nimic mai adevarat. Si stiu asta de la prietenele mele care intorc capul dupa masini scumpe, eventual abia iesite pe piata. Vor confort, si nu le condamn, fiindca nu au simtit ce poate o masina veche, preparata, de exemplu. Fetele pun accent pe exterior, nu le intereseaza ce ai sub capota.. si daca incerci sa ii explici o sa se uite ca matza in calendar. Asta e valabil pentru majoritatea fetelor, si nu ma contraziceti, ca asa e! Le exclud pe fetele de pe forum, si acest tip de femei,in general.. vorbesc de marea majoritate, care sunt in stare sa mearga intr-un Mercedes ascultand la maxim manele...

de acord...dreptate 100%
Sasha_z is offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules