Femeile nu stiu nicodata ce vor se schimba ca vremea, nicicum nu-i bine, daca esti matur esti prea sec si nici invers nu-i bine, mi-ar placea sa fie si ele macar o zi in locu barbatilor, ar avea foarte mult de invatat. Si sa fim sincer 90% din ele nu sunt mature, eventual atunic cand nu este cazul
Member of: [Moderators] [Freehand Design Usergroup] [VW] [BMW]
Re: Ce vor femeile?
Quote:
Originally Posted by viperthevenom
Femeile nu stiu nicodata ce vor se schimba ca vremea, nicicum nu-i bine, daca esti matur esti prea sec si nici invers nu-i bine, mi-ar placea sa fie si ele macar o zi in locu barbatilor, ar avea foarte mult de invatat. Si sa fim sincer 90% din ele nu sunt mature, eventual atunic cand nu este cazul
Buaaai!! cum sa nu sti ce inseamna 69!! :-O nu ii logic? ii anu in care s-a nascut.. pfiu =))
Quote:
Originally Posted by viperthevenom
Mai zici tu ceva acolo existenta unei fiinte feminine intr-un rol masculin macar o zi ) dar restu ... neeh.. ce conteaza fiule ce vor ele? nu vezi ca sunte nehotarate.. if u've got the right atitude atuncea vor exact ce vrei tu ... fat frumos nu exista.. and that's a good thing
deci..sa le luam la rind...mustangule am reusit sa te intimidez??? vad k in ultima vreme ai adoptat stilul mai "blond" ...nu te prinde...
apai..bluey..is femeie..bat-o ameteala...si pui accentul unde vrei tu...k si la baute se poate conta p mine
faza cu 69 este lasata la aprecierea voastra!fiecare cit poate....
si in leg cu femei hotarite/nehotarite..vreau sa ca zic,k p undeva poate si voi le ocoliti p alea hotarite....k unele va sperie!si inainte sa sariti la mine ginditi-va bine....
dupa parerea mea femeilor ar trebui sa li se interzica telenovelele ... ca alea le strica de cap ... di dupa aia ar trebui sa li se astupe gura si sa li se umple portmoneul cu bani .. si cu asta cred ca am zis tot pt ca daca le dai bani, si ma refer la unele nu la toate as zice ca acopera si partea cu atentia
si in legatura cu femeile hotarite/nehotarite..vreau sa va spun k p undeva poate si voi le ocoliti p alea hotarate....k unele va sperie!si inainte sa sariti la mine ginditi-va bine....
dap, eu unul recunosc, ma sperie, da' stii ce tare? asa de tare de simt nevoia sa ma ia in brate, sa ma mangaie, sa ma stranga la piept...
nu de alta, dar sa-mi revin din sperietura...