Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Re: Ce vor femeile?
Quote:
Originally Posted by Bea69
as zice mai degraba k sunt oameni,kre intodeauna cauta ceva nou...provocare..sau nush cum sa descriu
asta chiar e buna nu trebuie alta descriere...
e pur si simplu.. dorintza de a fi in fatza ,mai bun, nu conteaza. sentimentele altora.... doar sa isi atinga cu orice pret tinta....
categoric nu isi doresc asa ceva femeile.. deoarece cu prima ocazie.. ea va fi prima dezamagita
Quote:
Originally Posted by Bea69
si nu e kiar imposibil sa intelegi un om,cu toate skimbarile cu tot...just pay attention...care...try to understand...si imediat o sa iti dispara imaginea d fiara cu 7 capete si ai sa vezi o femeie incitanta!
pai cam asa e .. deoarece cand apuca sa vorbeasca o femeie ,,, chiar zici ca se aude ... din 7 parti.. .. trebuie atentie sporita si intelegere deplina
ideea e buna.. dar chiar sa apara o femei incitanta....
apai..nici zanele nu mai sunt asa d multe k p vremuri
creierash...vrem prea multe zici tu...dar kiar nu vreau sa ma repet k am avut p undeva un ditamai post despre faptul k problema majora a femeilor este k incearca sa faca fata in toate planurile...
sa fie ingrijita,frumoasa...sa tina o casa...sa fie super-mama...sa produca bani...sa te faca la semafor...sa iti faca prietenii din vorbe k sa fie lumea p spate d ea...si asa mai departe...
apai..nici zanele nu mai sunt asa d multe k p vremuri
creierash...vrem prea multe zici tu...dar kiar nu vreau sa ma repet k am avut p undeva un ditamai post despre faptul k problema majora a femeilor este k incearca sa faca fata in toate planurile...
sa fie ingrijita,frumoasa...sa tina o casa...sa fie super-mama...sa produca bani...sa te faca la semafor...sa iti faca prietenii din vorbe k sa fie lumea p spate d ea...si asa mai departe...
Si ca sa fiu ontopic si sa ma mai minunez nitel:
Toate femeile (fetele) declara ca vor un tip romantic, tandru, atent si sa arate bine. Daca exista 2 optiuni pentru tipa - unul cum declara ca il vrea, si un baiat rau, care arata bine dar care nu da 2 lei pe sentimentele ei si a altora, infatuos, bine facut - automat gagica este interesata de baiatul rau. DE CE ???
Daca tot declarati ca vreti baiatul cuminte, romantic, tandru, atent ... bla bla bla, atunci de ce va combinati mereu cu baiatul rau ?
Daca tipul cuminte devine baiat rau, rupeti orice legatura cu el ... ca s-a schimbat, ca nu il mai recunoasteti, ca bla bla bla. Parca va placeau baietii rai?
Asta nu inteleg eu la femei.
edit: vreau sa imi raspunda fetele de pe forum, nu Bea69, pentru ca stiu ce va spune.
Si ca sa fiu ontopic si sa ma mai minunez nitel:
Toate femeile (fetele) declara ca vor un tip romantic, tandru, atent si sa arate bine. Daca exista 2 optiuni pentru tipa - unul cum declara ca il vrea, si un baiat rau, care arata bine dar care nu da 2 lei pe sentimentele ei si a altora, infatuos, bine facut - automat gagica este interesata de baiatul rau. DE CE ???
Daca tot declarati ca vreti baiatul cuminte, romantic, tandru, atent ... bla bla bla, atunci de ce va combinati mereu cu baiatul rau ?
Daca tipul cuminte devine baiat rau, rupeti orice legatura cu el ... ca s-a schimbat, ca nu il mai recunoasteti, ca bla bla bla. Parca va placeau baietii rai?
Asta nu inteleg eu la femei.
edit: vreau sa imi raspunda fetele de pe forum, nu Bea69, pentru ca stiu ce va spune.
<<<<< PAS >>>>> de abia m`am trezit si nu am idee ce sa scriu...
doar k cred k e vorba despre : "dresaj" ... din baiat rau sa`l aduca in baiat bun ? nu stiu...
Si mai spuneati de noi ca vrem sa avem TOT ?
Atunci voi de ce nu va multumiti cu ala care va este potrivit si trebuie sa il "dresati" (ca pe un caine) pe ala rau ?