Re: Top 10 : Cele mai bune masini de facut dragoste
Ce golf, ce dacie, ce focus tata? Evident cel mai potrivit mijloc de transport pt asa ce va e caruta umpluta cu paie! E soft, e ambientata cu miros poaspat de fan, cabrio si cred ca iti da experiente de neuitat. N am incercat inca dar cu prima ocazie...
Acu serios vorbind, s a gandit cineva sa incerce intr-un camion? Eu da ca lucrez ca sofer. E pe departe cel mai spatios loc pe roti si cu motor(in afara de rata de 7h30 de dimineata), are perdele, 2 scaune, 2 paturi si vine cu suspensie neumatica si telecomanda din fabrica. Oricum creaza mai multa sewnzatie decat orice masina din juru ei ca hitzine cabina ca nimic altceva. Posibilitati infinit mai multe. Any cuestions?
Re: Top 10 : Cele mai bune masini de facut dragoste
Quote:
Originally Posted by dmn
5hifter: cubul rubik este jucaria aia idioata formata din mai multe cubulete mici cu laturile de diferite culori. scopul e ca fiecare latura mare a cubului sa aiba o singura culoare! si uite asa invarti la el pana te apuca niste crize de draci!
recordul e de 20 de secunde! iti dai seama ce psihopat e ala care il reuseste?
Off-topic: Cubul lui Rubik poate fi "rezolvat" in maxim 27 "mutari", e demonstrat matematic (Rubik e un sculptor si arhitect ungur, care a scris o adevarata teorie in jurul jucariei creata de el). Nu trebuie sa fii maniac, ci sa cunosti algoritmul
On-Topic: Supernova e ok... dar Accordul e mult mai confortabil Mai ales ca mi-am pus si folie acum, si ca nu mai e asa frig seara.... ar merita cate o iesire la iarba-verde