Re: Top 10 : Cele mai bune masini de facut dragoste
mdaaa! probabil din cauza ca este o masina foarte comuna...
5hifter: cubul rubik este jucaria aia idioata formata din mai multe cubulete mici cu laturile de diferite culori. scopul e ca fiecare latura mare a cubului sa aiba o singura culoare! si uite asa invarti la el pana te apuca niste crize de draci!
recordul e de 20 de secunde! iti dai seama ce psihopat e ala care il reuseste?
interesant topic......eu votez pt dacia 1300 ,chiar daca am alta masina....am testat rezistenta suspensiilor la mai multe masini dar sunt mai patriot de fel.....parerile sunt impartite.....hai sa va zic o faza dura rau de tot...eram in concediu cu parinti,io aveam cam 13-14 ani si oprim la un popas undeva la munte...pe marginea unei ape....un omulet parcase un fiat 600 cred si din cauza unor miscari repetate...masinuta sa dus de-a tumba in apa....stupoare uimire sar toti sa vada ce s-a intamplat.....erau un popas plin de masini si chiar si cateva camioane....intra vreo 4 indivizi mai strong si repun masinuta pe roti cand sa vada daca oameni din ea sunt ok stupoare .....doua tipe goale pusca si unu in chiloti..ies vizibil afectati de tumba....a fost o faza super !!!aia nu stiau cum sa se imbrace mai rapid ceilanti nu stiau cum sa se intoarca cu spatele......
si totusi ma intreb cum ar putea face dragoste doi indragostiti, ca sa nu pun trei ca o dam in gangband , intr-un golf patru?
mi se pare aiurea... chiar incomod... sincer!