Acuma 4 ore am gasit si eu Thread-ul, deja nu vad, era prea interesant incat sa nu citesc de la capat... #1336 de Posturi, cred ca m-am innebunit, cu atata idei poti sa agati si regina Elizabeta a Angliei...
Dar am si eu una, care spre vest finctioneaza dintr-un singur motiv, rasa de oameni pa care numim noi femei devin mai proaste, dar se cred mai intelepte (poate vine cu cultura, scoala sau prea multe telenovele...) si cand cred ca sunt cele mai intelepte atuncea pica cel mai usor...
Idea este ca fiecare dintre noi, ii place sa se joace, jocuri cu noroc mai ales cand nu ai prea mult de pierdut, si de aci incepe smecheria. Te duci la fata:
1. Incepi cu "Bla Bla Bla" si o cerere oricare ar fi ea, in proportie de 90% ii zice "nu" sau ceva ce refera la asta. Daca zice da esti in drum spre o seara buna, si/sau cava bun in continuare.
2. Zice "nu", propui un joc, scoti un medal, si ii zici: "soarta va decide daca sa plec sau nu"
3. Acu vine miza: "Daca coada te las in pace si nu ne mai intalnim nici o data, dar daca e cap petrecem acesta seara impreuna"
4. Acuma vine smecheria, cred ca vati prins, niciodata pe medal nu era coada, ambele parti erau cap...
5. Ai o seara placuta, ca pana atuncea oricum o sa placa de tine fata.
Mie numai in romania s-a uitat o fata medalul...m-am ars, dar m-am scos si regret de atunci ca nu stau in Cluj...Dar cand medalul nu e cu mine poate face cu orice, ca oricum asta dureaza cam 1-2 minute, si in acest timp vrajesti un pic fata si deja est pe linie de sosire...Finish
Iar un pic despre masini...este mult de spus, dar un lucru este cert, se vede la o fata daca este pentru masina sau pentru tine...Eu umblu de multe ori cu masini consuderate scumpe, Prelude, GTO, HRV, S, E, 525, Tolledo, ultimul este al meu, si observ o oarecare atractie la fete fata de masina respectiva...penibil sau nu dar asta e...(dar asta pana in austria, de acolo nimic, numai personalitate sau extrem de multi bani conteaza) Dar preferatul meu este Suticul, 1100, adus recent in ungaria, credetima ca si acasa fetelor le placea de mureau dupa masina, daca se poate numi masina...Dar aci...wow, fetele se uita dupa masina, respectiv dupa mine 9sper ca asa e...), nu stiu ce e, numai ca e foarte tare, zic eu cu mana pe inima ca 1100 este un aspirator de femei...evident daca poti profita de ea. Chear in prima zi, seara, cand umblam cu masina in oras 2 fere zambeau la mine, chear si atuncea cand duceam pe bunicul la tren...asa ceva nici o data nu s-a intamlat cu mine in nici o masina ce am mai condus...prima oara preteni de aci nu veneau sa creada ca se poate...dar de 2 zile cer de la mine masina sa se plimba si ei un pic prin oras...dar nu le dau
Ca un ultim cuvant, sa respectati fetele, ca daca nu, nu va respectati pe voi insusi...