sa revenim

)
am gasit acum vreo 6 luni o gajika pe irc..m-am bagat cu ea in seama...ea tot din ploiesti ca si mine...povesti alea alea ne-am povestit vietile unul altora...In fine n-am mai vb un timp dupa care acum vreo luna urma sa ma duc la un meci si cu cine ma trezesc pe cap...cu ea..sa fac poze si filme la meci sa ii dau si ei ...

M-am tinut de cuvant si am inceput sa vb in fiecare zi...pe YM...mesaje alea alea..
Apoi intr-o zi nuj ce i-am spus eu ei....s-a cam suparat pe mine..am convins-o rpd sa revina pe pamant

...eu tot paream suparat...la care ea. \"ma gandeam ca facem revelionul impreuna asta e dak te-ai suparat poate te razgandesti \"
Intr-o zi imi zice ca ii plake de mine si ca vrea sa mergem in oras... ca imi e datoare ptr cate am facut eu ptr ea (oare??

) ca face ea cinste...si daca vin cu bani la mine..mai bine numai vin ...sa se simta ea bine ca-mi face cinste....
Zic bine mergem...ne intalnim..defapt totul s-a transf. intr-o plimbare..
Asa.... bla bla ea e stelista i-am luat cadou un fular si`un tricou (m-a cam rupt de bani

() Apoi pe net tot o tsinea pe a ei ca si-a facut o parere buna despre mine etc.. dar...raman 3 ....

In fine pe 30 dec...imi zice ca ea pleaca la poiana bv cu colegii sa faca rv..
Eu pot sa vin ?? \"\"NPOT\"\" apoi in seara aia ii dau mesaj ca m-am convins cat tine la mine si ca ....

imi iau adio de la viata...

)
hahaha imi da si ea mesaj....ca \"cine o mai scoate in oras..cine o mai duce la meciuri etc..\" (n-am fost cu ea la meciuri niciodata)
in fine pe messenger am bagat-o pe invisible...la mesaje nu i-am raspuns semn ca ..m-am cam spanzurat

...si aseara intra ea pe mess cu status \"roxy e la munte ...sunt varsu\" ...intru de pe alt id cu pretextul ca i-am gasit id-ul scris la sc pe banca..si incep sa vb cu smecherul

))
Mi-am dat seama rpd ca defapt ea era.(limbaj etc....) si incepe el (ea) sa o laude ...ca stii ca e o fata frumoasa si plina de bani..dar ea a suferit din dragoste..ca a intalnit baieti..care au facut`o de bani....si ca s-a dus la bucuresit nuj cand si au pus multsi ochii pe ea ca e frumoasa etc...

))
Ea defapt vroia sa vada daca ies de pe invs..daca chiar m-am spanzurat...
\"\"\"doamne ce minte de copil am avut\"\"\"
Ideea e ca :: eu tsin la ea...si poate si ea la mine : dar nu stiu cum sa-i zic..ca nu m-am spanzurat..ca traiesc ptr ea

) si ca in fiecare moment ma gandesc la ea....
Idei si sfaturi baieti si fete??