da' nu va suparati baieti,am vazut fete,care chiar ar merita bataia aia!!!
unele te aburesc ca iau pastile,ca nici daca ar vrea nu ar putea sa ramina gravide..apoi te trezesti ca iti baga testerul cu 2 dungi rosii in fata,face scandal,ca de fapt ea este catolica/musulmana/hindi toate la un loc si ca nu poa' sa traiasca cu un avort pe constiinta si ca evident tre sa o iei si de nevasta,ca totusi un copil tre sa se nasca in familie...si oricum,desi tu nu stii dar mama ta ,deja saptamina trecuta a inceput sa cumpere hainute de copii pt viitorul bebe si ar fi tare suparata daca ar afla ca, baiatul lui este un nesimtit,un iresponsabil....si faptul ca esti steril ,este doar un amanunt nesimfinicativ.
cazul de mai sus este doar um pamflet ,ca sa exemplific si situatia in care chiar ar merita o bataie zdravana o "pretena".
acum Pinky,chiar astept care ar fi punctul tau de vedere.
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
Re: Ce faci daca prietena ta ramane insarcinata?
Quote:
Originally Posted by Trixi
da' nu va suparati baieti,am vazut fete,care chiar ar merita bataia aia!!!
unele te aburesc ca iau pastile,ca nici daca ar vrea nu ar putea sa ramina gravide..apoi te trezesti ca iti baga testerul cu 2 dungi rosii in fata,face scandal,ca de fapt ea este catolica/musulmana/hindi toate la un loc si ca nu poa' sa traiasca cu un avort pe constiinta si ca evident tre sa o iei si de nevasta,ca totusi un copil tre sa se nasca in familie...si oricum,desi tu nu stii dar mama ta ,deja saptamina trecuta a inceput sa cumpere hainute de copii pt viitorul bebe si ar fi tare suparata daca ar afla ca, baiatul lui este un nesimtit,un iresponsabil....si faptul ca esti steril ,este doar un amanunt nesimfinicativ.
cazul de mai sus este doar um pamflet ,ca sa exemplific si situatia in care chiar ar merita o bataie zdravana o "pretena".
acum Pinky,chiar astept care ar fi punctul tau de vedere.
La mine poti sa vii si cu 10 copii...ii cresc frumos dar nu te iau nici in ruptu capului ) daca asa sta treaba. Oricum e f plauzibila situatia expusa de tine
Member of: [Moderators] [Opel] [4Rally] [NoSpeedLimit Romania Club]
Re: Ce faci daca prietena ta ramane insarcinata?
Quote:
Originally Posted by morpheusmaster
La mine poti sa vii si cu 10 copii...ii cresc frumos dar nu te iau nici in ruptu capului ) daca asa sta treaba. Oricum e f plauzibila situatia expusa de tine
exact, daca se intampla neprevazutul, il cresc eu/platesc pensie alimenatra, ma preocup de educatia lui, dar asta nu insemna ca trebuie s'o iau pe ma'sa de nevasta
multumesc frumos!
am vrut doar sa va atrag atentia,ca inainte de a condamna un gest care aparent este extrem,trebuie un pic sa analizezi ce anume l-a facut pe om sa recurga la el.este mult prea usor sa condamni si al naibii de greu sa analizezi ...si nu doar in situatia mai sus amintita.
Pe moment sa-i arzi cateva ti-ar veni... dar stau si ma gandesc imi mai face dosar pt ce? asa ii zic mars fara explicatii si scap si de nervi si de altele
multumesc frumos!
am vrut doar sa va atrag atentia,ca inainte de a condamna un gest care aparent este extrem,trebuie un pic sa analizezi ce anume l-a facut pe om sa recurga la el.este mult prea usor sa condamni si al naibii de greu sa analizezi ...si nu doar in situatia mai sus amintita.
Sunt atatea modalitati de te impune si a fi ascultat " dar nu bataie" nici Ion din varful muntelui nu-si mai bate oile ... mai avem pretentia " suntem de la oras " dar defapt cei care recurc la bataie sunt niste lasi care rezuma totul la bataie , nu au puterea cuvantului si de a gandi,
Am fost pus in nn situatie in care as da cu pumnul , nu am facut pt ca mai repede doare un cuvant "car doare in memorie" decat o bataie care trece in 2 -3 zile ... Analizatie " nu suntem animale sa ne batem pentru suprematie "
FIele ele curve , fetite de trotuar , domnite de companie , orice ... astea sunte si vreti nu vreti o sa fie pt ca au existat decand lumea ...
Sa revenim la subiect dar sa nu aducem in discutie violenta !!! Trixi ... te-ar place sa iei bataie?!
@riv_gms:
La asta se referea Trixi cand spunea ca unele merita sa ramana fara dinti in gura.
Sunt atatea modalitati de te impune si a fi ascultat " dar nu bataie" nici Ion din varful muntelui nu-si mai bate oile ... mai avem pretentia " suntem de la oras " dar defapt cei care recurc la bataie sunt niste lasi care rezuma totul la bataie , nu au puterea cuvantului si de a gandi,
Am fost pus in nn situatie in care as da cu pumnul , nu am facut pt ca mai repede doare un cuvant "car doare in memorie" decat o bataie care trece in 2 -3 zile ... Analizatie " nu suntem animale sa ne batem pentru suprematie "
FIele ele curve , fetite de trotuar , domnite de companie , orice ... astea sunte si vreti nu vreti o sa fie pt ca au existat decand lumea ...
Sa revenim la subiect dar sa nu aducem in discutie violenta !!! Trixi ... te-ar place sa iei bataie?!
Te rog frumos,nu posta in graba!Citeste atent posturile care au fost lasate in fata ta si abia apoi apuca-te de jigniri!Te rog eu frumos inca odata.Dai dovada de multa superficialitate si dupa ce ti-a fost atrasa atentia sa nu o faci!
Daca e sa o luam asa,orice vietuitoare,pentru simplul fapt ca este de sex feminin nu ar mai trebui sa fie pedepsita,orice ar face.
De foarte multe ori am sustinut ideea,ca "suflati prea tare fetele in cur" ,le ridicati mult prea tare pe un piedestal!Daca tu crezi ca dupa ce o femeie ti-a facut toate alea pe care le-am enumerat in postul peste care ai trecut tu cu vederea, solutia ar fi sa ii explici frumos si rational ca nu a fost corect ceea ce a facut, te asigur ca dupa o vreme te-ai trezi(in caz fericit,te-ai trezi) luat peste picior.
Stii,batrinii au o vorba..."copilul mic si animalul nu poate fi educat cu vorba frumoasa".
Nu am dorit sa jignesc pe nimeni,am spus un punct de vedere;
Vorbe din batrani sunt , poate si varsta te ajuta ,mi-am acceptat greseala din copilarie si ma bucur de fiecare clipa care o petrec cu aceea minune ;distanta e mare Ploiesti-Ab_Iunlia dar nu ma opreste nimik sa ajung;a fost o greseala a ei ,am reactionat putin violent(de gura) si am accept...
Nu vorbesc in necunostinta de cauza
eu am votat : pastram copilul bineinteles ca il facem doar daca avem o situatie financiara buna un viitor in care sa ii putem asigura de toate ..... mai ales ca fiind bebelus are nevoie de hainute , jucarii medicamente papica .......etc
acuma este prea devreme pentru amandoi nu se pune problema , dar sa zicem ca daca am ajunge intr o situatie ca asta categoric cred ca am ajunge la un avort cat de dureros ar fii si fizic si psihic ...nu cred ca ar vrea nici ea sa l facem doar de dragul de a il face si sa il tinem pe post de animal de companie ...... asa ca tot avortul ramane intr o situatie ca asta iar pe viitor cand o sa avem amandoi totul pe spatele nostru si o sa fim siguri ca o sa avem cu ce sa hranim 3 sau 4 guri ....atunci putem decide
Nu am dorit sa jignesc pe nimeni,am spus un punct de vedere;
Vorbe din batrani sunt , poate si varsta te ajuta ,mi-am acceptat greseala din copilarie si ma bucur de fiecare clipa care o petrec cu aceea minune ;distanta e mare Ploiesti-Ab_Iunlia dar nu ma opreste nimik sa ajung;a fost o greseala a ei ,am reactionat putin violent(de gura) si am accept...
Nu vorbesc in necunostinta de cauza
imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva.nespus de mult.crede-ma nu sunt irationala,ma lupt tot timpul ca oamenii sa se gindeasca bine inainte sa ia o decizie,sa nu se lase nimeni dus de val...si daca si-a permis asta sa inteleaga,ca vor fi consecinte dureroase si nu are decit sa le suporte.ea,dispretul...el copilul ,daca se merge prea departe.cu mai multa inteligenta si ratiune nu am ajunge in asa situatii....daca femeile s-ar dezobinsui sa incerce sa salveze o relatie cu un copil,cu forta...daca barbatii ar fi mai pretentiosi si nu ar f.te fara cap tot ce se opreste si asa mai departe...
mama mea,m-a nascut la 19 ani cind taica-meu avea 20.ea,doar a vrut sa scape de acasa si "din greseala" a facut publica sarcina dupa luna a 4-a.el a fost obligat sa o ia de nevasta,eu sa ma nasc.nu vreau sa va zic ce copilarie am avut.taica-meu cred ca stia mai repede care e schema,doar nici el nu a avut curajul sa se impuna ...si pot sa va zic,ca era mai bine pt toata lumea daca ar fi facut-o.nici eu nu vorbesc in necunostinta de cauza.
ai grija de bebe.e nevinovat.merita tot ce este mai bun si mai frumos pe lumea asta.numai bine va doresc!