Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

View Poll Results: Ce faci daca prietena ta ramane insarcinata
ii spui sa faca avort 137 50.74%
pastrati copilul 126 46.67%
il dati spre adoptie 7 2.59%
Voters: 270. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 16-09-09, 10:09   #16
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]
Default Re: Ce faci daca prietena ta ramane insarcinata?

Quote:
Originally Posted by sergiuhusca View Post
Ori a ramas insarcinata femeia pe care o iubesti, si atunci trebuie sa-ti asumi responsabilitatea acestui lucru, fara echivoc
O iubesti, o iubesti, daaaa'... totusi... daca ai 20 ani poti s-o iubesti pan' la luna si inapoi ca tot degeaba
22VIN is offline   Reply With Quote
Old 16-09-09, 10:27   #17
sergiuhusca

Stage 5

Bun...daca ai 20 de ani, deja esti o fiinta matura.Deja trebuie sa incepi sa-ti asumi anumite responsabilitati.E absurd sa ti-o pui fara sa-ti asumi consecintele unui act sexual...
Intr-o alta ordine de idei, sa mergem pe premiza ca o pui sa faca avort...Da?
Si daca ea nu vrea ce faci???
sergiuhusca is offline   Reply With Quote
Old 16-09-09, 10:30   #18
bmwm5
Skoda Driver

Stage 5

bmwm5's Avatar

Member of:
[SKODA]

Sunt tata,am un baiat si o sa mai am in iarna inca unul.Insa am ales avort pentru intrebarea Roxanei.De ce?Simplu...un copil la o varsta frageda iti distruge tineretea.inseamna 2 ani de zile pierduti pentru fata,mai ales daca nu are un serviciu bun,inseamna bani dati in prostie la doctori pana la nastere,la nastere si dupa,inseamna la revedere viata de noapte,pentru ca bebelusul are ritmul lui,inseamna colici,scutece,lapte praf,ceaiuri,hainute si multe altele.Sfatul meu:inainte de a face pasul asta,stati macar o saptamana cu o mama tanara,vedeti cum se descurca si daca puteti face fata.cam atat...
bmwm5 is offline   Reply With Quote
Old 16-09-09, 10:32   #19
sergiuhusca

Stage 5

Mah baieti si daca dai de una care nu vrea sa faca avort ce faci?
Old 16-09-09, 10:42   #20
bmwm5
Skoda Driver

Stage 5

bmwm5's Avatar

Member of:
[SKODA]

o sustii sau o lasi...e simplu
bmwm5 is offline   Reply With Quote
Old 16-09-09, 16:52   #21
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

Doar tampita sa fie sa nu faca avort; sau sa nu poata dpdv medical. Acum spunem O LASAM sa fie sanatoasa, dar cand vei ajunge pe la 30ani iti va fi probabil f naspa sa te gandesti ca ai un copil care a crescut fara tata... e cu dus si intors, e bine sa nu se ajunga in situatia asta oricum !
Eugen_TL is offline   Reply With Quote
Old 16-09-09, 17:21   #22
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Bombeu... sa-ti traiasca amandoi.
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 16-09-09, 19:01   #23
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by sergiuhusca View Post
Mah baieti si daca dai de una care nu vrea sa faca avort ce faci?
Nu-mi iau naroade care sa vrea copil de la 20 ani. Simplu. Nici macar nu fac bani ca sa aiba ce sa scoata de pe c*ru meu.
Iar cu asumarea consecintelor... si daca nu ti le asumi, ce te faci? Te plimbi cu 2 mingi de baschet dupa tine?
Daca e sa fie ceasu' rau, sa fie. Dar macar sa-ti cauti fata care sa gandeasca rational.
22VIN is offline   Reply With Quote
Old 16-09-09, 19:46   #24
BC-20-LET
Audi Driver

Stage 5

BC-20-LET's Avatar

Member of:
[AUDI]

Avort, fara drept de apel.
Been there, done that (nu eu, fata in cauza).

Cat despre precautii, am fost destul de precaut si ea cica`si lua pastilele .

Daca nu vrea sa faca avort, o obligi .
BC-20-LET is offline   Reply With Quote
Old 16-09-09, 19:54   #25
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

o bati nu? ) o impingi pe scari )
Eugen_TL is offline   Reply With Quote
Old 16-09-09, 21:27   #26
riv_gms
Opel Driver

Stage 5

riv_gms's Avatar

Member of:
[Opel]
[DACIA]

Reprezinta o intrebare cu doua taisuri,depinde de relatia din cuplu,depinde de varsta,depinde de multi factori si ceea ce se doreste din relatie;un copil este cea mai buna cale de apropiere in cuplu de cunoastere a ceiluilalt;dar pana la o varsa de 23(fete)-25(baieti) multa atentie...
Sanatate la fete si atentie la baieti...
Era o vb "fao cu cap nu din graba
riv_gms is offline   Reply With Quote
Old 16-09-09, 22:00   #27
sergiuhusca

Stage 5

BC-20-LET Cum o poti obliga?De curiozitate?
Old 16-09-09, 22:25   #28
riv_gms
Opel Driver

Stage 5

riv_gms's Avatar

Member of:
[Opel]
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by BC-20-LET View Post
Avort, fara drept de apel.
Been there, done that (nu eu, fata in cauza).

Cat despre precautii, am fost destul de precaut si ea cica`si lua pastilele .

Daca nu vrea sa faca avort, o obligi .
crezi k te ajuta cu ceva ca obligi sa faca asa ceva? ai putin sange in tine,poate nu stii ce inseamna pt o fata sa faca un avort...citeteste .... documenteazate ,exista www.google.ro ...
Quote:
Complicatiile unui avort la varsta adolescenteivizionat

Conform statisticilor, din ce in ce mai multe tinere cu varste cuprinse intre 12 si 15 ani apeleaza la avort. Desi in acest moment exista multe solutii de contraceptie, cadrele medicale sunt de parere ca la mijloc este o problema de educatie.

"La ora actuala, femeile isi pot planifica momentul cand vor sa aiba un copil. Sunt foarte multe tinere care apeleaza la avort si intreruperi de sarcina fara a cunoaste riscurile la care se supun. Cred ca este o carenta in educatie. Dupa 1989, numarul fetelor in jurul varstei de 15 ani care apeleaza la avort a crescut ingrijorator. Pot spune chiar ca e dezastruos. O parte au inteles gresit democratia si libertatea", a declarat dr. Carmina Schaas, din cadrul Maternitatii Cuza Voda. Aceasta a adaugat ca riscurile unui avort la varste fragede sunt foarte mari, si pe langa infectii, perforatii uterine, hemoragii, se poate ajunge la sterilitate. Medicii ginecologi sustin ca prima sarcina trebuie pastrata, deoarece sunt multe sanse ca femeia sa ramana sterila. De asemenea, cu toata mediatizarea facuta metodelor de contraceptie si in ceea ce priveste viata sexuala, tinerii au lacune serioase la aceste capitole. "Indicat ar fi ca viata sexuala sa inceapa la o varsta matura, dupa 18 ani. In cele mai multe cazuri, educatia lipseste cu desavarsire. Si aici ar trebui pus accentul pe familie si scoala. Tinerele nu constientizeaza bolile cu transmitere sexuala care se pot lua si ale caror repercusiuni sunt foarte importante. Prezervativul este o metoda foarte buna de contraceptie, mai ales pentru tinerele care au parteneri multipli. Acesta protejeaza atat impotriva unei sarcini nedorite, cat si impotriva bolilor cu transmitere sexuala. O alta metoda buna este cea a pilulelor contraceptive, dar aceasta are ca rezultat doar evitarea unei sarcini", a mai adaugat dr. Carmina Schaas.

Metodele traditionale nu sunt sigure

O parte dintre tinere ajung sa ramana insarcinate in urma folosirii unor asa-zise metode traditionale, dar care, conform cadrelor medicale, inregistreaza cele mai mari esecuri. Metoda calendarului, coitus intreruptus (intreruperea actului sexual inainte de ejaculare), metoda temperaturii bazale (metoda prin care se stabileste perioada ovulatiei dupa temperatura corpului) nu sunt sigure deloc, deoarece fiecare persoana este singulara. "Nu poate fi aplicat un sablon care sa mearga la toate persoanele. Fiecare corp are un ritm propriu. Metodele traditionale pot fi foarte nesigure si am intalnit destule tinere care au ramas gravide dupa ce au folosit o astfel de metoda. Foarte multi tineri nu cunosc mai nimic despre metodele contraceptive. Foarte putine tinere stiu ca elevii si studentii au gratuitate la pilulele contraceptive", a declarat dr. Carmina Schaas.
riv_gms is offline   Reply With Quote
Old 17-09-09, 08:39   #29
BC-20-LET
Audi Driver

Stage 5

BC-20-LET's Avatar

Member of:
[AUDI]

Nu exista o regula sau o carte, cum poti obliga o femeie sa faca avort. Depinde de femeie si de circumstante.

Am chiar mult sange in mine si atunci cand o sa ti se coaca si tie o surpriza din asta nu ai sa mai gandesti la fel ca acum.
Mersi pe informatii, dar nu era nevoie.

Din carti poate sa vorbeasca oricine, practica ne omoara.

Pot doar sa zic ca fata a ramas insarcinata ca a vrut ea nu din lipsa de precautie din partea mea. Uneori e bine sa nu ai incredere in oameni.
Eu descoperind cand inca nu era prea tarziu (pe la vreo 2 luni daca imi amintesc corect) .
BC-20-LET is offline   Reply With Quote
Old 20-09-09, 23:28   #30
DiavoLLo
Ford Driver

Stage 5

DiavoLLo's Avatar

Member of:
[FORD]

in primul rand conteaza situatia materiala.....cine zice ca banii nu aduc fericirea....le pot raspunde : dar o intretin.nu ma intelegeti gresit dar daca nu ai un servici un loc al tau...casa apartament etc....ce sa ii oferi copilului mai tarziu..."stii mama luna asta stam acolo sapt viitoare ne mutam la buzau ca e chiria mai ieftina etc....nu cred ca asta ar fi viata pt un copil...sau....cum e cazul meu...am deja unul si nu cred ca as mai face fata unuia....nu sunt egoist pt el.....dar...nici nu vreau sa se ajunga ca la atatia sa se omoare prin tribunale cui ii ramane masina sau casa.....asa ca depinde de la caz la caz....cel mai bine pui pe hartie si ce e cu + si ce e cu - si vezi ce il avantajeaza si pe copil si pe tine.
DiavoLLo is offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules