Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Reply

Thread Tools
Old 19-11-06, 11:38   #841
thor

Stage 3

thor's Avatar

Default Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

........4tunning for heart broken......nici Nos`u nu ajuta aici....Doctoru Cristian Andrei ...poate......fiecare face cum crede...dar e bine sa vb,despre asta...te ajuta,s in special.....nu e bine sa fii singur acum....sa te inconjori de prieteni,multi,sa vb orice si cu oricine..........sa te feresti de momentele cand esti SIngur Tu Cu Tine........well......can`t fix it so fast`:P....
thor is offline   Reply With Quote
Old 19-11-06, 11:42   #842
Sasha_z

Stage 5

Member of:
[Crazy Drivers]
Default Re: Am nevoie de un sfat

Quote:
Originally Posted by Ana Ionescu View Post
Acum 5 lunu de zile am cunoscut un baiat...era ca un vis la inceput...dupa un timp a inceput sa intervina fosta lui...ne-am despartit ptr ca el s-a impacat cu ea...nu vroiam sa renunt...nu puteam(eu pun suflet repede intr-o relatie..si trecuse cam 1 luna)am facut tot posibilul sa ne impacam si am reusit...au urmat perioade bune si rele intre noi...faza e ca el inca o iubea...acum de la un timp imi spune ca o uraste de 5 ori mai mult decat o iubeste...oare ma va iubi?oare simte cv ptr mine?de ce nu poate renunta la mine?O fii mai bine sa-l uit?
eu spun k la kestia asta treb sa stati de vb serios si sa`l intrebi dk e dispus sa inceapa o relatie stabila cu tine fara sa se mai gandeasca la "ex"....dar iti spun ...k s`ar putea sa te lovesti de foerte multe ori de fosta lui , fara sa vrei !!!! acum , e alegerea ta , dk u crezi k tipu merita !!!! eu una zic sa risti !!! BAFTA

Last edited by aleks; 06-10-08 at 11:39.
Sasha_z is offline   Reply With Quote
Old 19-11-06, 12:15   #843
Ana Ionescu

Default Re: Am nevoie de un sfat

Quote:
Originally Posted by Sasha_z View Post
eu spun k la kestia asta treb sa stati de vb serios si sa`l intrebi dk e dispus sa inceapa o relatie stabila cu tine fara sa se mai gandeasca la "ex"....dar iti spun ...k s`ar putea sa te lovesti de foerte multe ori de fosta lui , fara sa vrei !!!! acum , e alegerea ta , dk u crezi k tipu merita !!!! eu una zic sa risti !!! BAFTA
poi eu cu ex a lui suntem "prietene"..el imi spune ca daca nu ar simtii cv ptr mine nu ar mai sta cu mine...si cand l-am intrebat daca ma va iubii mi-a raspuns ca depinde de cum o sa fiu eu..nush ce sa zic de multe ori ma face sa cred ca nu o mai iubeste pe aia de mult si imi demonstreaza ca ma iubeste pe mine...ca ea e doar un orgoliu ptr el...oricum acuma stiu ca a iesit ea din joc si orice ar face nu mai poate intra:*
Ana Ionescu is offline   Reply With Quote
Old 19-11-06, 12:17   #844
Sasha_z

Stage 5

Member of:
[Crazy Drivers]

eeee atunci iti spun tine bine de el....si nu`l lasa sa se :reindragosteasca: de ex....k n`are rost!!! a venit timpul sa sara din skema....A venit timpul tau , nu e greu sa te alaturi de cineva , e greu sa`l tii alatari!! iti doresc tot binele si ai grija de relatia voastra poopik
Sasha_z is offline   Reply With Quote
Old 19-11-06, 17:47   #845
bluey
Audi Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Ntz ntz ntz... Lasa-ne sa ghicim Ana.Omul are user pe 4t.ro
Lasa ca te faci tu mare si iti trece si faza cu suferitul din dragoste...Multa bafta la inlocuit exa :P. Sper sa reusesti.Dar daca omul ala chiar a simtit ceva pentru ea ai o mare problema orice ti-ar spune el.
bluey is offline   Reply With Quote
Old 19-11-06, 20:31   #846
Trixi
Swift Driver

Stage 5

Trixi's Avatar

Member of:
[Suzuki]

..eu nu as sta nici o secunda,simtind k sunt p post d inlocuitoare.as lasa omu' sa se lamureasca ce vrea,si pana atunci m-as ocupa cu ale mele ...k orice zice , faptele conteaza!parerea mea....
Trixi is offline   Reply With Quote
Old 20-11-06, 08:39   #847
mititica

Stage 1

Bv trixi, asa si tu ana ar tb sa gandesti, nici sa stai doar pe post de inlocuitoare si cand ea trecut dragostea pentru exa si tu i-ai fost alaturi si l-ai ajutat dupa aia sa spuna k s-a terminat si sa-si caute alta!!!
Eu am patit-o dar chiar nu ma doare pt k viata merge inainte si nu o sa se opreasca la un baiat!!!
mititica is offline   Reply With Quote
Old 20-11-06, 12:40   #848
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

dar ce are ma daca sta pe post de inlocuitoare..vorba lu aleKS...nu tot timpu locu' 2 inseamna locu 2 asta stiu si eu.. asa ca ana,stai pe locu 2 cum zici tu dar incearca sa pari nepasatoare si o sa vina de la sine ce trebuie ! sa nu tragi de EL ca nu e bine deloc
Eugen_TL is offline   Reply With Quote
Old 20-11-06, 15:49   #849
mititica

Stage 1

TuningBoy nu am nimic cu ceea ce ai afirmat tu, dar poate el nu se trezeste la realitate si ea o sa ramana pe locul 2, cred k nici ti-e nu ti-ar placea sa fii pe locul 2!!!!
Old 20-11-06, 16:29   #850
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

sincer? n-as avea nik impotriva...in unele cazuri daca ma gandesc e mai misto pe locu 2 pt ca niciodata nu-ti va spune"dc n-ai rasp la tel,,,de ec te-a sunat aia...de ce ai fost cu aia" pt ca si ea are pe cineva deja...deci eu n-am nici o obligatie fata de ea! dar mare atentie sa nu se incarce aventura placutu cu dragostea ca e grav tare ! eu la ana vad ca nu e vorba doar de o aventura,,e ceva mai mult asa ca poate sta cu el chiar daca pe locu 2 dar in umbra un timp sa vada cum decurg lucrurile dupa care se va hotara daca il tine pt aventura sau cauta dragoste in alta parte
Old 20-11-06, 16:37   #851
Trixi
Swift Driver

Stage 5

Trixi's Avatar

Member of:
[Suzuki]

Quote:
Originally Posted by TuningBoy View Post
dar ce are ma daca sta pe post de inlocuitoare..vorba lu aleKS...nu tot timpu locu' 2 inseamna locu 2 asta stiu si eu.. asa ca ana,stai pe locu 2 cum zici tu dar incearca sa pari nepasatoare si o sa vina de la sine ce trebuie ! sa nu tragi de EL ca nu e bine deloc
locu' 2 inseamna p bune locul 2,daca asa te face cineva sa te simti!p d alta parte abia atunci poti sa-ti dai seama de fapt cit d important iti este cineva,cin nu il/o mai ai!so,si eu asta zic,sa lasa lucrurile moale,k omu' sa se poate lamuri singur,cine e p locul 1 la el
Trixi is offline   Reply With Quote
Old 20-11-06, 17:02   #852
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

ee bine nu ma pun cu voi ...am fost si pe unu si pe 2 si mi-a convenit ..n-am avut nik de pierdut pt ca am zis clar..a nu se incaruca aventura placutu cu dragostea..daca tii bariera cum trebuie totu' e ok ..
Old 20-11-06, 17:20   #853
mititica

Stage 1

fiecare cu parerea lui, avem pareri diferite. Eu una nu as accepta sa fiu pe locul 2!!!
Old 20-11-06, 17:33   #854
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Quote:
Originally Posted by mititica View Post
fiecare cu parerea lui, avem pareri diferite. Eu una nu as accepta sa fiu pe locul 2!!!
Asa si trebuie ! Adica... asta e parerea mea
Gabi is offline   Reply With Quote
Old 20-11-06, 17:39   #855
mititica

Stage 1

Quote:
Originally Posted by Gabi View Post
Asa si trebuie ! Adica... asta e parerea mea
Sa inteleg k nici ti-e nu-ti place sa fii pe locul 2 sau fiecare cu pararea lui11
Reply

Posting Rules