Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"valib\"
o 'fosta prietena' din oradea....si-a gasit un italian de 40si ceva de ani
ma ia pe mine...ca o duce maine la cumparatori, si ca o sa il stoarca de bani.
mai in gluma...mai in serios...o intreb daca ma rezolva cu niste bani de la italian...ca imi trebuie sa iau un apartament sa ma mut in oradea...
raspunsul?
se rezolva, ca are de unde. oricum e prost ca noaptea, si ii place de mine. Saptamana trecuta i-am zis ca imi place un lant de aur de 250grame...si mi l-a cumparat pe loc.
Tuu iti dai seama ca esti un fel de CURVA secundara =)) sau .. curva desteapta, care nu face nimic si primeste ... deci , foarte mult prea tare, zi ca ai un prieten care are nevoie urgenta de 3000 de euro , iti ramane tie 1000 comision , ma rezolvi ?
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"valib\"
mai in gluma...mai in serios...o intreb daca ma rezolva cu niste bani de la italian...ca imi trebuie sa iau un apartament sa ma mut in oradea...
raspunsul?
se rezolva, ca are de unde. oricum e prost ca noaptea, si ii place de mine. Saptamana trecuta i-am zis ca imi place un lant de aur de 250grame...si mi l-a cumparat pe loc.
farte unde le gaseshti pe astea .. sa mor io .. la voi in orashe e o alta lume sa mor yo ....
raspunsul?
farte unde le gaseshti pe astea .. sa mor io .. la voi in orashe e o alta lume sa mor yo ....
raspunsul?
Tuu iti dai seama ca esti un fel de CURVA secundara =)) sau .. curva desteapta, care nu face nimic si primeste ... deci , foarte mult prea tare, zi ca ai un prieten care are nevoie urgenta de 3000 de euro , iti ramane tie 1000 comision , ma rezolvi ?
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
Re: Femei intretinute
pfff poveste :
o amica .. - 17 ani .. buna , tovarash de 22 de ani , masina , bani , alea alea, iubire .. oha , sex gramada , relatie .. inexistenta , cadouri .. gramada .. inele .. lanturi .. toate rahaturile ..
discutii .. intre mien si ea ..
"de ce stai cu el ? daca zici ca nu esti fericita ?
- pai de ... ziua indragostitilor am auzit ca-mi ia un inel de aur "
sa nu-ti vina sa le bati ?
nope , le lasi .. in lumea lor .. si la un mom. dat se intampla ce s-a intamplat
tipu` a inselat-o , ea .. femeia fatala " , a ramas masca, acum sufera saracutza ..
si cauta o persoana care sa-i aline durerea ..
tzoc poc .. si . . gata..
in felul asta.. o sa te simti bine .. ptr faptul ca te-ai abtinut la vremea respectiva .. sa-i spui .. ca .. e un fel de .. curva.. ca sta cu ala doar ptr faptul ca-i cumpara un inel de aur ..
deja cand se intampla .. si o lasi .. incepe sa-si puna semne de intrebare
si realizeaza singura ..
si ca sa i-o tragi cel mai bine, fa ca mine. tipa cu care te cuplezi, sa ai grija sa fie prietena ei cea mai buna, sau oricum tipa cu care si-ar dori cel mai mult sa NU te vada...
si functioneaza perfect crede-ma
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Re: Femei intretinute
Quote:
Originally Posted by aleks
si ca sa i-o tragi cel mai bine, fa ca mine. tipa cu care te cuplezi, sa ai grija sa fie prietena ei cea mai buna, sau oricum tipa cu care si-ar dori cel mai mult sa NU te vada...
si functioneaza perfect crede-ma
cam i get a aluluiaahhh for that .. u r the mann .. no no .. u r the mannn ....