Mie imi zice una zilele astea...\"Stii,m-am combinat cu unu'(pasarica are doar 16ani) \"la care eu ii zic\"na fain,si cum e baiatul\"...la care tipa\"pai e ok,are Audi A6\"
Ce era sa mai zic?!?! Prin propozitia aia mie unul ,mi-a spus totul depsre ea si caracterul ei d ***!
Mie imi zice una zilele astea...\"Stii,m-am combinat cu unu'(pasarica are doar 16ani) \"la care eu ii zic\"na fain,si cum e baiatul\"...la care tipa\"pai e ok,are Audi A6\"
Ce era sa mai zic?!?! Prin propozitia aia mie unul ,mi-a spus totul depsre ea si caracterul ei d !
stii ce le fac eu astora ???
le dau impresia ca am cea mai tare masina ... nu o las sa o vada...
ii promit ca daca ... face ce vreau eu o seara...o plimb cu masina aia tare rau
bineinteles ca ... NOT !!! a doua zi nu o mai cunosc
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"TM-84-DMX\"
Ce era sa mai zic?!?! Prin propozitia aia mie unul ,mi-a spus totul depsre ea si caracterul ei d !
VAI DECI FOARTE TARE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
s-a terminat ! mai bine de atat nu se putea ! tare ! mersi ca ne-ai impartasit !
pai si te mira ca e materialista???
frateeeee,in ziua de azi sa te miri daca dai de una care NU e materialista
Sunt fericit...chiar ma mir k am putut gasi o fata care nu e materialista ... si chiar e ...e testata verificata ... am trecut prin multe cu ea ... mi`am zis asa : pe fata asta nu o mai las .... la cei 16 ani jumate ..am avut fete din primele 2 categorii ... dar le`am dat shpitz fiindca nu imi place sa ma complic !... dak fata e materialista...foloseste`te de ea si dai SHPITZ ...asta merita !
o 'fosta prietena' din oradea....si-a gasit un italian de 40si ceva de ani
ma ia pe mine...ca o duce maine la cumparatori, si ca o sa il stoarca de bani.
mai in gluma...mai in serios...o intreb daca ma rezolva cu niste bani de la italian...ca imi trebuie sa iau un apartament sa ma mut in oradea...
raspunsul?
se rezolva, ca are de unde. oricum e prost ca noaptea, si ii place de mine. Saptamana trecuta i-am zis ca imi place un lant de aur de 250grame...si mi l-a cumparat pe loc.