Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femei intretinute (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13411-femei-intretinute.html)

TM-84-DMX 21-02-06 19:15

Femei intretinute

Bagati un oki intai pe pagina asta ,cititi tot ce scrie si apoi dati-va cu parerea!
Astept pareri/reactii 8)

http://www.prajina.go.ro/Articole/23...6-prajina.html

Eugen_TL 21-02-06 19:30

M-am benoclat pe panarama aia de pagina...am citit cap-coada si am ajuns la concluzia ca tipul nu avea ce face si s-a gandit sa o faca pe scriitorul :) observ ca pt el toate sunt la fel,toate sunt cwrve,toate mananca bani,toate suc bobo etc etc ! eu sunt de parere ca NU TOATE SUNT ASA , si ca NU POTI SPUNE IN PROCENTE CATE SUNT asa si cate sunt fete klumea ! :wink:

TM-84-DMX 21-02-06 19:52

Omu' nu zice niciunde k toate fetele sunt la fel,se refera la aceste 3 categorii,si crede-ma k sunt destule fete care se incadreaza in aceste profile,mai ales in primele 2 :lol:

Uite,eu sunt din tm,cunosc mall-ul ala si ma confrunt zilnic cu aceleasi imagini :roll: ...crede-ma citeam si eu cu uimire ce scrie baiatul ,si dupa fiecare fraza parca tot mai mult incepeam sa imi fac o imagine/idee despre ceea ce vrea sa zica...poate nu crezi dar cam asa e....Nu pot da un procent dar orikum o foarte mare parte din fetele care se invart p acolo asa sunt...cunosc :wink:

Eugen_TL 21-02-06 21:00

atunci te intreb altceva! din toate fetele cu care ai fost tu spune-mi cate s-au incadrat in categoriile alea si ce categorii .... la mine toate fetele se incadreaza in categoria \"fata normala\" --- probabil din cauza varstei nu stiu... cand o sa am 25-30 am sa te anunt daca am dat si peste fete din acele categorii ! stiu ca exista,ar fi o prostie sa nu recunosc dar eu inca nu m-am confruntat cu nici una... tot ce am auzit sunt vorbe spuse de niste cocosi, din care cu siguranta multi n-au pus mana pe o fata dar spun si ei sa fie bagati in seama :) asa sunt unii barbati si in special pusti de 14-17 ( ba ce cwrva e aia ... ba ce ii da cu gura .... ba ce se fwte etc etc ... dar cu siguranta nici nu a fwtuto,nici nu ia dat la gura etc ca sa poata sa afirme aceste lucruri )

Si mai sunt de parere ca multe din fetele care se fwt nu o fac din cauza cas cwrve... ci pur si simplu daca au deja 21-30 e normal sa fi trecut prin mana mai multor baieti, isi cauta si ele unu bun si incearca mai multe variante.... :peace:

SHOGUN-A8 21-02-06 22:47

E tare faza...si e destul de adevarat...
Dar mai sunt unele fete care sunt super de treaba si stilate...si frumoase....deja o dau in sf-uri... :lol:
Dar vorbind serios...mie imi cam place combinatia cizme+blugi la fete :P

Psycho 21-02-06 22:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SHOGUN-A8\"
Dar mai sunt unele fete care sunt super de treaba si stilate...si frumoase....deja o dau in sf-uri... :lol:

mie orice poate fii dat repede jos ..

dar prefer fustele scurte si bluzele fara maneci :)

TM-84-DMX 22-02-06 10:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

Originally Posted by \"SHOGUN-A8\"

mie orice poate fii dat repede jos ..

dar prefer fustele scurte si bluzele fara maneci :)

Omul priveste subiectiv situatia,parerea mea;eu totusi,care vad ceea ce vede si el zoilnic...ii dau dreptate si nota 10 pt ce a scris acolo.

TM-84-DMX 22-02-06 10:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TuningBoy\"
atunci te intreb altceva! din toate fetele cu care ai fost tu spune-mi cate s-au incadrat in categoriile alea si ce categorii .... la mine toate fetele se incadreaza in categoria \"fata normala\" --- probabil din cauza varstei nu stiu... cand o sa am 25-30 am sa te anunt daca am dat si peste fete din acele categorii ! stiu ca exista,ar fi o prostie sa nu recunosc dar eu inca nu m-am confruntat cu nici una... tot ce am auzit sunt vorbe spuse de niste cocosi, din care cu siguranta multi n-au pus mana pe o fata dar spun si ei sa fie bagati in seama :) asa sunt unii barbati si in special pusti de 14-17 ( ba ce cwrva e aia ... ba ce ii da cu gura .... ba ce se fwte etc etc ... dar cu siguranta nici nu a fwtuto,nici nu ia dat la gura etc ca sa poata sa afirme aceste lucruri )

Si mai sunt de parere ca multe din fetele care se fwt nu o fac din cauza cas cwrve... ci pur si simplu daca au deja 21-30 e normal sa fi trecut prin mana mai multor baieti, isi cauta si ele unu bun si incearca mai multe variante.... :peace:

Sincer acuma si eu la 17 ani credeam k fetele sunt d treaba si doar auzisem de fete perverse si materialiste,dar pe an ce trecea cand am inceput sa deskid opkii mi-am dat seama k ele defapt sunt peste tot si erau kiar foarte mult si in jurul meu.
Nu te cunosc ,nu stiu cine esti ,ce faci ,cu ce se ocupa ai tai,dar crede-ma ca la varsta ta ai destul d mici sanse sa intalnesti asa ceva,voi inca citi BRAVO,POPCORN si postati zilnic la PRIMUL SARUT.
In alta ordine de idei;ce categorii de fete am intalnit eu? :roll: hmmm....de vazut le-am vazut pe toate 3,de confruntat ma confrunt cel mai des cu primeledar le dau repede viteza k nu imi place sa tin asa ceva prin preajma mea,cel mai des am tangente cu fete de categoria2 si tind sa cred ca o sa dau odata si peste una d gradul 3 :twisted: :twisted: :twisted: cum ar fi Irinel Columbeanu's bitch :twisted: :twisted: :twisted:

Eugen_TL 22-02-06 12:50

in viata mea nam citit revistele alea! de mic am fost preocupat de motoare... oricum inaintand spre varsta poate am sa am si eu parte de fete din cele 3 categorii,,, deocamdata de niciuna nu m-am lovit!

needBrain 22-02-06 12:53

adica tu pana acum n-ai avut nici o fata :?:

Psycho 22-02-06 13:04

Re:

Quote:

in viata mea nam citit revistele alea! de mic am fost preocupat de motoare... oricum inaintand spre varsta poate am sa am si eu parte de fete din cele 3 categorii,,, deocamdata de niciuna nu m-am lovit!

eu le citeam pe WC ... imi placeau la nebunie si imi plac si acum articolele cu ... presa redactiei sau cum se numea un scriu astia fel si fel de poveshti k in hustler si in playboy ... cand eram in liceu al mine ajungeau ultimu` revistele .. imi placea la nebunie sa le citesc ashtia haleau pozele nu zic k nu ma uitam si eu dar ... :)

Eugen_TL 22-02-06 13:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"

hahaha ce ai inteles tu! :D :D :D nu am avut nici o fata care sa se incadreze intr-una din cele 3 categorii de pe pagina aia! am avut numai fete normale cu care inca sunt in relatii bune .... ! in acele reviste ma uitam la ore la poze --- si daca scria ceva de vedete mai interesant citeam in rest doar poze de plictisieala

Mustang 22-02-06 13:32

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"

hahaha ce ai inteles tu! :D :D :D nu am avut nici o fata care sa se incadreze intr-una din cele 3 categorii de pe pagina aia! am avut numai fete normale cu care inca sunt in relatii bune .... ! in acele reviste ma uitam la ore la poze --- si daca scria ceva de vedete mai interesant citeam in rest doar poze de plictisieala

repet ce tz-am mai spus o data !
aparentele inseala...
nu zic ca o gagica te suge neaparat de bani...da' nu poti stii ce face ea pt un banut castigat \"cinstit\" ....

nu trebe sa fii tu ala luat de fraier, ci altul ...
nu bat nici un app...zic sa fii foarte atent la ce alegi ;)

Eugen_TL 22-02-06 13:52

stiu ca mi-ai mai spus o data si ms de sfat dar stii cum e omul, pana nu se arde nu crede! :D logic ca nu am de unde sa stiu ce gandeste micutza de langa mine,dar cat timp nu-mi da de inteles ca are alte obiective totul e ok ! as prefera sa ma lase fara motiv decat sa o vad cum ma sapa .... de gat as strange-o :twisted:

EvLSant0S 22-02-06 15:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TM-84-DMX\"

Sincer acuma si eu la 17 ani credeam k fetele sunt d treaba si doar auzisem de fete perverse si materialiste,dar pe an ce trecea cand am inceput sa deskid opkii mi-am dat seama k ele defapt sunt peste tot si erau kiar foarte mult si in jurul meu.

true, am o colega buna ,cu care tot vb si etc, si e combinata, si intr-o zi inainte de valentine`s .. am intrebat-o ceva de ala bla bla , ca de ce sta cu el , omu` are 22 de ani , ea 17 ..

si mi-a zis asa : ptr ca de valentines am auzit ca-mi ia un inel de aur ..
moment in care, SINCER , sa fiu .... : imi venea sa-i zic , si ... n-ai un pic senzatia ca esti cam .... ? ? ??

p.s: de stiut , e faptul ca , n`o mai atrage nimic la el , inafara de ... si nu ma refer la .. _|_ ;)
materialismul e in floare
la fel si BJ`u

All times are GMT +2. The time now is 07:07.

- Copyright 2026 4Tuning