mai mare clar, ma abtin in a argumenta de ce nu mai mici , ma axez strict pe DE CE MAI MARI , eh se face ca duminica noaptea dupa .. multe discutii haioase, o intreb pe EA .. daca iese la o cafea, in speranta c`o sa-mi zica NU , si o sa-mi zica dar hai sn vdm maine(luni) asta ca sa castig timp/spatiu
asa...
eh , surpriza, imi zice da, hai , so .. asa se face ca duminca(luni) la 01:30 noaptea.. eram in oras. . ma intalneam ptr prima oara cu ea, la cafea, si tot asa, bla bla bla, eh .. eu sa fac pe desteptu` cumpar cafeaua ei si etc, imi tranteste 3 texte in fatza de ma lasa lat..
intr-un final s-au baut 6 cafele ..
2 luate de mine, 2 de ea ...dupa care 1 fiecare

la sf. imi zice, te rog frumos, de acum incolo , imi cumpar singura asa... ma jignesti cumparandu-mi cafeaua/sucu si etc. eu .. masca. . zic ... ok

am plecat la 4 dimineata de acolo , urmand ca .. dupa cateva ore , mai exact la 14:30 sn vdm din nou

a fost prea tare e la facultate

etc foarte tare ! prima .. a mea, la facultate fiind,sper sa fie prima din .. seria lunga d tipe la facultate ..

la care "visez" ah da, si mi-a zis ca sunt un pic mai matur decat se astepta sa fiu la varsta mea, atat ca .. "minte" cat si ca "infatisare" as da in orice secunda o relatie cu una mai mica .. cu una mai mare. . se merita