exact situatia mea
nu, nu intri in hibernare niciodata, daca stii cum sa pui problema.
si apoi, presupunand ca nu te descurci cu alea de varsta ta, simplu, iei una mia mica
so... ca sa revenim ontopic: mai mica e buna, ca musca usor
Alekse ... daca te bagi la 15 ani .. .stii ca iei 12 ani de puscarie ...
Dar ... daca e prima abatere iti scad din pedeapsa, iar daca te comporti bine si devii fetita ep acolo ... iti scad la 3 ani.
Alekse ... daca te bagi la 15 ani .. .stii ca iei 12 ani de puscarie ...
Dar ... daca e prima abatere iti scad din pedeapsa, iar daca te comporti bine si devii fetita ep acolo ... iti scad la 3 ani.
Problema este ca cea de 15 ani sa nu il santajeze si sa nu mai scape de ea ... ... asta este alta belea
Ideal este sa cauti peste 18 ani sa nu ai probleme pe care sa le rezolvi
hmmm... sub 15 am un prieten bun care a incercat...
eu ii dadusem vreo 20, el tot asa...
abia cand l-a prins politia in masina in fapt s-a lamurit cati ani are...
norocul lui ca nu s-au lamurit si politistii...i-au vazut, i-a pufnit rasul, l-a costat 100 de epuroi, si s-a jurat ca .... muta masina in alta parte data viitoare
norocul lui ca nu s-au lamurit si politistii...i-au vazut, i-a pufnit rasul, l-a costat 100 de epuroi, si s-a jurat ca .... muta masina in alta parte data viitoare
Bine ca nu a patit ca un prieten de al meu care a agatat o pustoaica de 16 ani BELEA ( bine ca arata mai matura ) si omul ce sa faca s-a dus in padure ca sa rezolve problema cu fata , sa fie in intimitate si .... a inceput ploaia frate si a ramas in moloz , ne-a sunat pe alti 4 amici sa mergem sa il scoatem de acolo ... si de atunci a jurat OMUL ca nu mai merge in PADURE sa F U C K !!
am patit si eu asta, in noiembrie 2005.
numai ca problema era ca era zapada, si de intrat a intrat, dar masina s-a...ingropat ritmic asa in zapada, si 2 ore mai tarziu, cand s-o scot... a trebuit sa-mi chem prietenii sa ma tracteze si sa ma impinga pana la asfalt
fix de atunci evit si eu sa intru in zapada cand am scopuri necurate
p.s.: era sambata noaptea, si daca tot i-am scos pe oameni din cluburi, si cu sprit la bord, nu s-au abtinut sa comenteze toata noaptea pe urma, am fost tinta mistourilor
bine, ca pe mine prea putin ma afecta, dar amintita domnisoara n-a fost foarte...fericita
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad] [VW] [Honda]
Re: Fete mai mari ? Mai mici ?
Quote:
Originally Posted by aleks
dap, bea69. acolo m-am referit,
si chiar adevarat roman .. ai scris ,
si ultimul post... asta e periculozitatea care te paste daca ai de cand sa faci una ca asta>>: una bucata "minciunica mica"... bine ca si unei fete mai mici... daca e bine infipta in realitate .. de haleste cu fulgi cu tot
gata cu offul k ne ia gabi d ureke...sorry!!!m-am mutat cu treaba aici...
deci...park duc o lupta impotriva morilor in ultima vreme cu "minciunile frumoase"....incerc sa explic tuturor,k oricum se sparge balonul intr-o zi frumoasa..si pici d numa'...pierzind increderea omului d tot...
intr-adevar,iti trebuie curaj k sa fii tot timpul p fata...dar daca ai avut curajul sa te incurci cu una mai mare...io zic k asta e un fleac deja..si oricum altfel NU FUNCTIONEAZA!!!
yo vreau mari sa fie....k de dastea mici m-am saturat parca le cresc si le dau drumu in lume dupa ce le ,,deschid calea,,; astera mari vin dresate stiu ce vor, si pana nu-si ating ,,scopul,, nu se lasa