Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 14-11-05, 23:48   #1
alter_ego

Stage 2

Default STERGETI TOPICU

vreau sa-mi construiesc un beach buggy ca in poza, dar singurul lucru care nu il gasesc la noi este caroseria din fibra de sticla

singurul loc unde am gasit si de unde pot aduce este din Anglia dar costa vreo 1000 de lire(e vreo 50 000 lira )

am mai vazut pe forum ca postase cineva un buggy si intreba daca e unic in romania si s-a raspuns ca nu, ca exista mai multe

aveti careva nr de tel, mailu la vreun posesor de asa ceva sau stiti vreun producator de caroserii de buggy din Europa sau va incumetati careva sa faceti asa ceva?

multumesc
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	buggy3_213.jpg
Views:	52
Size:	23.6 KB
ID:	51769  
alter_ego is offline   Reply With Quote
Old 15-11-05, 10:58   #2
alter_ego

Stage 2

haideti ma nu stiti nici unu, ca am facut rost, in mare parte, de partea mecanica si sasiu (donator un VW broscutza din '76 )

singurele lucruri de care mai am nevoie sunt rollcage-ul si caroseria din fibra de sticla

stiti cumva unde pot gasi un rollcage sau unde se poate face la comanda?

daca nu stiti unde pot sa gasesc caroseria din fibra de sticla aveti cumva idee unde pot sa-mi fac o caroserie asemanatoare din tabla, sau daca stiti pe cineva care se pricepe?

PLS HELP !!!
Old 15-11-05, 22:22   #3
alter_ego

Stage 2

nu e nimeni care se pricepe cu fibra de sticla, care s-ar baga sa faca o caroserie asemanatoare sau un tinichigiu bun?

cei care participa la VTM sa-mi spuna si mie unde pot sa-mi fac un rollcage pls

PLS I REALLY NEED HELP
Old 16-11-05, 02:22   #4
Danny-future STN
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Danny-future STN's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]

In Craiova exista o firma care lucreaza cu fibra de sticla si se ocupa de tuning, probabil pt un pretz potrivit s-ar baga si la asa ceva...Fibrocom se numeste firma