Salut,
Va scriu postul asa in o problema in care va cer ajutorul. In data de 31 Octombrie 2005 , in jurul orei 10 dimineata, in Bucuresti, la intersectzia Mircea Vulcanescu cu Popa Tatu, in drumul de pe Calea Victoriei inspre Splai s-a pertecut un accident. Un passat alb penultimul model (de ex.2003) cu numere de Austria a taiat callea unui Cielo bleumarin ( condus de un amic d-al meu), Cielo a evitat, a tras stanga si a intrat in o masina parcata pe margine. Nu numai ca omul nostru a fost necooperant dar a si fugit in momentul cand a auzit ca se va merge la politie ( ca doar rutierii nostrii nu se deplaseaza la locu accidentului decat daca ie de oase rupte si sange). Si asa cum ziceam a disparut fara urma si neavand numere de Ro, nu se poate da de el prin mijloace politienesti legale pana cand plateste vama.. ceea ce e relativ.
Acum.. eu va cer ajutorul sa incerc sa aflu unde sta proprietarul passatului sa ? incercam sa purtam o discutie la rece cu el.
nr inmatriculare: FR 685 H
maisna avea numele unei firme pe lateral scris.. nu mai tine minte ce firma e..
conducatorul auto este un individ roman trecut de prima si a doua tinerete, cu parul alb, nu foarte inalt si peste media de greutate.
ps: am postat aici ca in alta parte char nu shtiu unde s-ar putea incadra.
Va multumesc pt timul acordat si pentru eventualul ajutor.
Cu respect.