Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

View Poll Results: ce parere aveti de logan-ul diesel?
era necesara o versiune diesel 94 59.87%
mai bine faceau o motorizare pe benzina mai performanta 63 40.13%
Voters: 157. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 19-01-07, 23:19   #136
MARI_NSL

Stage 5

MARI_NSL's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Design Team]
[PARTICIPANT CURSE]
[Virtual Tuning]
[BMW]
[VW]
Thumbs down Re: noile logan diesel si logan break

au facut o prostie cu loganul diesel.au bagat 1.5dci pe ditai hardughia de masina si pe solenza aia mica au au bagat 1.9 aiurea.
MARI_NSL is offline   Reply With Quote
Old 20-01-07, 00:32   #137
dogy_10
VW Driver

Stage 5

dogy_10's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]
[VW]
Default Re: noile logan diesel si logan break

1.5 de pe logan este mai bun la orice capitol decat 1.9 de pe solenza, putere, cuplu, tot ce vrei, pt ca pe solenza au pus dieselul de pe papuc
Old 20-01-07, 00:41   #138
d3spinul

Stage 3

d3spinul's Avatar

scuze de off topic.. dar atzi auzit de noul logan de curse??

Dacia lanseaza Logan pentru raliuri

Pasionatii de raliuri cu un buget redus vor avea ocazia, in curand, sa isi cumpere masina mult dorita. Dacia va comercializa o versiune care poate fi echipata pentru cursele auto. Automobile Dacia a lansat, ieri, o versiune a modelului Logan ce poate fi configurata cu sisteme Renault Sport. Pretul maxim al unei astfel de masini echipate integral pentru competitie nu va depasi 18.000 euro, in conditiile in care modele de acest gen ale altor constructori costa de la 30.000 euro in sus. Automobilul va putea fi inscris in competitii la clasa N, pentru masini cu modificari minime. Loganul este echipat cu un motor de 1,6 litri si o masa totala de 1.020 kilograme.
Attached Images

Old 02-02-07, 23:12   #139
andrei.badea

Stage 4

andrei.badea's Avatar

Din pacate Dacia ramane Dacie. Modelele de 1.4 si 1.6 abia dak merg. Cel de 1.5 Dci e cea mai mare prostie posibila. Diesel fara turbo nush unde s-a pomenit. Iar cel de 1.6 16v nu cred k e asa de rau dar degeaba ai motor dak nu te ajuta si cutia. Ca o comparatie sa intelegeti cat de jalnic e loganul romanesc un opel astra g de 1.4 16v twin port de 90 de cai(masina detinuta de parinti colegului meu de banca) e capabila sa intreaca orice model stock de logan. Afirmatia este facuta de un amic al colegului meu care a condus atat opelu cat si toate modele de logan disponibile in Romania. Si ca sa puna cei de la dacia capac la toate, nu stiu sa puna pe toate masinile acceasi tabla. Cele pt export au tabla mai buna. Si lista poate continua. Singurul mod incare un logan poate fi masina e sa schimbi 90 % din masina cu piese after-market.
andrei.badea is offline   Reply With Quote
Old 02-02-07, 23:34   #140
dogy_10
VW Driver

Stage 5

dogy_10's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]
[VW]

mdah...vad ca nici macar nu ai carnet si vorbesti aiurea-n targ, vi cu vrajeli de genul: "mi-a zis mie un coleg de banca care are un prieten care masa are un logan" omule nu vorbi fara sa sti ce inseamna aia masina. Nush de ce toti care critica loganu au intre 14 si 17 ani si viseaza la ferrari enzo, sau vor o dacie care sa concureze cu audi da sa coste cat o lada

ps: motorul de 1.5 are turbina, mai documenteazate daca de condus inca nu ai voie
dogy_10 is offline   Reply With Quote
Old 02-02-07, 23:37   #141
andrei.badea

Stage 4

andrei.badea's Avatar

turbina??? si doar 65 de cai??? VW scoate din diesel de 1.4 170 si loganu are turbina.=)) hai k imi place. Chiar am sa verific.
Old 02-02-07, 23:41   #142
dogy_10
VW Driver

Stage 5

dogy_10's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]
[VW]

ala de 1.4 de la vw e benzinar, si turbina nu inseamna neaparat o carutza de cai, si intreaba-te tu oare daca motorul de 1.4 cu turbina si turbocompresor mai are fiabilitatea unui motor aspirat
Old 02-02-07, 23:52   #143
andrei.badea

Stage 4

andrei.badea's Avatar

tot nu m-ai convins k are turbina. Are prea putina putere, Nu se aude abs deloc (dak o are), si dc ii zice DCi si nu TDi?
Old 02-02-07, 23:57   #144
dogy_10
VW Driver

Stage 5

dogy_10's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]
[VW]

presiunea in turbina e mica, d-asta nu se aude, ii zice dci pt ca tdi sunt motoarele vw iar dci sunt alea de la renault cum hdi e peugeotul si tdci e fordul, prin urmare nu pot sa puna aceiasi denumire ca la vw e vorba de orgoliu si trademark
Old 08-02-07, 09:59   #145
fuzzy
Dacia Driver

Stage 5

fuzzy's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by andrei.badea View Post
tot nu m-ai convins k are turbina. Are prea putina putere, Nu se aude abs deloc (dak o are), si dc ii zice DCi si nu TDi?
iti recomand wikipedia.com... mai bine documenteaza-te si apoi sustine ceva... nici eu nu am stiut de la inceput ca dci are turbina dar macar am tacut sa nu ma fac de kk...... nu o lua in nume de rau ca nu am nik cu tine dar mai documenteaza-te... e bine si ptr cultura ta generala...
Old 14-02-07, 00:34   #146
sageata
Mercedes Driver

Stage 5

sageata's Avatar

Member of:
[VW]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[MERCEDES]

treaba cu turbina e reala si din cate am inteles de la mecanici se deschide de la 2500 in sus. aceeasi problema am avut-o si eu ca fuzzy. dar am aflat dupa prima revizie. asculta-l pe dogy 10 si nu te mai lua dupa mamicile colegilor de banca. esti inca tanar. o sa ai timp sa te maturizezi. fara suparare.

Last edited by sageata; 14-02-07 at 00:36.
sageata is offline   Reply With Quote
Old 03-03-07, 12:36   #147
Bagheera

Stage 1

sal ! are cineva idee, cat ar costa un tunning la un motor 1.5dCI (logan) ??? ms. !
Bagheera is offline   Reply With Quote
Old 05-07-07, 00:10   #148
V1p3R
2 Roti

Stage 4

V1p3R's Avatar

Member of:
[2 Roti]

acuma o intrat tare loganurile pe piata rau de tot ...am fo si prin tzara mult ...si peste tot loganuri si numa logan...si nemti exporta de la noi o gramada....motoru e bun ....si restu componemtelor...dar insa la sectoru de arcuri si amortizoare sta fff nahpa .....is slabe rau ...
V1p3R is offline   Reply With Quote
Old 24-02-08, 19:04   #149
loghi 69

Stage 2

loghi 69's Avatar

chiar era nucesara o versiune dizel...............
loghi 69 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -