| Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente |
16-12-06, 12:17
|
|
Stage 2
|
Flame Thrower
E voie cu Flame Thrower in romania ? Nush .... As vrea sa imi pun dar mie frik k nu am voie legal cu el . voi c ziceti am voie sau nu
|
|
|
16-12-06, 12:19
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Crazy Drivers]
|
Re: Flame Thrower
Quote:
Originally Posted by MadHat
E voie cu Flame Thrower in romania ? Nush .... As vrea sa imi pun dar mie frik k nu am voie legal cu el . voi c ziceti am voie sau nu
|
nu ai voie nici cu stroboscoape nu cu flame thrower
|
|
|
16-12-06, 12:22
|
|
Stage 2
|
ms ESPinoza
|
|
|
16-12-06, 15:24
|
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by ESPinoza
nu ai voie nici cu stroboscoape nu cu flame thrower 
|
Nu ai voie cu stroboscoape ...
Flame-Throwerul nu are nici o legatura !
Pe mine ma opreau gaborii sa le arat cum scoate masina flacari ...
Deocamdata in Ro in noul cod rutier nu este prezentat nici un articol care sa interzica " FLAME THROWER-ul " ...
|
|
|
16-12-06, 15:41
|
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
asta pana cand o masina cu flame va topii bara la vre-un pasat de politie sau vento / mashina de la guvern  .. la un stop
|
|
|
16-12-06, 20:50
|
|
  Stage 5
Member of: [DAEWOO] [AUDI] [4Tuning International] [Fanatik MotorSport]
|
Quote:
Originally Posted by X-Ray-Eyes
Deocamdata in Ro in noul cod rutier nu este prezentat nici un articol care sa interzica " FLAME THROWER-ul " ...
|
este o instalatie omologata ?
|
|
|
17-12-06, 10:34
|
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
nuh .. dar nu se specifica nimik despre ea in cod
|
|
|
17-12-06, 17:23
|
|
 Stage 5
|
nu vreau sa va contrazic dar din cate stiu eu orice se pune pe mashina ce nu e omologat e intezis..
|
|
|
17-12-06, 18:00
|
|
  Stage 5
Member of: [DAEWOO] [AUDI] [4Tuning International] [Fanatik MotorSport]
|
Quote:
Originally Posted by ESPinoza
nu vreau sa va contrazic dar din cate stiu eu orice se pune pe mashina ce nu e omologat e intezis..
|
corect.
ramai fara talon pt chestii mult mai minore.
|
|
|
20-12-06, 20:45
|
|
 Stage 4
|
Am si eu o intrebare are cineva vreo schema sau idee cum pot sa imi pun si eu pe masina asa ceva?? Am vazut pe un golf 4 avea o bobina de inductie ,o bujie si inca ceva modificari pe care nu a vrut sa le spuna cine stie si vrea sa imi dea si mie informatii i-as fi recunoscator!
|
|
|
27-12-06, 21:56
|
|
 Stage 4
Member of: [RR] [RENAULT]
|
este o scatula care itzi taie aprinderea si itzi da scinteia la bujia din toba,nu e mare lucru
|
|
|
28-12-06, 00:34
|
|
 Stage 5
Member of: [FORD] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by X-Ray-Eyes
Nu ai voie cu stroboscoape ...
Pe mine ma opreau gaborii sa le arat cum scoate masina flacari ...
|
Pun si eu o intrebare. Merge pe diesel? Si daca poti sa imi explici cum functioneaza?
|
|
|
28-12-06, 09:08
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
Nu cred ca este ilegala. Prin simplul fapt ca este doar o alta gaura in legislatie, ca si cea cu masina fara permis... de care unii au profitat si au lansat o masina pt care nu trebuie sa ai permis, totodata in legalitate.
Daca ne gandim ca nici jantele de aliaj nu sunt venite cu masina de fabrica (la moajoritatea), inseamna ca nu ne mai putem pune nici jante, nici stopuri lexus, nici oglinzi M, nici tipsuri mai mari, eleroane, etc. Si totusi acestea se vand grupa mare si in legalitate. Nu stiu cati si-au luat amenda pt ca aveau alte jante decat cele de fabrica, dar de aceeasi dimensiune. Asa ca nu tot ce punem pe masina trebuie sa fie omologat. De ce? Pentru ca vine urmatoarea intrebare - de unde stie politia ca masina nu a venit asa din fabrica? NU STIE.
|
|
|
28-12-06, 13:30
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Hondarul
Nu cred ca este ilegala. Prin simplul fapt ca este doar o alta gaura in legislatie, ca si cea cu masina fara permis... de care unii au profitat si au lansat o masina pt care nu trebuie sa ai permis, totodata in legalitate.
Daca ne gandim ca nici jantele de aliaj nu sunt venite cu masina de fabrica (la moajoritatea), inseamna ca nu ne mai putem pune nici jante, nici stopuri lexus, nici oglinzi M, nici tipsuri mai mari, eleroane, etc. Si totusi acestea se vand grupa mare si in legalitate. Nu stiu cati si-au luat amenda pt ca aveau alte jante decat cele de fabrica, dar de aceeasi dimensiune. Asa ca nu tot ce punem pe masina trebuie sa fie omologat. De ce? Pentru ca vine urmatoarea intrebare - de unde stie politia ca masina nu a venit asa din fabrica? NU STIE.
|
si asta e adevarat depinde de ce politist dai .. esti la mana lui oricum
|
|
|
|
|