Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 18-06-08, 19:34   #1
maka.bbm

Stage 3

maka.bbm's Avatar

Default ce se intampla cu foliile de pe masina cand se face rarul pt prima inmatriculare?

salutare
am cumparat o masina din italia pe care intentionez sa o inmatriculez cat mai curand. problema e ca masina e foliata pe geamurile din spate si pe luneta si nu stiu ce o sa se intample cu folia la rar, adica daca mi-o da jos sau mi-o omologheaza.
daca e cineva care a avut folii pe masina si a trecut cu ea pe la rar pt prima inmatriculare rog sa ma lamureasca si pe mine cu procedurile care se practica.
maka.bbm is offline   Reply With Quote
Old 23-06-08, 09:00   #2
InJust
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
Default Re: ce se intampla cu foliile de pe masina cand se face rarul pt prima inmatriculare?

nu am folii pe masina, insa am tot stat pe la RAR pentru identificarea la masinile mele. Si am vazut caq nu se iau de folie, nici nu o omologheaza, pur si simplu nu iti zic nimic.
Old 23-06-08, 14:27   #3
maka.bbm

Stage 3

maka.bbm's Avatar

Default Re: ce se intampla cu foliile de pe masina cand se face rarul pt prima inmatriculare?

Quote:
Originally Posted by InJust View Post
nu am folii pe masina, insa am tot stat pe la RAR pentru identificarea la masinile mele. Si am vazut caq nu se iau de folie, nici nu o omologheaza, pur si simplu nu iti zic nimic.
merci de raspuns
maka.bbm is offline   Reply With Quote
Old 26-06-08, 13:46   #4
cosmin_cosmin_1

Stage 5

cosmin_cosmin_1's Avatar

dar daca am numere provizorii la masina, de germania si imi aplic folie pe geamuri? As vrea ca atunci cand iese certificatul romanesc,sa fie trecuta si folia (chiar daca am inteles ca nu e si obligatoriu) si sa nu mai fac alte drumuri la rar.
Problema este..pe certificatul foliei nu trebuie scrise si numerele de inmatriculare? Ori eu daca am numere provizorii, nu imi pot aplica folie?
cosmin_cosmin_1 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -