![]() |
ce se intampla cu foliile de pe masina cand se face rarul pt prima inmatriculare?
salutare :D
am cumparat o masina din italia pe care intentionez sa o inmatriculez cat mai curand. problema e ca masina e foliata pe geamurile din spate si pe luneta si nu stiu ce o sa se intample cu folia la rar, adica daca mi-o da jos sau mi-o omologheaza. daca e cineva care a avut folii pe masina si a trecut cu ea pe la rar pt prima inmatriculare rog sa ma lamureasca si pe mine cu procedurile care se practica. :D |
Re: ce se intampla cu foliile de pe masina cand se face rarul pt prima inmatriculare?
nu am folii pe masina, insa am tot stat pe la RAR pentru identificarea la masinile mele. Si am vazut caq nu se iau de folie, nici nu o omologheaza, pur si simplu nu iti zic nimic.
|
Re: ce se intampla cu foliile de pe masina cand se face rarul pt prima inmatriculare?
Quote:
|
dar daca am numere provizorii la masina, de germania si imi aplic folie pe geamuri? As vrea ca atunci cand iese certificatul romanesc,sa fie trecuta si folia (chiar daca am inteles ca nu e si obligatoriu) si sa nu mai fac alte drumuri la rar.
Problema este..pe certificatul foliei nu trebuie scrise si numerele de inmatriculare? Ori eu daca am numere provizorii, nu imi pot aplica folie? |
| All times are GMT +2. The time now is 21:57. |
- Copyright 2026 4Tuning