Smartu` nu intra la B1... B1 sunt Quad`urile.. ATW`urile.. cum vrei tu sa le spui.. sunt pana in 700 de kg.. sau.. stai sa ma uit pe carnet... ca-tzi zic.. Nah.. nu scrie.. ma rog.. ceva in genu`.. pana in 750 de kg.. asha e .. shi smartu` are peste.. cu vreo 100-150.. Deci.. nu.. Shi la A1, nusht de cand e 125cc, ca la mine pe carnet, in spate, inca scrie A1- Sub sau egal cu 50cc, shi sub sau egal 50km/h. Shi prostiile alea.. de micro car.. bleah

) Mai bine itzi iei scooter, shi gata.. mai nasol ii cand ploua...
Cu carnetu`, deocamdata.. e asha.. in mod "legal" scoala se incepe la 18 ani, nu mai devreme... dar.. cum traim in Romania, potzi s-o faci cand vrei, pentru ca deocamdata, in caz de accident, instructorul e de vina, shi nu elevul, pe cand dupa legislatzia noua, va fii shi elevul shi instructorul. Parerea mea.. incepi scoala cu o luna inainte de 18 ani.. shi la 18 ani shi 2 sapt, dai carnetu`.. shi gata... Shi las`.. ca shtiu eu cum e.. ca eu de la 17 ani am inceput sa numar invers zilele pana fac 18, sa-mi fac carnetu`.. shi am luat tzapa, ca nu m-or lasat ai mei sa-l fac.. pana prin august.. shi in aprilie am facut 18

.. dar ma rog.. alta poveste :P
EDIT: combina-tzi parintzii sa meretzi prin padure, sau pe camp.. pentru ca deocamdata, nu itzi trebuie carnet sa conduci pe drumurile forestiere, campiere, deluriere shi de orice alt fel de tip de relief in genu`..

.. ai mei ma lasau tot timpu`.. sa mai conduc.. conduceam de pe la 13-14 ani

) .. shi pe drumu` public.. acuma.. daca te-o prins, ai 2 shanse.. Itzi iei muuuultzi bani la tine inainte sa te sui in mashina, sau face tac`tu pushcarie

.. shi tu inchisoare de minori..