Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente |
20-07-06, 20:52
|
|
 Stage 5
|
Re: logan vs o masina buna second-hand
mda...daca vrei sa stii eu nu ma cert...cii imi palce sa discut treburi..daca asta e cearta,in fine.
de ce sa iau ban??nu am injurat,nu am facut nimica,doar pur si simplu am discutat niste chestii,iar cine nu cunoaste ceva sa nu vb aiurea.asa si chiar maine merg la mare cu masina mea...
fuzzy sa nu crezi ca am ceva cu tine!!
nu am nimica,stai flexat!!
Peace
|
|
|
20-07-06, 21:00
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA] [2 Roti]
|
oka, gata.... end of story, ok???????????????
|
|
|
20-07-06, 21:01
|
|
 Stage 5
|
ok ok ....dar nu te-ai suparat >??
|
|
|
20-07-06, 21:01
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
|
hai sa fim seriosi... eu mi-am tinut pct de vedere si u la fel..... dami id-ul de mess ca sa nu mai fim off topik aici
|
|
|
20-07-06, 21:19
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by PointMaster
Mai bine nu opreau din productie vechea Dacie Berlina  ci mai degraba o modernizau (geamuri alectrice, airbag, servodirectie, ABS, o caroserie mai rigida, ranforsari etc.) ca si asa arata mai bine (parerea mea) .
|
Haha.. ce mama dracului sa mai modernizezi la o masina din Blocul Estic, la gusturile de mitocan medaliat pe care le au designerii nostri!? Uite, pui Dacia 1300 din 1979 langa Dacia "zambetul lui Iliescu" din 2000 - si vezi ca a involuat in 21 de ani in loc sa evolueze, au uratzit si pocit designul original care arata cat de cat binisor. (Si nu suntem singurii, pune o Volga M24 din 1970 langa o Volga 3102 sau 3111 "moderna" si te sperii de ce oribilitate a iesit dupa 30 de ani de productie)
~Nautilus
|
|
|
20-07-06, 21:35
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by Xtreme-Razvan
|
Ma refeream la chestia ca una e sa..."incepi tu " o virgina.....stii k nu are vreo boala sau ceva si dupa ce ii faci "rodajul" te duce si ea in extaz.Asta e parerea mea...In detrimentul unei masini second mai buna... eu prefer un Logan nou. Pt k atunci cand s-a pus problema la mine in familie sa luam o masina, am luat si in calcul ceva sh. Dar am luat in calcul eventualele abuzuri la care a fost supusa masina, eventualele piese ce trebuiau schimbate si ,de ce nu, atmosfera din masina. Ma refer aici la miros,starea tapiteriei si uzura datorata timpului a materialelor. De aceea am preferat ceva mai slab calitativ dar nou. Si nu nici in ziua de azi nimeni din familie nu a zis....trebuia sa luam ceva sh.
|
20-07-06, 21:42
|
|
Opel Driver
 Stage 4
Member of: [Opel]
|
mah.......sincer am vazun n topicuri cu discutzi de genu......acum sa raspund si eu la subiect.......tind sa cred ca totul se rezuma la bani....de ce?simplu....ai 8-9000 de euro in mana?.....nu cre4d ca-ti mai iei logan,eu unu nush daca as lua...as incerca un second.Si daca ai banii aia cu siguranta mai ai sa-i mai schimbi cea filtre ,gume,mai cate o bucsa ceva....eu unu nu am auzit ca ,masina de 2-3 chiar 4 ani sa pice si sa bagi bani grei in ea....acum totul depinde de noroc si cat s-a umblat cu ea dincolo.Dar cum noi astia amaratzi din paradisl asta de tara nu avem acei 8000...atunci ne bagam pe rate si luam logan nu?.....acuma vine si ala de 1.6 16 v.......mai pe scurt 107 calutzi.....suficienti pentru doza zilnica de adrenalina....cel putin pentru mine.Cu tot respectul fata de voi toti...asta cred eu....nu ca as fi fan logan!dar astea sunt optiunile.
|
20-07-06, 22:57
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by silk'
Dar cum noi astia amaratzi din paradisl asta de tara nu avem acei 8000...atunci ne bagam pe rate si luam logan nu?
|
La pret de Logan poti sa iei (noi) Suzuki Swift, daca tii sa ai un Mini est-european, sau Opel Astra Classic 1.4, daca vrei masina de familie cu portbagaj
~Nautilus
|
|
|
20-07-06, 23:11
|
|
Suzuki Driver
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Rally] [Suzuki]
|
la logan e destul de avantajos sistemul de creditare si pe o durata mare ...
prin acest fapt isi castiga o parte importanta din clientele
+ restrictiile impuse de stat pt masini sh din afara
=> dak nu ai bani si vrei masina noua ... cam la asta se limiteaza optiunile tale, din pacate ..
|
|
|
20-07-06, 23:19
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by Race
S-a mai discutat asta de multe ori.Si de fiecare data in topicuri mult mai putin penibile ca asta.Nici nu era greu...
I-auzi ! Si faptul ca ai o astfel de vechitura nu a influentat cu nimic faptul ca ai deschis acest topic,nu ? Multi isi lauda masinile,dar nici chiar in halul asta,cu topic deschis special.Strugurii sunt acri...
Hai ma fii serios ! Din ce am vazut eu pe net,masina ta avea noua 116 CP,si venea doar cu cutie automata.Posibil sa mai fie si alte modele,n-am stat sa sap.Daca e aia,nici noua nu faceai un Logan 1.6.Dupa 20 ani,sa fii multumit daca mai ai 60-70 CP...
Geniala observatie ! Si cand te gandesti ca Dacia au scos Logan pentru a concura Golf GTI si Focus ST...
Penibil.Nici o masina nu e facuta sa-ti bati joc de ea ca de un pom de Craciun.Mai ales o masina de familie ieftina.Pusti complexati.
Problema voastra,adversarii Loganului,e ca suferiti de complexe."Cum sa-mi iau Dacie dom'le ? E masina comuna,au toti mosii de astea,iar eu vreau sa ies in evidenta".Parca ati fii pi...pardon fete tampite,care nu au nici o problema in a merge cu autobuzul la servici si trenul in concediu,dar nu se pot urca in Dacia 1300/1400 a unui tip pentru ca le scade statutul social  E mai bun un 206,Clio,Punto,Fabia,Ibiza etc. de 60 CP fara AC si ABS in aceiasi bani,doar pentru a spune "eu nu conduc Dacie  " ? Sau ca tot vorbeati de performante,credeti ca sus-numitele super-sportive de 1,1 sau 1,2 litri si 60 CP pot compensa prin avantajul minim de manevrabilitate avantajul a 90 CP ? Sa fim seriosi ! Deci iei o masina mai lenta pe un drum normal,mai nesigura (lipsa ABS,air-bag pasager),mai inconfortabila (fara AC),pentru ca lumea te va privi altfel (cica) si daca ai face vreodata un test de slalom sau acceleratie laterala ar fi mai buna ? Interesanta alegere...
Comparatia cu SH-uri de cativa ani nu e corecta.Pe ideea asta un Golf SH e mai ieftin decat un Golf nou,la fel si o Astra...se ajunge la concluzia ca un Golf e mai bun decat un Golf.
Comparatia cu vechituri de 20 ani e stupida de-a dreptul.
Sa-ti iei Mercedes/BMW/Audi pentru statul social e una.Sa-ti iei Fabia 1.2 HTP pentru acelasi motiv in loc de Logan e culmea penibilului.
Topicul asta ar trebui inchis.Nu duce decat la aberatii inutile.
|
esti un geniu omule...exact asta am tot incercat sa explic si eu...nici nu avceam cuvinte mai bune ca ale tale...
|
|
|
21-07-06, 10:08
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
Quote:
Originally Posted by Nautilus
La pret de Logan poti sa iei (noi) Suzuki Swift, daca tii sa ai un Mini est-european, sau Opel Astra Classic 1.4, daca vrei masina de familie cu portbagaj
~Nautilus
|
Asa este... insa nu tu Airbag, nu tu aer, nu tu geamuri electrice, muzica, etc... Si uite cum iar preferinta ar trebui sa fie indreptata spre Logan
|
|
|
21-07-06, 10:22
|
|
 Stage 4
|
deci....cu toate ca am carnet doar de 2 luni pot sa spun ca am condus destule masini la viata mea(printre care si logan)...si sincer la confort si la felul cum sta pe drum nu se face de rusine....singura problema...dak poate fi numita problema e faptul ca motorul e cam slabut....totusi are destula putere sa te bage in scaun cand ii dai blana....de pe loc....e adevarat k finisajele lasa de dorit si ca arata nasol si ca materialele sunt de slaba calitate....dar va intreb: a deschis careva portbagaju?....s`a urcat careva in logan si i s`a parut k nu are loc...sau k nu e confortabila....nu prea cred...deci...pt ce a fost conceputa(masina de familie) e foarte buna....portbagaj mare(pt dimens masinii) spatiu interior mare....confort cat de cat(Ac,muzica si geamuri el)....si la drum lung la viteze de 100-120 se comporta f bine si nici nu e foarte zgomotoasa....vb din proprie experienta nu din ce`a visat aseara ca multi care blameaza loganu`.....
peace!
|
21-07-06, 11:19
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad] [PARTICIPANT CURSE]
|
eu aleg versiunea SH decat Logan
cred ca se gaseste un Golf 4 1.9 tdi de 90 cp de prin 2000 2001 in aceiasi bani
asta ar fi optiunea mea la o suma ~8000E
|
|
|
21-07-06, 11:33
|
|
Presedinte Street Vision
 Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [Street Vision] [VW] [SEAT]
|
@ RACE: Ai impresia ca eu sunt complexat (ai idee ce inseamna complexat??)? si asta pt ca nu imi place o masina care este "dupa parerea mea" slaba calitativa??  Ma faci sa rad, eu nu mi-am luat masina straina sa impresionez ... ci sa am ceva de calitate in care sa ma simt bine si in siguranta. Spunea cineva ca e confortabila ... glumea sper ... daca nu , inseamna ca s-a suit doar in trolee si tramvaie... eu inteleg sa fim obiectivi aici , ca de asta facem topicuri si ne dam cu parerea ...
|
21-07-06, 11:39
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by 200SX
eu aleg versiunea SH decat Logan
cred ca se gaseste un Golf 4 1.9 tdi de 90 cp de prin 2000 2001 in aceiasi bani
asta ar fi optiunea mea la o suma ~8000E
|
la 8000 euro a vandut un tov un golf 4 de 1,4 din 2003.. super masina dar si el a recunoscut ca cine a luat masina mai tre sa bage niste bani in ea... personal eu cred ca se merita... consum super mic si performante chiar foarte bune ptr masiutza aia.... dar e cu totul altceva sa ai o masina noua.... pana la urma ramane doar la latitudinea "clientului" sa isi faca niste calcule si sa stie exact ce isi doreste de la acea masina... mai departe.... nu cred ca mai e bun de ceva topicul asta...oricum s-a discutat si rasdiscutat despre chestia asta deci.........
|
|