Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente |
27-07-06, 09:20
|
|
Presedinte Street Vision
 Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [Street Vision] [VW] [SEAT]
|
Re: logan vs o masina buna second-hand
Da RACE e foarte destept si informat si deasemenea foloseste si un limbaj elevat "fara sa jigneasca o persoana anume"  . A dat el argumente??? Eu nu le-am citit ... el doar agita atmosfera pe aici ca sa nu se inchida topicul  . "Parerea mea" este (precum am mai spus) ca loganul nu merita atatia bani pentru ca este o masina ce dispune de tehnologie depasita (motor+cutie), materiale de foarte proasta calitate si nu in ultimul rand un design ce lasa de dorit pentru anul 2006.
Nu inteleg de ce comparati masinile cu loganul - GLUMA "Race"
Last edited by 13RvR; 27-07-06 at 09:23.
|
|
|
27-07-06, 09:22
|
|
 Stage 4
|
 mai bine inkideti topicu
|
|
|
27-07-06, 09:27
|
|
Presedinte Street Vision
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Cr1Sty_xxl
 mai bine inkideti topicu
|
Mie imi pare rau ca nu poate nimeni sa-si dea cu parerea , pertinent, fara sa jigneasca inutil.
|
|
|
27-07-06, 09:28
|
|
 Stage 4
|
am mai citit si alte topicuri de la cap la coada da asta parca e prea de tot
|
|
|
27-07-06, 10:15
|
|
 Stage 5
|
Toate mesajele de la pagina 3 incoace au luat-o bine de tot pe aratura, numai fiindca s-a ofticat Race, dar asta face doar rau la ficat si la bila, nu ajuta Loganul sa fie altceva decat un ladoi mare si urat facut sa care busteni
~Nautilus
PS "busteni" in ambele sensuri ale cuvantului
Last edited by Nautilus; 27-07-06 at 10:19.
|
|
|
27-07-06, 10:55
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by Xtreme-Razvan
Mie imi pare rau ca nu poate nimeni sa-si dea cu parerea , pertinent, fara sa jigneasca inutil.
|
exact..de asta am incetat sa mai postez si eu in threadul asta...nu inteleg de ce nu se poate respecta parerea fiecaruia astfel incat sa purtam o discutie cat de cat civilizata
|
|
|
27-07-06, 12:23
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA] [2 Roti]
|
pey pana la urma ce a fost mai aiurea e ca in topiku asta m-am certat eu cu ruller dupa care am dat-o la pace  si dupa aia a inceput aberatia generala paici  cred ca cel mai bine se inchide postu'
27-07-06, 12:43
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
Quote:
Da RACE e foarte destept si informat si deasemenea foloseste si un limbaj elevat "fara sa jigneasca o persoana anume"  . A dat el argumente??? Eu nu le-am citit ... el doar agita atmosfera pe aici ca sa nu se inchida topicul  . "Parerea mea" este (precum am mai spus) ca loganul nu merita atatia bani pentru ca este o masina ce dispune de tehnologie depasita (motor+cutie), materiale de foarte proasta calitate si nu in ultimul rand un design ce lasa de dorit pentru anul 2006.
|
Tocmai de aceea, ca are motor de kko si cutie slaba, depasite, costa cat costa si nu cat o Fabia la aceleasi optiuni. Tu cati bani ai da pe un Logan nou, cat crezi tu ca face?
ps: nu se cearta nimeni, este imposibil sa te certi pe forum. Se discuta mai aprins in cel mai rau caz. Race a gresit ca a inceput sa jigneasca usor pe alt user. Daca discutia nu revine la o linie amiabila, inchid topicul.
|
|
|
27-07-06, 12:49
|
|
Presedinte Street Vision
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Hondarul
Tocmai de aceea, ca are motor de kko si cutie slaba, depasite, costa cat costa si nu cat o Fabia la aceleasi optiuni. Tu cati bani ai da pe un Logan nou, cat crezi tu ca face?
ps: nu se cearta nimeni, este imposibil sa te certi pe forum. Se discuta mai aprins in cel mai rau caz. Race a gresit ca a inceput sa jigneasca usor pe alt user. Daca discutia nu revine la o linie amiabila, inchid topicul.
|
Eu nu as da nici un ban pe ea si asta din cauza ca nu mi-as lua asa ceva ... nu pot sa spun un pret la ceva ce nu imi place. ("parerea mea") Eu nu am facut comparatii cu alte masini noi, pt ca nu asta era scopul topicului. In schimb la banii astia poti gasi masini bune sh. Eu as opta pentru sh in acest caz.
|
|
|
27-07-06, 13:02
|
|
 Stage 4
|
deci pana la urma
|
|
|
27-07-06, 13:42
|
|
Suzuki Driver
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Rally] [Suzuki]
|
Quote:
Originally Posted by alicee
... Oricum spark esti inteligent tata  tine-o tot asa, te las sa te reintorci la nfs ca vad ca argumente ioc ...
|
fetitza ... uite .. de aia nu am mai adus argumente pt ca de fiecare data cand incepeam un post ma gandeam dak oricum are rost ? si pana la urma am zis ca nu ... ca oricum ... admiratorii logan tot asa o sa ramana oricate argumente aduci ... si ceilaltzi tot la fel raman .. adik o tzin pe a lor.
eu deja mi-am expus punctul de vedere si nu cred ca are rost sa zic mai multe.
eu zis ca dak vretzi puteti sa inchideti topicul ...
ps special pt alicee , si la pariu ca iti dau clasa si in nef si in in realitate ... si oriunde vrei u
si cu asta am incheiat spunand .. peace 
(srry de off dak am facut)
|
|
|
27-07-06, 14:20
|
|
Speed Daemons Member
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Speed Daemons] [DAEWOO]
|
alicee: ai vazut macar, nu te intreb daca ai stat intr-unul sau condus unul? stii cum arata swift 2006? stii oare pe ce loc sunt masinile japoneze si firmele japoneze in general la calitate?
revenind la logan: singurul aspect la care e imbatabil e pretul absolut (si poate porkbagajul  de parca romanii ar fi o natie de pietari...).
am invatat si eu un lucru: fiecare leu in plus iti aduce ceva, daca nu era justificat tehnologic si productiv fabia nu costa atat, mai ales ca e low-brandul volkswagen, deci nu poti spune ca platesti brand-ul ci doar tehnologia...
p.s. nu vorbi fara sa stii, am terminat facultatea (ASE) la buget si am muncit in anii facultatii, desi puteam lejer sa stau acasa, stiu valoarea banilor si tocmai de-aia nu mi-as bate joc de ei...
pps: cineva spunea: "sunt prea sarac sa cumpar lucruri ieftine"
|
|
27-07-06, 15:42
|
|
Stage 3
|
am stat intr-unul si nu mi s-au parut materiale de masina premium.Cat despre logan unde e imbatabil e faptul ca iti ofera dotari/motor/spatiu pentru care la altii trebuie sa dai pe putin 1500-2000 de euro in plus. Si bine zici de faptul ca euroii dati in plus ..aduc ceva ceva. In cazul asta fiind nevoie de suma de mai sus. Insa ce te faci cand dai o anumita suma si nu ai ceva in plus, ci ai in minus?
|
|
|
27-07-06, 18:22
|
|
Super Moderator
 Stage 5
|
Bai oameni buni... cine a inceput comparatia cu Suzuki Swift? Nu de alta, dar de acolo au inceput toate contradictiile... Se vede treaba ca habar nu aveti ce vorbiti daca comparati Loganul cu Suzuki Swift. Una la mana nu fac parte din aceeasi clasa. Si, chiar daca este o masina foarte mica, mai fiabila probabil decat Dacia, costa mai mult...
Uite aici cel mai ieftin Swift - 8574 E cip, deci cu toate taxele... sa tot fie vreo 10.000
Daca cititi optiunile, va apuca rasul. A/C este singura optiune sesizabila (si airbagurile standard). In rest - fara geamuri el, casetofon, jante aliaj, etc...
Dar are in schimb stergatoare cu 2 viteze, antena, tetiere reglabile, priza 12V si alte minunatii...
PachetGC AC
CONFORTServodirectie
Aer conditionat
Antena
BORDCeas digital
Avertizare acustica centura de siguranta sofer
INTERIORParasolare
Tetiere reglabile
Bancheta spate rabatabila
Suport pahare (2-fata; 1-spate)
Priza 12V pe consola centrala
EXTERIORFaruri cu halogen
Stergator parbriz 2 viteze + 1 viteza intermitent
Spalator si stergator luneta
Degivrare luneta
Geamuri cu tenta verde
Bare de protectie la culoarea caroseriei
SIGURANTAAirbag sofer
Airbag pasager
Centuri retractabile, pretensionate
Bare laterale de protectie in usi
Imobilizator motor
ABS, EBD
Sistem asistenta la franare
Sistem decuplare pedalier in caz de accident
Sistem ISO-FIX de prindere scaun copil
Sistem de blocare a usilor din spate (siguranta copii)
Hai ca am facut si pretul pentru un model cu aceleasi optiuni ca Loganul.
Pretul? 11026 Euro CIP. Deci cam pe la 13.000 E ddp. Ce mi-e 5000 E in plus fata de un Logan??????????????
Puteti sa calculati singuri pe www.suzukimotors.ro
Daca calculam pretul la Fabia... fiti convinsi ca va fi mult mai scump. Deci lasati comparatiile hilare cu alte masini... Orice ati spune, la banii astia, NU EXISTA masina mai buna si mai dotata ca Loganul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
27-07-06, 18:29
|
|
Super Moderator
 Stage 5
|
Quote:
Eu nu as da nici un ban pe ea si asta din cauza ca nu mi-as lua asa ceva ... nu pot sa spun un pret la ceva ce nu imi place. ("parerea mea") Eu nu am facut comparatii cu alte masini noi, pt ca nu asta era scopul topicului. In schimb la banii astia poti gasi masini bune sh. Eu as opta pentru sh in acest caz.
|
Amice, chiar crezi ca toate acele mii de familii din Romania care si-au luat Logan nu si-ar fi dorit un E-Classe sau un 530D??? Poti sa fii sigur ca si tu, daca aveai bani numai de Logan, Logan iti cumparai...
Cati bani ai, aia iti cumperi. Si masina pe care o cumperi, devine cea mai buna. Cine se mai leaga la cap in ziua de azi cu masini SH de acum 15 ani? Eu mai mult ca sigur ca da  insa Loganul nu a fost facut pentru mine.
Voi v-ati nascut direct cu fundul in masini straine si acum priviti Dacia ca un dusman, o masina ce trebuie eliminata cat mai curand. Este un razboi intre generatii. Pune-l pe bunicu' sa cumpere un BMW sh, vechi de 10 ani. Iti da doua palme si isi ia Logan nou, ii pune lacat la portbagaj si macrameuri pe boxe. ASTIA SUNT CLIENTII DE LOGAN!!!!!!!!!!
Eu, ca si Race, incercam sa luam apararea Daciei obiectiv, nu cum faceti voi, subiectiv "io nu mi-as lua Logan", "Loganul e de cacat", etc... Si se pare ca nu aveti dreptate.
DA, Loganul este de c-a-c-a-t!!!!!!!!!!!!!!!!! Dar este o MINA DE AUR la banii pe care ii dai pe ea. Intelegeti care e treaba cu Loganul???
|
|
|
|
|