Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 13-10-09, 14:24   #1
zozopark

Stage 2

Default tepari si tepe

salut tuturor.
Propun sa facem o lista cu service-uri ''problema'' ca pt ca cei care citesc sa nu cada prada escrocilor:

SC SCHWARTZ SERVICE SRL,str Plevnei 8....victima EU
Nu au autorizatie tehnica pt a repara structura de rezistenta a autoturismelor .Ei au incasat 24500 ron de la asigurari si mi-au reparat masina din topor.Am luat tzapa cu ei anul trecut,i-am dat in judecata si am castigat.Am facut sesizare la RAR,OPC care io ''umflat'' cu 100 mil.
De o luna s-a terminat procesul inceput anul trecut,timp in care masina mea a ramas sub un corcodus,instanta i-a obligat sa imi repare autoturismul intr-un service autorizat pe cheltuiala proprie.Au simulat o reparatie la un alt service care a emis pe numele meu documente false.
Acum din nou i-am dat in judecata ,de data asta am facut plangere penala.Inselaciune,fals,uz de fals,fals sub semnatura privata.

Aceste poze sunt facute in perioada cand cica era masina in service

Am o lista de 4 persoane care o patito cu nenorocitii astia

Sper ca din patzania mea sa invete si altii
Astept contact de la persoane nemultumite de serviciile SCHWARTZ

PS: la 1 din cei 4 i-au trecut pe factura 14 galeti de chit
zozopark is offline   Reply With Quote
Old 13-10-09, 14:43   #2
ionut_cluj

Stage 5

ionut_cluj's Avatar

Default Re: tepari si tepe

Eu am avut contact cu Schwartz.
Inimaginabil de lenti, a durat aproape 7 luni sa schimbe o cutie de viteze, o pompa de servo si un kit de ambreiaj la un Mitsubishi Eclipse.
M-am lamurit.

Ah, si pompa de servo n-au schimbat-o.

Official Porsche hater.
ionut_cluj is offline   Reply With Quote
Old 13-10-09, 14:55   #3
bobo32

Stage 5

bobo32's Avatar

niste nesimtiti si niste gunoaie fara limita.

am avut o reparatie de facut pe rca-ul altui sofer, si m-o pus dracu sa aleg pe Schwartz. pe langa ca o durat aproape 2 saptamani sa schimbe o bara si sa vopseasca o aripa, dupa ce au terminat de lucru constat ca vopseaua era ciobita toata de pe capota pe partea in care vopsisera aripa. cand m-am dus sa-l intreb pe gunoiul ala ce-si zice sef de service ce s-a intamplat, pur si simplu m-a ignorat si a plecat ca si cum nici nu as fi acolo. s-a rezolvat cu o mica "atentie" la baiatul de la vopsit.

si la final cand sa plec cu masina constat ca motorul era innecat (era o masina mai veche pe carburator). din nou nimeni nu stia ce s-a intamplat si care e problema. din nou s-a rezolvat o mica "atentie". dar macar atentia asta a meritat deoarece respectivul mecanic mi-a reglat carburatorul foarte bine.
bobo32 is offline   Reply With Quote
Old 13-10-09, 15:23   #4
zozopark

Stage 2

prietene,daca vrei sa facem un ''pic'' de dreptate trebuie so punem pe hartie.Daca poti/vrei hai sa dai 2 randuri ca numa asa terminam cu gunoaiele.
Old 13-10-09, 15:26   #5
zozopark

Stage 2

sfatul meu e sa dai mai departe vestea ca este unu' suparat (eu ) care ii poate ajuta pe cei intepati .Ei incaseaza sume fabuloase si isi bat p*** de clienti.Nu zice nimeni sa nu faca un plus pe RCA dar sa nu te faca !!
Old 13-10-09, 15:45   #6
bobo32

Stage 5

bobo32's Avatar

Quote:
Originally Posted by zozopark View Post
prietene,daca vrei sa facem un ''pic'' de dreptate trebuie so punem pe hartie.Daca poti/vrei hai sa dai 2 randuri ca numa asa terminam cu gunoaiele.
din pacate la mine faza asta o fost prin 2007, deci e cam consumata treaba.

Quote:
Originally Posted by zozopark View Post
sfatul meu e sa dai mai departe vestea ca este unu' suparat (eu ) care ii poate ajuta pe cei intepati .Ei incaseaza sume fabuloase si isi bat p*** de clienti.Nu zice nimeni sa nu faca un plus pe RCA dar sa nu te faca !!
stai linistit ca, cu siguranta nu am recomandat si nici nu voi recomanda la nimeni pe viitor acest service ajunge ca am patit-o eu
bobo32 is offline   Reply With Quote
Old 13-10-09, 15:52   #7
zozopark

Stage 2

Quote:
Originally Posted by bobo32 View Post
din pacate la mine faza asta o fost prin 2007, deci e cam consumata treaba.

stai linistit ca, cu siguranta nu am recomandat si nici nu voi recomanda la nimeni pe viitor acest service ajunge ca am patit-o eu
e bun si asa,se susine culpa
- Copyright 2026 4Tuning -