![]() |
tepari si tepe
salut tuturor.
Propun sa facem o lista cu service-uri ''problema'' ca pt ca cei care citesc sa nu cada prada escrocilor: SC SCHWARTZ SERVICE SRL,str Plevnei 8....victima EU :x Nu au autorizatie tehnica pt a repara structura de rezistenta a autoturismelor .Ei au incasat 24500 ron de la asigurari si mi-au reparat masina din topor.Am luat tzapa cu ei anul trecut,i-am dat in judecata si am castigat.Am facut sesizare la RAR,OPC care io ''umflat'' cu 100 mil. De o luna s-a terminat procesul inceput anul trecut,timp in care masina mea a ramas sub un corcodus,instanta i-a obligat sa imi repare autoturismul intr-un service autorizat pe cheltuiala proprie.Au simulat o reparatie la un alt service care a emis pe numele meu documente false. Acum din nou i-am dat in judecata ,de data asta am facut plangere penala.Inselaciune,fals,uz de fals,fals sub semnatura privata. http://www.postimage.org/Ts1jG2RJ.jpg http://www.postimage.org/Ts1jHSBi.jpg Aceste poze sunt facute in perioada cand cica era masina in service :shock: Am o lista de 4 persoane care o patito cu nenorocitii astia Sper ca din patzania mea sa invete si altii Astept contact de la persoane nemultumite de serviciile SCHWARTZ PS: la 1 din cei 4 i-au trecut pe factura 14 galeti de chit :lol: |
Re: tepari si tepe
Eu am avut contact cu Schwartz.
Inimaginabil de lenti, a durat aproape 7 luni sa schimbe o cutie de viteze, o pompa de servo si un kit de ambreiaj la un Mitsubishi Eclipse. M-am lamurit. Ah, si pompa de servo n-au schimbat-o. |
niste nesimtiti si niste gunoaie fara limita.
am avut o reparatie de facut pe rca-ul altui sofer, si m-o pus dracu sa aleg pe Schwartz. pe langa ca o durat aproape 2 saptamani sa schimbe o bara si sa vopseasca o aripa, dupa ce au terminat de lucru constat ca vopseaua era ciobita toata de pe capota pe partea in care vopsisera aripa. cand m-am dus sa-l intreb pe gunoiul ala ce-si zice sef de service ce s-a intamplat, pur si simplu m-a ignorat si a plecat ca si cum nici nu as fi acolo. s-a rezolvat cu o mica "atentie" la baiatul de la vopsit. si la final cand sa plec cu masina constat ca motorul era innecat (era o masina mai veche pe carburator). din nou nimeni nu stia ce s-a intamplat si care e problema. din nou s-a rezolvat o mica "atentie". dar macar atentia asta a meritat deoarece respectivul mecanic mi-a reglat carburatorul foarte bine. |
prietene,daca vrei sa facem un ''pic'' de dreptate trebuie so punem pe hartie.Daca poti/vrei hai sa dai 2 randuri ca numa asa terminam cu gunoaiele.
|
sfatul meu e sa dai mai departe vestea ca este unu' suparat (eu ) care ii poate ajuta pe cei intepati .Ei incaseaza sume fabuloase si isi bat p*** de clienti.Nu zice nimeni sa nu faca un plus pe RCA dar sa nu te faca !!
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:20. |
- Copyright 2026 4Tuning