Member of: [Super Moderators] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4TuningRO]
Renault Kangoo pica testul elanului
Intr-un test cu van-uri realizat de cei de la ADAC, Renault Kangoo nu a reusit sa treaca testul elanului. Cum s-a comportat van-ul franceziilor, puteti vedea in filmuletul de mai jos.
testul cu logan cand s-a rasturnat a fost facut tot de cei de la ADAC si au fost voci care au spus ca cei de la VW au "sabotat" testu punand cauciucuri neconforme, nu m-as mira daca si acum si-au bagat nemtii coada din nou
nu-mi plac renault-urile nici sa ma bati dar atata timp cat se vand vor exista competitori dispusi sa faca multe pt vanzari
adrian_tl30 Hello ! Trezirea...e un van nu e in scopul lui sa fie frumos sau performant !Deci e ceva ciudat...cand filmeaza din masina(din renault)..si arata din exterior in masina se afla doar soferul nu si cameramanul. ... poate n'am vazut eu bine.
adrian_tl30 Hello ! Trezirea...e un van nu e in scopul lui sa fie frumos sau performant !Deci e ceva ciudat...cand filmeaza din masina(din renault)..si arata din exterior in masina se afla doar soferul nu si cameramanul. ... poate n'am vazut eu bine.
Sunt complet alte filmari... Nu e aceeasi trecere... Iti zic eu ca se lipea cameramanul de geam la viteza aia.