1: tocmai pt faptul ca este foarte rigida Fiesta confera stabilitate marita pe soselele cat de cat ok(eu nu am vazut sosele bune...:P). Cred ca deja ai realizat faptul ca directia este foarte buna, precisa chestie pe care nu prea o intalnesti la alte masini de clasa ei.
2: Fluctuatiile de la turatia la relanti le aveam si eu, dar singurul raspuns pe care l-am primit de la cei de la Ford a fost : "e normal ce se intampla datorita softului" - bullshit dupa parerea mea, dar nu am fost singurul care patea acelasi lucru...
3: Reviziile le faceam la service-ul din expozitiei de la Romcar(de acolo am luat masina) si nu am fost deloc multumit...erau niste retarzi si trebuia sa stau cu gura pe ei pana si la revizii...Din pacate masina mea a avut un contact defect din fabrica la clima si la un moment dat imi dadea scurt si arzand siguranta nu mai functiona nici electroventilatorul. Era sa fierb motorul de vreo 3 ori. Retarzii ce crezi ca faceau ? Imi schimbau siguarnta de fiecare data !!! Dupa ce am facut scandal monstru abia a 6-a oara mi-au reparat problema... Acum...am luat Focusul de la BDT...sunt curios daca voi mai avea probleme si cu ei...
In rest eu chiar nu am avut ce sa-i reprosez masinii...poate ca se putea scoate mai mult dintr-un 2.0L aspirat, dar avand in vedere greutatea masinii...era destul de ok...