@NWZeu- Debimetrul se comporta normal, foarte important dupa ce speli filtrul si il dai cu ulei dar sa nu pui prea mult ulei sau sa il dai cu ulei de mai multe ori fara sa il speli.
@oq - Filtrul a costat 160 euro cu tot cu transport....diferenta este dar nu te astepta la ceva spectaculos...trage mai bine aer, are un sound frumos si in timp cred ca se amorseaza achizitia.
- Discurile fata 271 euro - spate 175 euro
- Placute ceramice Redstuff fata 110 euro - spate 85 euro
Preturile sunt direct de la producator, mai multe info pe
http://ebcbrakes.de/StartseiteEN.htm dai online shop----car---pe urma selectez modelul.
@UNLORD - Probabil o sa modific ceva si pe la motor cand o sa vin acasa, daca e o fac la MasterTuner vad multe masini facute de ei cu rezultate bune.
@DarkJEDI - Gusturile nu se discuta, la jante nu am cautat design ci performanta, asa ca decat sa pun niste croame de 20kg bucata am ales niste jante usoare si rezistente, daca le-as schimba as pune OZ Superleggera care sunt ceva mai usoare.
Cat despre turbo nu cred ca se merita investitia...un kit turbo cred ca sare de 1500e.
Caut un body kit dar nu am gasit nimic frumos, ma gandesc sa pun un kit de ST220, si vopseaua va disparea....ma gandesc la ceva perlat....(ca in poze) insa momentan stau in balanta...sa o vand ...sau sa continui proiectul....