bai, am fost si eu. mi-au inghetat mainile, picioarele etc..
dar a meritat si sper sa se mai faca intalniri.
multumesc din suflet baiatului cu swift-ul care m-a scapat de o amenda (nu au fost probleme, uitasem sa aprind luminile
))))))) ) cu ocazia asta-i urez la multi ani si un an nou fericit!! pt ca n-am facut-o pe moment
@kidu: initiativa nu e pistol cu apa cum zici tu. e doar parerea ta. altii s-ar putea sa fie de alta parere. chiar tu ai zis ca e de laudat efectul si mai inainte ai zis ca e pistol cu apa.. ori asa ori asa..stanga sau dreapta, sus sau jos, alb sau negru.. intelegi ce vreau sa zic? lucrurile se bat cap in cap dar in fine. sunt doar doua categorii de oameni in discutie: cei care s-au convins singuri ca merita protestul sau cum vreti voi sa-i ziceti si altii care vor sa fie convinsi. pana la urma, e cu intrare libera. cine vine bine, cine nu tot bine. unii se trezesc mai tarziu, altii nu se trezesc deloc. somnorosii zic ca e o initiativa laudabila dar nu-i bine ca nu schimba nimic. alt somnoros, acum cateva pagini, zicea ca degeaba castigam scaderea preturilor la carburanti, ca oricum n-o sa tina pretul scazut o sa-l mareasca imediat, deci nici asa nu-i bine. si tot asa..nu va obliga nimeni sa veniti daca va e somn. cum nu va obliga sa postati aici, desi o faceti si nu vad de ce ati face-o decat daca va simtiti un pic cu musca pe caciula.
dupa cum vad eu, chestia asta este de durata. va trece mult timp pana ne facem mari, dar merita. nu e o chestie de doua trei patru inalniri si gata sunt super multumit de mine stau acasa. sper sa se mai organizeze si dupa sarbatori
si sincer daca ma intreaba cineva de ce stau in frig alaturi de altii sa platesc in monede, ca oricum n-o sa schimbam nimic, ii raspund f simplu: PENTRU CA VREAU.