Evenimente Auto Saloane tuning, Expozitii, Intalniri, Saloane Auto, Diverse evenimente legate de viteza si extrem. |
01-09-10, 15:20
|
|
Stage 5
Member of: [FOTO]
|
Re: Tuning Show Tg. Secuiesc 27-29 aug. 2010 parerea TA ...foto, video
Am si eu cateva poze si un scurt filmulet (nu prea reusit) pe blog.
|
|
|
01-09-10, 15:44
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Style in Motion]
|
Quote:
Originally Posted by alexGTI
Celica aia a dat bani ca sa ia locul 2?
Scuze dar erau n masini la categoria best exterior mult peste
erau cei de la ghetto care au exterioare custom, era golful portocaliu care era foarte frumos si bine lucrat, era tt-ul
|
Celica nu este a mea personala, face parte din clubu pe care il reprezint .Masina mea care o pregatisem de acest eveniment s a stricat sambata dimineata spre tg secuiesc si am lasat o intr o benzinarie .Tinand cont ca vineri la 2 noaptea am terminat de retusat Celica si la 6 am plecat , tinand cont de alte 2 masini care au participat la 402 m ,una dinte ele tot in noaptea aia a fost gata , mai tinand cont si de supararea cu masina mea sau ca Celica nu este vreo petarda de masina ... acest loc 2 ne a oferit o oarecare satisfactie per intreg evenimentu din acel oras ( expo-402m) .Satisfactie care nu o voi pune la un loc cu rautatea ta .
In concluzie ,v as ruga sa nu mai bagati masina la mijloc ca o minge de ping-pong intre voi si juriu , Toyota Celica nu e vinovata de probleme voastre personale si nici nu a jurizat , a participat ca oricare alta masina .Explicatiile ,cum cand si de ce au fost date mai sus de cine a fost in masura ,acum fiecare e liber sa credea ce vrea .
Poza cu Celica ...
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1283296784
Last edited by KAY_; 01-09-10 at 15:50.
|
|
|
01-09-10, 16:01
|
|
Vicepresedinte Anonymous MotorSport
Stage 5
Member of: [Anonymous Motorsport ] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
|
In numele Asociatiei Club Sportiv ANONYMOUS Motorsport ,cerem scuze pt rautatile,neintelegerile,intre Organizatori(juriu) si membrii nostrii!
A.C.S ANONYMOUS MOTORSPORT cu siguranta o sa participe si la anul la evenimentele din Tg Secuiesc!
|
|
|
01-09-10, 16:55
|
|
Stage 4
Member of: [AUDI] [Anonymous Motorsport ]
|
Quote:
Originally Posted by TOBA^
In numele Asociatiei Club Sportiv ANONYMOUS Motorsport ,cerem scuze pt rautatile,neintelegerile,intre Organizatori(juriu) si membrii nostrii!
A.C.S ANONYMOUS MOTORSPORT cu siguranta o sa participe si la anul la evenimentele din Tg Secuiesc!
|
Nu au fost rautati,ci doar nemultumiri sau pareri personale fata de eveniment.Cred ca suntem multi de acord ca partea de tuning show n-a fost tocmai una de succes,precum cursa.
Eu personal am scos masina mai repede pentru ca sambata , la ora aceea deja nu mai era nimeni in jurul lor,ca spectatori, si trebuia sa ma deplasez pana la locatia unde eram cazati.Iar duminica,nu vedeam rostul expunerii din cauza vremii,plus ca toata lumea era axata pe cursa.Iar al treilea motiv este ca eu eram singura din club care-si expunea si in ziua aceea masina,si nu voiam s-o las nesupravegheata.Iar ca fapt divers,nu ca o rautate sau mai stiu eu ce..mi se pare aiurea conceptia conform careia concurentul trebuie sa se duca la cei din juriu pentru o evaluare.N-am mai auzit asa ceva la niciun tuning show.Nu o luati ca si cum mi-as exprima o nemultumire fata de faptul ca n-am castigat,pentru ca a fost decizia mea s-o scot mai devreme.Sunt sigura ca la urmatorul totul va fi mult mai ok.
|
01-09-10, 16:57
|
|
Stock
|
Bine zis minirally!
Ne-am expus punctele de vedere!
|
|
|
01-09-10, 17:17
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [PEUGEOT] [AUDI]
|
Quote:
Originally Posted by minirally
Nu au fost rautati,ci doar nemultumiri sau pareri personale fata de eveniment.Cred ca suntem multi de acord ca partea de tuning show n-a fost tocmai una de succes,precum cursa.
Eu personal am scos masina mai repede pentru ca sambata , la ora aceea deja nu mai era nimeni in jurul lor,ca spectatori, si trebuia sa ma deplasez pana la locatia unde eram cazati.Iar duminica,nu vedeam rostul expunerii din cauza vremii,plus ca toata lumea era axata pe cursa.Iar al treilea motiv este ca eu eram singura din club care-si expunea si in ziua aceea masina,si nu voiam s-o las nesupravegheata.Iar ca fapt divers,nu ca o rautate sau mai stiu eu ce..mi se pare aiurea conceptia conform careia concurentul trebuie sa se duca la cei din juriu pentru o evaluare.N-am mai auzit asa ceva la niciun tuning show.Nu o luati ca si cum mi-as exprima o nemultumire fata de faptul ca n-am castigat,pentru ca a fost decizia mea s-o scot mai devreme.Sunt sigura ca la urmatorul totul va fi mult mai ok.
|
La urmatorul vin si eu si nu mai iei nimic..na ))..
|
|
|
01-09-10, 17:31
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [VW] [AUDI] [RENAULT]
|
@KAY imi cer scuze daca tu sau membrii clubului v-ati simtit ofensati, celica a fost primul exemplu care mi-a venit in minte (desi mai exista si altele). Nu am nimic cu masina aia, nemultumirea mea era adresata doar organizatorilor, in special juriului. Inca o data imi cer scuze daca cineva s-a simtit jignit.
Referitor la eveniment, s-a cerut pe topicul asta un feedback despre organizare si ce lucruri ar putea fi imbunatatite. Eu nu am facut decat sa va raspund la intrebarea pe care voi ne-ati adresat-o, de aici mai departe fiecare a interpretat in felul lui. Nu am criticat organizarea decat pentru a ii oferi posibilitatea de a se imbunatati pe viitor in functie de parerile participantilor la show.
Eu unul am incheiat subiectul, sa vedem la anul cum va fi.
Gone:
'08 VW Golf GTI - 285 BHP - Milltek | D2 | INJEN | MOTUL | Superchips
'05 Mini Cooper S Cabrio - 170 BHP - Eibach | Aero | Custom exhaust
|
|
|
01-09-10, 17:37
|
|
Stage 4
Member of: [AUDI] [Anonymous Motorsport ]
|
Quote:
Originally Posted by cristi_407
La urmatorul vin si eu si nu mai iei nimic..na ))..
|
asta crezi tu..revin in forta din primavara,intram in sezonul de hibernare curand ) hai ca le facem ot oamenilor )
|
|
|
02-09-10, 04:50
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
Da serios...ce are Celica aia? (adica de ce nu locul 2?)
|
|
|
02-09-10, 14:14
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [Freehand Design Usergroup] [A.C.S. Speedline Motorsport] [PEUGEOT] [4Rally] [Design Team] [SKODA] [VW]
|
Imi cer scuze pentru greseala de exprimare in legatura cu faptul ca am fost rugati sa jurizam masinile. Acele persoane ne-au rugat sa ne uitam mai repede la masini deoarece se grabeau sa plece. Intradevar nu este normal ca participantii sa se roage de juriu sa vina la masini dar asta a fost conjuctura in acel moment.
Eu consider ca jurizarea s-a facut obiectiv, masinile au fost analizate cu atentie.
@Sibianu, parerea mea de la spalatorie a fost subiectiva si a fost in afara concursului.Consider ca sunt destul de matur sa am discernamant si sa-mi asum raspunderea pentru decizia ce am luat-o la categoria care ai participat.
@Toba^ este normal ca dupa orice eveniment sa apara discutii fie ele bune sau rele.Sa auzim numai de bine si sper sa ne vedem la urmatoarele evenimente.
|
|
|
02-09-10, 14:21
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by Comment
|
Scuze, informatia pe care am primit venea de la cineva care a fost la voi cum am si precizat mai devreme. Dupa aceste poze de pe youtube se vede ca a fost o reusita mai ales fiind prima editie si la voi, nu pot sa va spun altceva decat FELICITARI !!!
Singurul lucru de precizat ar fi ca la anul sa nu organizam in acelasi timp fiind zone foarte apropiate. La gll tuning show sibiu pe 27 iunie am dat o invitatie celor de la MR si nu ne-a spus nimeni ca organizati si voi ceva tocmai la data respectiva ceea ce inseamna ca v-ati hotarat dupa.
Inca odata scuze si succes mai departe.
|
|
|
02-09-10, 15:15
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by Yackone
Eu consider ca jurizarea s-a facut obiectiv, masinile au fost analizate cu atentie.
@Sibianu, parerea mea de la spalatorie a fost subiectiva si a fost in afara concursului.Consider ca sunt destul de matur sa am discernamant si sa-mi asum raspunderea pentru decizia ce am luat-o la categoria care ai participat.
|
Nu comentez faptul ca nu am castigat, nici nu ma interesa aspectul asta, ca, dupa cum am si discutat impreuna la spalatorie, a fost de "fun".
Problema care s-a ridicat, si nu numai de mine a fost jurizarea in general , ci nu in particular.
Dar, sa speramca la anul totul sa fie mult mai ok din acest punct de vedere.
Pentru organizarea evenimentului, felicit echipa BIA pentru ca s-au straduit sa nu ne lipseasca nimic!
Bravo!!!
|
|
|
02-09-10, 18:07
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by TuningBoy
|
Este foarte reusit atat fotografiile cat si filmuletul(mai ales ca la sfarsit sunt si eu acolo ).
Mersi mult.
Respect.
|
|
|
02-09-10, 18:36
|
|
Stage 5
Member of: [Ghetto Cult]
|
Quote:
Originally Posted by TuningBoy
|
Salut! vreau si eu pozele la marimi normale cu masinile de la Ghetto Cult multumesc! Ai pm cu id meu
|
|
|
02-09-10, 22:36
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by alexGTI
masinile au stat doar o zi pentru ca noi ne-am cazat la vreo 18 km de tg secuiesc, deoarece nu am mai gasit cazare, iar fara masini nu prea ne puteam deplasa pana la pensiune. a doua zi nu au mai fost aduse masinile, deoarece am fost la evenimentul de drag pentru a fi alaturi de nadir sa-l ajutam cu ce mai avea nevoie pe acolo. cred ca este oarecum obligatia juriului sa vina sa se uite la masini, nu a proprietarilor sa cheme juriul, in plus noi am stat mai mult pe bancuta din fata masinilor si din tot cei care aveau ecusoane de organizator si au trecut pe acolo, nu a intrebat nimeni nimic de masini. referitor la 350z si s3, nu au venit sa va roage nimic, voi ati venit si ne-ati oprit cand plecam ... intamplator eram in 350z asa ca hai sa nu denaturam evenimentele. in plus fata de asta nu am spus decat adevarul din punctul meu de vedere si anume ca jurizarea a fost facuta prost.
p.s. din discutia noastra reiese faptul ca tu ai fost in juriu sau in echipa organizatoare. daca este cazul, imi poti explica si mie cum de masina ta a luat premiu ?
|
Va multumim pentru efortul fiecaruia de a ne ajuta in realizarea unor show-uri cat mai OK, sunt cateva idei foarte bune de care vom tine cont, ``daca``..vom continua, dar sunt si unele foarte rautacioase care, din pacate se combina si cu neadevaruri de multe ori. Aveti masini frumoase, sunteti un club renumit si am cunoscut printre voi baieti foarte de treaba, dar cred ca unii ar trebui sa se gandeasca la vorba: respecta, ca sa fii respectat....
Ca organizator "parerea "mea si bineinteles subiectiva
In primul rand, daca cititi Regulamentul, in sectiunea 4 este precizata limita de inscriere 15 aug. Voi ne-ati dat raspuns ``final`` pe 26 aug. noaptea dupa sedinta, adica cu o zi inainte de inceperea evenimentului: ca veniti...
Sa rezolvat si cazarea gratis, dar fiind in ultimul moment a ramas o camera cu 14 locuri, Vi s-a adus la cunostinta, dar care nu a fost ocupata deloc de voi. DE CE?
Eu personal v-am asteptat pana la ora 0.30 pana cand ati ajuns la noi ( cand programul era pana la ora 20.00, nu stiu cine m-ar fi asteptat la un alt eveniment pana la ora asta? )
Atunci am aflat ca v-ati facut rezervare la o pensiune care este situata la 18km de la locul evenimentului. (sorry).....si nu V-am facut morala, chiar V-am explicat drumul si v-am scos din oras.
Bineinteles ca nu ati ajuns la timp nici la deschiderea evenimentului.
Ati primit locurile din parcul central ptr. masinile voastre, care au fost imprejmuite, insa acesta (duminica ) a ramas aproape gol, 2 au fost la liniute, 2 ale lui Ono au ramas si Toyota Cellica mult discutata au fost in stare sa respecte programul, mai putin cele scoase de voi...
Duminica concursul de 400m era la 5 minute distanta ( pe jos ) de la locul evenimentului si nu inteleg de ce a trebuit sa scoateti masinile de la tuning show le-ati adus ptr. show si erau niste masini foarte frumoase
Nu stiu noi ca organizatori ce ar fi trebuit sa intrebam despre masini? In schimb am anuntat de mai multe ori, de dimineata prin microfon cum si cand se jurizeaza.
Era treaba juriului sa puna intrebari, intradevar a ajuns mai tarziu la masinile din centru, din cauza ca au fost opriti pentru timpul desfasurarii concursurilor surpriza dupa care au reluat activitatea.
La jurizare eu personal am venit cu ideea si am cerut ca o masina sa nu primeasca mai mult de un premiu ,fiind bugetul restrans, nu am fi avut de unde sa va dam atatea premii ca la o expozitie de o mai mare anvergura (vorbesc de categorii unde s-a dat numai un singur premiu )
ex. masinile voastre, cele trei masini ale lui G. Onofrei, Ghetto tuning etc. sau de exemplu Z350-ul de la voi putea sa ia Best car din partea publicului, daca ramanea si duminica, asa a castigat trabantul la cateva voturi diferenta.
Au fost foarte multe masini pe care le-am fi premiat in plus si iubitori ale acestori fieratanii, care merita tot respectul si consideratia noastra si a tuturor, iar daca ar fi depins doar de dorinta nostra nici o masina nu pleca fara premiu, de aceea au fost introduse si diplomele de multumire.
Juriului ii multumim ca a acceptat aceasta sarcina, Yakone nu s-a autopremiat.., Va rog sa-l lasati in pace, este singurul premiu in care s-a decis fara voia lui si la propunerea mea, masina merita! (Au fost si altele care puteau obtine acest premiu insa deja premiate la alte categorii)Sunt constient ca am gresit avand in vedere statutul lui Yakone, ulterior imi pare rau ptr. acest lucru, si pentru neplacerile create lui
Ptr. minirally; nu cred ca erau motive sa nu lasi acolo masina duminica, era si imprejmuita ,era lume civilizata dupa parerea mea, eram noi ca organizatori destui in zona, iar paza a fost asigurata de Bodyguard Security pe toata durata evenimentului.
P.s. Va multumim tuturor pentru prezenta, am incercat sa Va organizam un weekend de distractie, de intalnire a iubitorilor de masini, incercam sa invatam din greseli si Va asiguram ca sprijinul si suportul moral a multor expozanti a contat si va conta foarte mult si pe viitor pentru care le multumim.
|
|
|
|
|