Re: Delta Speedline Challenge 3 - AMANATA pt. 25 Octombrie 2009
Felicitari inca o data pt cursa de la A.C.S Speedline Motorsport. In legatura cu timpii, eu cu Geox m-am ocupat de ei si am trecut exact timpii pe care i-am primit,pe aceia i-am bagat in calculator. A fost bine ca vremea a tinut cu noi, de dat m-am dat si eu...putin dezamagit..insa la anu sper sa pot mai bine... In rest totul a iesit foarte bine.
Multumesc mult !
Edit : Felicitari inca odata! o intrebare .. nu stiu daca aveti treaba "voi" dar intreb.
In Braila se mai organizeaza curse pe 402 M? ca au fost din cate imi amintesc doar indemanare ultima oara! (scuzati off topic)
mdea... cursa per total cred ca a fost ok... mai putin afisajul de care se vorbea... modul in care se dadea startul... culoarul 2 cu dalele inclinate... ora pana la care s-au facut calificari fata de ora anuntata.... cat despre honda care a castigat s1... no offence dar nu prea conteaza cati cai are... grupele sunt pe cilindree nu? S1 e locul lui... despre altii nu are rost sa comentez eu aici ca se stie fiecare ce a facut si cum si cat de corect a fost.... ma refer la cei care au facut ceva.... si pana la urma cel putin la grupele mai mari... si-au cam meritat locurile...singura discutie ar putea fi pe locul 2 la s5 pt ca plecat o masina intre timp.... ah si inca ceva.. apropo de piramidal... m-am uitat in regulament exact sa vad daca e cum a spus cubanez mai sus... dar pt mine pirmaidal inseamna 1-8(A), 2-7(B), 3-6(C), 4-5(D); A-D, B-C.... nu de alta dar cum a-ti spus mai sus se iau timpii alaturati si aia nu se mai numeste piramidal.... si asa spun si organizatorii pe care ii felicit pt cursa dar aici am impresia ca exista o problema... locul 1 se poate da cu 2, 3 sau 4 abia in finala... asa ca pt Cubanez tin sa subliniez ca nu ai facut decat sa intaresti convingerile celor din gl... pt ca nu e cum ai spus tu.... citeste regulamentul... 1 se da cu 4 si 2 cu 3...