Re: Delta Speedline Challenge 3 - AMANATA pt. 25 Octombrie 2009
Probleme cu cronometrarea au existat cu siguranta.Chiar si la sfarsit nu se stia cine castigase locul 3 la dieselari....Skoda de Buzau sau GTO.La fel si in cazul gtc-ului alb.
Eu am fost deranjat de faptul ca PERSOANA DE LA START INCURAJA VERBAL LA MICROFON ANUMITI CONCURENTI.Nu este frumos sa faci asa ceva
Din punctul meu de vedere erorile astea apar peste tot si nu ne putem pronunta vehement deoarece multi dintre noi nu avem experienta organizarii unei curse.Am fost si ne-am dat de placere si nu pe bani.Felicitari organizatorilor pentru eforturile depuse.A fost un eveniment foarte tare pentru care a meritat sa facem deplasarea.O sa venim cu siguranta la urmatorul eveniment
organizarea a fost ok,parerea mea este ca baietii organizeaza din ce in ce mai bine si se straduiesc,nu poti face in 3 etape de legale ce fac altii pe afara in ani si ani de zile,o sa vedeti ca pe viitor va fi altfel,data viitoare sper sa las o impresie mai buna,masina nu a vrut sa mearga cum trebuie,spre fericirea altora de pe acolo(se stiu ei care), echipa GTO va fi prezenta si speram sa nu dezamagim
mai are cineva poze cu golful meu?
Hai sa va spun eu ce e cu timpii aia de la finish. Baietii care notau timpii de la finish nu stiau o perioada de timp cine a facut care timp. Cand va duceati langa ei imediat dupa cursa sansele erau 50% sa spuna timpul celuilalt.
In concluzie degeaba va legati de timpii spusi pe gura ca nici ei nu stiau care e al cui. Ei au notat timpii probabil dupa numarul de concurs si nu se uitau ei dupa numar, va ziceau timpii ce apucau.
Eu zic ca au facut mare efort sa iasa cat mai bine si orice s-ar fi intamplat se poate ierta. Nu a furat nimeni pe nimeni, nu s-au fabricat timpi. In cel mai rau caz s-or fi incurcat 2-3 timpi din 100. Asta e n-a murit nimeni
Quote:
Originally Posted by kimi
" Lasa-l frate ca el a stat la finish acolo si timpii au fost corecti..De ce faci tiganeala ?? "
nu fac ce zici tu ca fac..parintii mei sunt romani amandoi...
am zis doar ca la finalul unei curse in care am castigat, cineva de la finish de la aprat mi-a dat ca timp 15.6...si Dan care a fost tot timpul la start ..mi-a spus la final ca si el isi aduce aminte ca ar fi vazut la mine timp de 15.xx(posibil sa fie gresit)...si totusi la final am avut cel mai bun timp notat de 16,14...si am zis ca e o greseala undeva..ori la calculare ori la finish mi-a dat timp eronat..
Quote:
Originally Posted by flexus
Hai sa va spun eu ce e cu timpii aia de la finish. Baietii care notau timpii de la finish nu stiau o perioada de timp cine a facut care timp. Cand va duceati langa ei imediat dupa cursa sansele erau 50% sa spuna timpul celuilalt.
In concluzie degeaba va legati de timpii spusi pe gura ca nici ei nu stiau care e al cui. Ei au notat timpii probabil dupa numarul de concurs si nu se uitau ei dupa numar, va ziceau timpii ce apucau.
Eu zic ca au facut mare efort sa iasa cat mai bine si orice s-ar fi intamplat se poate ierta. Nu a furat nimeni pe nimeni, nu s-au fabricat timpi. In cel mai rau caz s-or fi incurcat 2-3 timpi din 100. Asta e n-a murit nimeni
mai mult ca sigur ai dreptate ..nu e ca a furat cineva ..e o eroare ..exact asta am incercat si eu sa mentionez..doar ca s-a inteles gresit
Quote:
Originally Posted by CRC'ul
nu fac ce zici tu ca fac..parintii mei sunt romani amandoi...
am zis doar ca la finalul unei curse in care am castigat, cineva de la finish de la aprat mi-a dat ca timp 15.6...si Dan care a fost tot timpul la start ..mi-a spus la final ca si el isi aduce aminte ca ar fi vazut la mine timp de 15.xx(posibil sa fie gresit)...si totusi la final am avut cel mai bun timp notat de 16,14...si am zis ca e o greseala undeva..ori la calculare ori la finish mi-a dat timp eronat..
Frate postul meu a fost pus in ghilimele ca sa intelegi ca nu se referea la tine ci doar era o ironie ieftina la adresa lui...
Eu sunt de acord cu ce ai zis tu pentru ca la fel s-a intamplat si altor masini..
Quote:
Originally Posted by kimi
Frate postul meu a fost pus in ghilimele ca sa intelegi ca nu se referea la tine ci doar era o ironie ieftina la adresa lui...
Eu sunt de acord cu ce ai zis tu pentru ca la fel s-a intamplat si altor masini..