Re: Delta Speedline Challenge 3 - AMANATA pt. 25 Octombrie 2009
Tocmai am ajuns in Bucuresti. Mancam ceva, apoi descarcam pozele si le urcam. Filmele maine (cel mai probabil). Ca o bucurie pentru toata lumea, avem peste 700 de poze si 5 ore de filmari. Plus interviuri si alte chestii.
foarte frumoasa atmosfera azi pe aeroport. felicitari organizatorilor. nu mi-a fost dat sa vad vre-o hiba in organizare. gruparea curselor a fost foarte bine facuta. si o intrebare al carei raspuns n-am reusit sa-l aflu azi...cati caluti are pana la urma ursuletu bleu?
totusi..s-au strecurat ceva erori la timpi...si au fost si ceva timpi morti...dar per total m-am distrat si cred ca toata lumea poate spune acelasi lucru: MAI MERGEM LA TULCEA..a fost SUPER
Felicitari participantilor si organizatorilor.Totul a fost ok dar au fost ceva probleme cu timpii.Pana si la sfarsit organizatorii s-au incurcat si au dat locul 3 de la S6 altui participant.In final problema s-a rezolvat.Toate bune si asteptam si editia 4 Ps -La anul poate ne faceti si noua reducere la taxa de inscriere