Evenimente Auto Saloane tuning, Expozitii, Intalniri, Saloane Auto, Diverse evenimente legate de viteza si extrem. |
19-10-09, 23:32
|
|
Stage 3
Member of: [FullSpeed Racing] [AUDI]
|
Re: 4TuningTIME Pitesti Editia 2 , 17 - 18 octombrie
|
|
|
19-10-09, 23:35
|
|
Stage 2
Member of: [FORD]
|
Bun bun....iti urez bafta si sa-ti vina cat mai repede
|
|
|
19-10-09, 23:37
|
|
Stage 1
|
Cateva poze si de la noi. Sunt mai artistice asa
plus, o poza surpriza..
|
|
|
20-10-09, 00:03
|
|
Stage 1
|
felicitari pikolo pt eveniment...multumesc pt "injuraturi" criticilor...si multumesc pt sfaturi unora dintre voi...."sigla"
bafta si respect....
PS: claudiu daca erai baiat destept...veneai la mine si imi spuneai...tinere da jos sigla aia ca nu da bine si ce este scrie acolo n`are treaba cu masina ta...dar ai dat dovada de incultura si de multe alte chestii aiurea....
|
|
|
20-10-09, 00:23
|
|
Stage 5
Member of: [FullSpeed Racing] [FORD] [RENAULT]
|
acum sa ma laud si eu cu 2...3 poze
1. Eu Si Nikola
2.Eu cu 2 baieti :P:P HAI & KNS ...
3.Gasca FullSpeed Racing impreuna cu Necula si baieti lui
4. La fel ca la punctul 3.
5. La fel ca la punctele 3. si 4. )
6. GAsca FullSpeed & Gratian & Andreea :P
7. Eu Si Gratian ( scuze vorbeam in timp ce se facea poza :P)
8. Eu facand poze undeva in stanga )
|
20-10-09, 00:25
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by AG28GNY
felicitari pikolo pt eveniment...multumesc pt "injuraturi" criticilor...si multumesc pt sfaturi unora dintre voi...."sigla"
bafta si respect....
PS: claudiu daca erai baiat destept...veneai la mine si imi spuneai...tinere da jos sigla aia ca nu da bine si ce este scrie acolo n`are treaba cu masina ta...dar ai dat dovada de incultura si de multe alte chestii aiurea....
|
acum pe bune man... ai o masina frumoasa, dar... sigla aia o strica, adica...n-are nici o legatura cu masina. Gadeste-te cum ai reactiona tu daca ai vedea o Dacie fie ea si 1300 modificata cu gust si ai vedea ca are in fata o sigla de BMW, tu ce ai zice? Care ar fi prima ta reactie? gandeste-te putin... . Bafta! Sper sa nu mi-o iei in nume de rau.
|
|
|
20-10-09, 00:42
|
|
Stage 5
Member of: [FORD] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by daffy duck™
referitor la ceea ce spui tu aici, cu injuriiloe si alte chestii de genu asta.....stateam pe langa iesire si ii tot auzeam pe "drifterii" din public cum comentau, exact cand sa ma mut , intrase Vlad_RLG sa dea si el si au inceput 2 baietasi din public " mama frate, a intrat iar handicapatul ala care nu are nicio treaba cu masinile" fara sa stau pe ganduri...direct la el m-am dus....a fost o chestie care m-a deranjat foarte tare si daca mai erau si alti baieti acolo...imi e frica sa zic ce iesea....
asa ca , oameni buni....baiatul este de apreciat ca incearca din rasputeri sa faca si el si sa dea cel mai bine...sa scoata toti ficatii masinii aleia....fiind singurul pilot cu un mic handicat, trebuie apreciat...unii zic ca nu prea da bine, ok frate, incearca si el vrea sa invete...are de unde sa invete....baga bani in masina k sa vina la aproape foecare eveniment pe o raza de 300km +/-, isi doreste sa ajunga sus si e constient ca trebuie sa munceasca....
RESPECT pt tovarasul Vlad, daca citesti acest mesaj de aici....noi suntem langa tine ( stii bine la cine ma refer, baietii de la intoarcere) eu cel putin la inceput cand te-am cunoscut ai vazut, eram la antrenamente....si usor usor pe parcurs.....o sponsorizare, o guma....stii tu la ce ma refer...nu te mai lua dupa ce zic astia "mari" pe aici.....bagati.......baga numai a 1a , nu marsalier....capu sus....Bafta si respest tuturor baietiilor!!!!!!!!!!!!!!
|
ptr mine vlad este un om normal..dupa cum am spus toti avem probleme! il admir ptr ceea ce este si ce face...astia care zic "iar a intrat / sau alte prostii" ar da si chilotii dupa ei sa fie la volan macar o data...capu sus vlad si vb pe mess!
|
|
|
20-10-09, 00:49
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
BRAVO VLAD RLG!!! Daffy ai perfecta dreptate! Eu il admir pe om...eu nu stiu ce oameni sunt cei care blameaza cand vad asa ceva...nu mai vreau sa dezbat caci si eu procedam exact la fel ca tine daca ii auzeam...poate ca pe mine nu avea cine sa ma opreasca...
|
|
|
20-10-09, 00:51
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by morpheusmaster
BRAVO VLAD RLG!!! Daffy ai perfecta dreptate! Eu il admir pe om...eu nu stiu ce oameni sunt cei care blameaza cand vad asa ceva...nu mai vreau sa dezbat caci si eu procedam exact la fel ca tine daca ii auzeam...poate ca pe mine nu avea cine sa ma opreasca...
|
da eu am deschis subiectu despre vlad....multi "carnatei" ar da sa fie la volan si sa faca ce face si rlg
|
|
|
20-10-09, 03:10
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Salutare!
In primul rand vreau sa felicit Full Speed Racing pt acest eveniment si pt organizare! A fost exact ca la prima editie, totul super.
In al 2-lea rand, tin sa multumesc celor care m-au felicitat cat si driferilor: hai (datorita lui am ajuns aici), kns, mouse, calin, traian, dobre(Fortzaaaa!!) pt sustinere (scuze ca nu v-am scris pe toti, va stiti voi )
Referitor la cei din public care si-au spus punctul de vedere cu voce tare... fiecare cu parerea lui. Le transmit un mesaj: sa spunem vorbe in vant e usor, dar sa faci ceea ce facem noi, nu prea.
Handicapul pe care il am nu ma opreste sa imi continui pasiunea pt drift, iar vorbele, si bune si rele, ma ambitioneaza si mai tare sa continui ce am inceput. Vreau sa multumesc si publicului, ati fost extraordinari, nimic nu e mai frumos ca atunci cand esti pe pista sa fii aplaudat de atatia oameni.
Sper ca anul viitor, sa nu lipsesc de la evenimentele 4 tuning, si pana in primavara sa aduc mici imbunatatiri masinii, in special o frana de mana hidraulica, pt ca te ajuta foarte mult, si alte lucruri pe care nu le voi spune acum .
Inca o data va multumesc, si tineti minte: PASIUNEA RUPE TOT!
|
|
|
20-10-09, 03:15
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Vlad_18RLG
Salutare!
In primul rand vreau sa felicit Full Speed Racing pt acest eveniment si pt organizare! A fost exact ca la prima editie, totul super.
In al 2-lea rand, tin sa multumesc celor care m-au felicitat cat si driferilor: hai (datorita lui am ajuns aici), kns, mouse, calin, traian, dobre(Fortzaaaa!!) pt sustinere (scuze ca nu v-am scris pe toti, va stiti voi )
Referitor la cei din public care si-au spus punctul de vedere cu voce tare... fiecare cu parerea lui. Le transmit un mesaj: sa spunem vorbe in vant e usor, dar sa faci ceea ce facem noi, nu prea.
Handicapul pe care il am nu ma opreste sa imi continui pasiunea pt drift, iar vorbele, si bune si rele, ma ambitioneaza si mai tare sa continui ce am inceput. Vreau sa multumesc si publicului, ati fost extraordinari, nimic nu e mai frumos ca atunci cand esti pe pista sa fii aplaudat de atatia oameni.
Sper ca anul viitor, sa nu lipsesc de la evenimentele 4 tuning, si pana in primavara sa aduc mici imbunatatiri masinii, in special o frana de mana hidraulica, pt ca te ajuta foarte mult, si alte lucruri pe care nu le voi spune acum .
|
ptr mine esti un om normal....toti avem probleme nu esti singurul! de asta te admir dupa cum tiam zis si pe mess...ambitia! te asigur ca stiu cum e sa ai un handicap...cu toate ca nu arati iti e greu....dar pe mess cand ti-am spus ca esti "tare" mam referit la caracter...stii sa ti capu sus mereu....tineo tot si rupe tot ce prinzi...."ursu nu moare niciodata "
|
|
|
20-10-09, 07:47
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
Vlade .... mergi inainte .... ca esti tare
|
|
|
20-10-09, 07:49
|
|
AirRide Lover
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [SKODA] [4Rally] [Competitor CNCA] [STREETMANIACS] [AUDI]
|
Quote:
Originally Posted by Vlad_18RLG
Salutare!
|
dupa tot discursul asta se merita un singur cuvant :
FORTAAAAAAAAAAAA !!!!
|
|
|
20-10-09, 08:49
|
|
Stage 4
|
bravo baieti !! a fost un show super si la Pitesti si abia astept sa va revad la actiune.cat despre RLG nu am decat admiratie si respect pt tot ce face.bravo si tine-o tot asa.
|
|
|
20-10-09, 09:28
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [Inferno Motorsport] [BMW] [PARTICIPANT CURSE]
|
d-asta ti se face scarba sa mai vi la evenimente.....de toti taranii,cocalarii, mancatori de seminte ,drifteri innascuti.....nu au bani sa treaca strada ,nu au o chifla in stomac ,dar comenteaza despre cum dau anumiti baietii..unul il barfea pe lafu ca nu stie sa contrleze V8 apoi a dat-o din cola in fanta
ALOOOOOOOOO taranilor omul are mic handicap,dar asta nu il impiedica sa isi faca damblaua..ati stat de vb cu el sa vedeti ce baiat de treaba e?....ce repede iti sare in ajutor daca ai nevoie?.....eu l-am cunoscut la evenimente si apreciez munca care o depune pt a obtine rezultate mai bune.....****&^ gura de jeguri penale care umbalati cu RATB si veniti sa va dati cu parerea despre alti...daca aveti cascaval,faceti-va o masina si intrati si voi .....sau umblati cu daciile cu neoane sub ele ...tunning frate......
zdrentelor.........
sint f. nevos acum si ma abtin sa injur..scz de limbaj dar nu pot sa ma abtin...cu riscul de a lua ban....dar s-ar rezolva si asta prin alte mii de conturi facute
PANARAMELOR..................
Last edited by jakal; 20-10-09 at 09:31.
|
|
|
|
|