Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Evenimente Auto

Evenimente Auto Saloane tuning, Expozitii, Intalniri, Saloane Auto, Diverse evenimente legate de viteza si extrem.

Reply

Thread Tools
Old 18-10-09, 22:41   #466
dan_eclipse4g63t

Stage 5

dan_eclipse4g63t's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
Default Re: 4TuningTIME Pitesti Editia 2 , 17 - 18 octombrie

Quote:
Originally Posted by Racer_e30 View Post
"....pai ce faci tati ne plimbi cu bicicleta da te iei de ala..." cam ai dreptate gusturile nu se discuta
Care gusturi ???
pai sa iti spun eu cum sta treaba cu gusturile prietene.Nu ar spune nimeni nimik daca masina aia ar fii intalnita pe strada,dar ea a fost bagata la un salon de tuning,aici este marea problema.??.Este vina noastra ca am vazut si criticat o asa hidosenie mai ales si spoilerul ala pe fata care nu are nici o treba cu restul masinii??????[mai bine o lasa stock,ca era mai draguta].
Sigla aia cu GTR este sudata de capota?,sa fim seriosi o dezlipea si gata,dar exact cum ai spus si tu gusturile nu se discuta,dar nu si la un salon auto
unde masina a fost expusa.
Si inca ceva,Cludyu nsl,vezi ca baiatu conduce bmw cabrio prietene
Asa ca in rest puteti sa va puneti si sigle cu BUGATTI VEYRON pe strada,ca nu comenteaza nimeni,dar la un salon de tuning crezi ca ar da bine???
bafta si sa auzim numai de bine.
dan_eclipse4g63t is offline   Reply With Quote
Old 18-10-09, 22:42   #467
csprrr

Stage 3

csprrr's Avatar

cum a zis-o omu "3 serii obosite " apropo un motor de 4.0 v8 nu cred ca oboseste vreodata !

a fost frumos , am aplaudat de ma ustura si acuma palmele , la fel de nemultumit ca majoritatea de pe aici de cocalarii din "tribuna".

felicitari organizatorilor , HAI KNS si toti ceilalti au facut show total , a si HAI la microfon ONE MAN SHOW
Old 18-10-09, 22:46   #468
D.Y ¬

Stage 5

Member of:
[2 Roti]

POZE DE LA EVENIMENT.

AICI! Am reuşit în sfârşit să le pun..
D.Y ¬ is offline   Reply With Quote
Old 18-10-09, 22:46   #469
Racer_e30

Stage 5

Racer_e30's Avatar

Quote:
Originally Posted by dan_eclipse4g63t View Post
Care gusturi ???
pai sa iti spun eu cum sta treaba cu gusturile prietene.Nu ar spune nimeni nimik daca masina aia ar fii intalnita pe strada,dar ea a fost bagata la un salon de tuning,aici este marea problema.??.Este vina noastra ca am vazut si criticat o asa hidosenie mai ales si spoilerul ala pe fata care nu are nici o treba cu restul masinii??????[mai bine o lasa stock,ca era mai draguta].
Sigla aia cu GTR este sudata de capota?,sa fim seriosi o dezlipea si gata,dar exact cum ai spus si tu gusturile nu se discuta,dar nu si la un salon auto
Asa ca in rest puteti sa va puneti si sigle cu BUGATTI VEYRON pe strada,ca nu comenteaza nimeni,dar la un salon de tuning crezi ca ar da bine???
fiecare isi tuneaza ce masina vrea si cum vrea
e treaba lui ... daca a adus-o la expo inseamna ca a crezut ca arata bine asa cum e si ca o sa rupa gura sau nu ... asta a ramas de vazut si sa vazut....
numai bine
Racer_e30 is offline   Reply With Quote
Old 18-10-09, 22:52   #470
D.Y ¬

Stage 5

Member of:
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by dan_eclipse4g63t View Post
Care gusturi ???
La asta te referi?? Ştiu şi mie mi s-a părut penibil şi era şi expoziţie.. în fine eu am văzut mult mai multe..
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC02295.JPG
Views:	149
Size:	3.25 MB
ID:	1133941  
Old 18-10-09, 22:52   #471
Greedy91

Stage 5

Greedy91's Avatar

Member of:
[VW]
[DACIA]
[MERCEDES]
[FOTO]

superb , absolut superb . frumos spectacol oferit de toata lumea . la mai multe evenimente cel putin la fel de reusite ca acesta .

felicitari tuturor participantilor , organizatorilor , spectatorilor ... mai putin celor de la paza , acei BG sau ce erau care desi vedeau ca esti cu camera foto in mana veneau peste tine sa iti zica : n-ai voie aici , nu ai voie acolo (nu batusem drum pana la pitesti ca sa vina un frustrat la mine sa imi zica ce si ce nu am voie sa fac , dar in fine , trecem peste)

legat de ce ne intereseaza ... FOTOGRAFII ... Gratian , iti trimit un dvd la aceeasi adresa cu ele ? ca sa pun 1200 +/- foto pe net e putin mai dificil
Old 18-10-09, 22:54   #472
Racer_e30

Stage 5

Racer_e30's Avatar

Quote:
Originally Posted by D.Y ¬ View Post
La asta te referi?? Ştiu şi mie mi s-a părut penibil şi era şi expoziţie.. în fine eu am văzut mult mai multe..
doar nu puteati sai spuneti omului sa se care cu ea ca e "tunata aiurea"
Racer_e30 is offline   Reply With Quote
Old 18-10-09, 22:56   #473
tarnafes

Stage 5

tarnafes's Avatar

Member of:
[Nissan]

Ce misto e threadul asta numai cearta si 2 3 poze, eu am fost sambata si mam dat putin, am ajuns tarziu, a fost un efort sa vin caci aveam f multa treaba, am venit totusi, mam dat, a fost super, m-am simtit excelent ca deobicei, publicul a fost la inceput retinut dar apoi aplauda si savura showul...nu va mai certati atat , sariti cu poze, stiu ca masina mea a dat ceva flacari caci am chinuito cu viteza 1...care are a prins fro poza cu masina mea cu flacari pe evacuare (nissan-ul portocaliu cu DOG la numar) il dau o tura blana la urmatorul show

Last edited by tarnafes; 18-10-09 at 23:00.
tarnafes is offline   Reply With Quote
Old 18-10-09, 22:57   #474
Seb4speed

Stage 3

Seb4speed's Avatar

Quote:
Originally Posted by Muttley View Post
Tipic romano-manelisto-cocalaresc.
Daca-i unu' care-i in stare sa lege doua fraze coerente si acordate va dispera.
Altu' care nu stie daca exista un (il citez) "campionat de viteza in coasta" e show-man.

Si la fel de tipic, daca ati descoperit apa calda nu mai iesiti din cada.
Pentru asa un "show", cu o mana de masini, toate identice, v-ati umectat de tot. Am stat in frig si ploaie cam 5 ore asteptand sa apara o masina veritabila de drift.
Insa aceleasi serii 3 obosite, un MX5 standard al unui baietas de bani gata si junioru' cu Evo-ul.

Nu zic nu, a fost interesant, da' pe asa o pista, cu asa masini, un asemenea "spectacol" trebuia sa dureze maxim 2 ore.

PS: astia cu "multumim lui Dumnezeu" sunteti penibili tare =)))
Nepoate dute te rog eu si cu toti "novicii" astia care sunt prin comunitatea asta sa te duci frumusel la culcare ca esti un frustrat dependent de RATB si parinti locuind cu repesctivii intr-o garsoniera unde e instalat un calculator(rajnita pentium 3 probabil) pe care ai pus inevitabil si "niste" net in rate ca sa te dai bat-man pe site-uri de specialitate ... Bafta ta tati somn usor

In rest maxim respect pentru baietii care au omorat masinile sa ne ofere un spectacol pe cinste pentru baietii cu muzica f buna si cei care au fost prezenti ca sa ne incante privirile cu kit-uri unicate sau in orice caz de mare valoare ...Multumim mult Pikollo,Gratzian si tuturor care au participat/organizat sau doar au fost prezenti ... din partea clubului de desen 4speed crew care a fost cu toti membrii pitesteni la eveniment RESPECT!

P.S.: Spider-man stiu ca nu se compara cu ce ai vazut tu...in filme... dar asta este te asteptam pe tine dar vezi ca autobuzul de euromall nu face drifturi nu nu nu

Sa ma scuze moderatorul daca am jignit personajul de desene animate mentionate mai sus ... imi pare rau ... sper sa fiu iertat Dar sunt mandru ca fac parte intr-un fel sau altul din aceasta comunitate si mandru ca sunt pitestean Bafta!

Posesor de BMW 518i turbo touring
Si da presedinte 4speed crew

Last edited by Seb4speed; 18-10-09 at 23:03.
Seb4speed is offline   Reply With Quote
Old 18-10-09, 23:00   #475
D.Y ¬

Stage 5

Member of:
[2 Roti]

Quote:
doar nu puteati sai spuneti omului sa se care cu ea ca e "tunata aiurea"
Ehh şi tu..

Quote:
Originally Posted by tarnafes View Post
Ce misto e threadul asta numai cearta si 2 3 poze, eu am fost sambata si mam dat putin, am ajuns tarziu, a fost un efort sa vin caci aveam f multa treaba, am venit totusi, mam dar, a fost super, m-am simtit excelent ca deobicei, publicul a fost la inceput retinut dar apoi aplauda si savura showul...nu va mai certati atat , sariti cu poze, stiu ca masina mea a dat ceva flacari caci am chinuito cu viteza 1...care are a prins fro poza cu masina mea cu flacari pe evacuare (nissan-ul portocaliu cu DOG la numar) il dau o tura blana la urmatorul show
Asta le-am zis şi eu.
Old 18-10-09, 23:12   #476
pikollo

Stage 3

pikollo's Avatar

Member of:
[FullSpeed Racing]
[AUDI]

Aici este link in care apare Robotul pe care l-ati vazut il videoclipul lui David Guetta

Am pus asta sa va dati seama ca acest robot nu este un nimeni

https://www.youtube.com/watch?v=hJnKQCXfpCU
Old 18-10-09, 23:15   #477
dan_eclipse4g63t

Stage 5

Member of:
[Mitsubishi]

Quote:
fiecare isi tuneaza ce masina vrea si cum vrea
e treaba lui ... daca a adus-o la expo inseamna ca a crezut ca arata bine asa cum e si ca o sa rupa gura sau nu ... asta a ramas de vazut si sa vazut....
numai bine
ma bucur ca ai ajuns la vorba mea,pe strada chiar ca nu-i zicea nimeni nimik.Asa,aici sper ca a inteles ce nu-i bine la ea si omul o sa-si repare greseala.a fost o critica,care pana la urma a fost constructiva pentru el,si data viitoare nu o sa o mai aibe pe capota.orice sut in fund este un pas inainte.
o seara buna.
Old 18-10-09, 23:17   #478
dan_eclipse4g63t

Stage 5

Member of:
[Mitsubishi]

Quote:
Originally Posted by D.Y ¬ View Post
Da asta este
chiar imi pare rau ca am fost acid,dar o sa-i prinda bine in viitor.si eu am inceput de jos asa ca....
Old 18-10-09, 23:21   #479
Kasp3r

Stage 5

Kasp3r's Avatar

Member of:
[FullSpeed Racing]
[FORD]
[RENAULT]

OAMENI..
DACA VrETI sA va certatii...faceti-o pe privat.
acum toti care au poze si clipuri sa le posteze.

1.eu unu tin sa felicit publicul care nici cand a inceput sa ploua nu au plecat

2. felicitari TENGU , super show...felicitari si baietilor ( HAI & KNS) cu care am reusit sa ma pozez si MULTUMIM GRATIAN ptr ceea ce faci..( P.S. SI cu tine m`am pozat )

3. Felicitari colegilor mei din FullSpeed care au fost la inaltime si care au ajutat mult la acest eveniment ...Nikola, Pikolo... Bvo...

I`Love My Car !!!
Kasp3r is offline   Reply With Quote
Old 18-10-09, 23:21   #480
buldogu

Stage 5

buldogu's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[2 Roti]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by pikollo View Post
Aici este link in care apare Robotul pe care l-ati vazut il videoclipul lui David Guetta

Am pus asta sa va dati seama ca acest robot nu este un nimeni

https://www.youtube.com/watch?v=hJnKQCXfpCU
stai ca nu stiu ce vrei sa zici....ala de la sfarsit care apare in lumini fluorescente este ACELASI cu cel care a venit azi la pitesti?
buldogu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -