as dori sa expun si eu niste pareri personale in legatura cu servicurile din deva pe unde am umblat in ultimi 7 ani cu 4 masini diferite ford,renault dacia si bmw.sunt nou pe acest forum iar daca din gresala incalc anumite reguli va rog sa ma scuzati.asadar cei mai slabi vopsitori auto sunt la lazar company si dacia service deva cu mentiunea ca in ambele cazuri a fost vorba de vospirea unei portiere la un bmw din 2007.in ambele cazuri calitatea lucrari a fost de nota 3 (vopsea scursa ,nuanta culorii nu corespunde cu restul masinii diferenta fiind izbitoare),singurul vopsitor pe care i-l recomand e Nelutu de la orastie de la acel service din centru ,in apropierea catedralei,el a fost singurul care a vopsit corect portiera fara diferenta de nuanta fata de restul masini si fara exfolierea in timp a vopselei sau pete.In ce priveste nesimtirea si tupeul locul 1 i-l ocupa fara doar si poate doamna GRECU de la alice gram(suzuki).am avut o siguranta arsa la inchiderea centralizata tot la bmw 320 din 2007 am dus-o la ei,eu nestiind ca e de vina siguranta pretul pe care mi l-au comunicat afost de 1100 de ron pe motiv ca trebuie inlocuit modulul de inchidere centralizata.banuitor din fire am mers si la Calin Salisteanu la simeria CARE A REMEDIAT PROBLEMA IN 5 MINUTE CONTRA SUMEI DE 20 DE LEI
asadar 10 pentru Salisteanu de la Simeria chiar am auzit ca e foarte bun electrician auto.In ce priveste Alice gram din deva nu recomand pe nimeni sa mearga acolo,se face japca din orice,o adunatura de hoti si nesimtiti.Mecanici buni si seriosi in deva sunt cei 2 de langa casa auto langa matasea,SUNT FOARTE PRICEPUTI si nu se lasa pana nu gasesc chiar si cele mai ascunse defecte.pentru cei care au dacii 1310 sau pick up i-l recomand pe VIsirin de la simeria cu mentiunea ca lucreaza putin mai scump.Mai este de evitat si un anume Calutu sau calu din deva se crede mare doctor in forduri dar de fapt urmareste doar sa-ti umfle devizul iti face pretul in functie de ce masina conduci de hainele de pe tine de functie etc(arogant si tepar) deci de evitat .acestea fiind spuse sper ca mi-am adus si eu o mica contributie acestui forum de pasionati auto