Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Hunedoara / Deva

Reply

Thread Tools
Old 03-01-12, 14:15   #166
flaviusbmw

Stage 2

flaviusbmw's Avatar

Default Re: Mecanici si meseriasi ( recomandari si plangeri )

Caut o recomandare pt un vopsitor auto bun sa aibe si cuptor. Am auzit ca cel de la santandrei are lacul moale si cel de la snatuhalm iarasi nu il lauda nimeni mai ales gama de vopsele folosita....

astept recomandari
flaviusbmw is offline   Reply With Quote
Old 06-01-12, 12:54   #167
orlando_hd

Stage 2

orlando_hd's Avatar

Quote:
Originally Posted by Akai View Post
A fost cineva la Auto Check Center in Hunedoara ?
http://static.panoramio.com/photos/o...l/61820648.jpg
Niste pareri pozitive sau negative se poate ?
iti zic ca din punctul meu de vedere sunt praf...le-a luat 3 zile sa ii zica unui prieten ca nu au ce sa-i faca
orlando_hd is offline   Reply With Quote
Old 06-01-12, 13:37   #168
Akai

Stage 4

Akai's Avatar

Member of:
[Hyundai]
[VW]

Deci aceasi parere ai si tu ca si mine, si eu am fost la ei sa-mi repare ceva la claxon, defapt trebuia sa se uite daca are vre-un circuit imperfect dar cand i-am zis statea pe ganduri ca nu stie sa repare)).
Akai is offline   Reply With Quote
Old 06-01-12, 14:34   #169
Kedy
AfterDark Racing Member

Stage 5

Kedy's Avatar

Member of:
[AfterDark Racing]
[FORD]
[DACIA]
[4Tuning International]

Quote:
Am niste prieteni la care le-au rezolvat destulde multe probleme la masini si care sunt foarte multumiti de serviciile celor de acolo.

Quote:
Originally Posted by orlando_hd View Post
iti zic ca din punctul meu de vedere sunt praf...le-a luat 3 zile sa ii zica unui prieten ca nu au ce sa-i faca
Orla my friend stii cum e depinde si cum ii prinzi si cat de prieten esti cu ei
Old 06-01-12, 14:48   #170
Akai

Stage 4

Akai's Avatar

Member of:
[Hyundai]
[VW]

Apropo de mecanici....am vazut in METRO inchidere centralizata la 150 lei, e buna de ceva ?
Am un Hyundai Atos Prime din 2006 si vreau sa-i pun inchidere centralizata ca e enervant sa o inchid tot timpu cu cheia, unde imi recomandati sa ma duc sa mi-o monteze si cam care ar fi pretul maxim ?
Old 06-01-12, 15:31   #171
hd69leu

Stage 5

hd69leu's Avatar

Quote:
Apropo de mecanici....am vazut in METRO inchidere centralizata la 150 lei, e buna de ceva ?
Am un Hyundai Atos Prime din 2006 si vreau sa-i pun inchidere centralizata ca e enervant sa o inchid tot timpu cu cheia, unde imi recomandati sa ma duc sa mi-o monteze si cam care ar fi pretul maxim ?
INTERALARM DEVA (poti cumpara si de la ei)
hd69leu is offline   Reply With Quote
Old 06-01-12, 15:32   #172
hd69leu

Stage 5

hd69leu's Avatar

Quote:
Originally Posted by flaviusbmw View Post
Caut o recomandare pt un vopsitor auto bun sa aibe si cuptor. Am auzit ca cel de la santandrei are lacul moale si cel de la snatuhalm iarasi nu il lauda nimeni mai ales gama de vopsele folosita....

astept recomandari
Frontzy daca vrei calitate
Old 06-01-12, 15:38   #173
Kedy
AfterDark Racing Member

Stage 5

Kedy's Avatar

Member of:
[AfterDark Racing]
[FORD]
[DACIA]
[4Tuning International]

Quote:
Quote:
Originally Posted by hd69leu View Post
INTERALARM DEVA (poti cumpara si de la ei)
La Interalarm intraba-l pe Florea(xxxciprixxx) ce o patit cu ei
Kedy is offline   Reply With Quote
Old 06-01-12, 15:41   #174
hd69leu

Stage 5

hd69leu's Avatar

Quote:
Originally Posted by Kedy View Post
La Interalarm intraba-l pe Florea(xxxciprixxx) ce o patit cu ei
O singura data am fost si chiar mi-a placut cum au montat totul.Acum depinde de norocul fiecaruia)
Old 24-02-12, 20:17   #175
F.R.Sonic

Stage 5

F.R.Sonic's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[4Tuning International]
[Opel]
[SUBARU]
Exclamation Re: Mecanici si meseriasi ( recomandari si plangeri )

Am si eu o "recomandare" pt cei de la Opel de la Santuhalm
Unii stiti ca am avut un mic accident si masina a ramas acolo pt reparatii pe banii asiguratorului celui vinovat...

1. Lucreaza foarte neglijent mi-au rupt niste cleme si s-au facut ca ploua n-au zis nimic.

2. Au vopsit partile afectate fara sa acopere bine zonele ce nu trebuiau vopsite de genu plasticaraie negre(nu e f grav dar nu era greu sa fie atenti ca nu e "Rocket science" sa pui niste banda sa mascheze calumea)

3. Au centrat prost bara fata, nu prea mai e aliniata cu restul masinii.(dar na din avion nu se vede)

4. Habarnisti ... a trebuit sa le spun eu ca in far la OPEL corsa au pe ambele faze(scurta si lunga) bec H7 (mai mult m-am contrazis cu inginerii de acolo pe tema asta)

5. Folosesc piese de proasta calitate... ma rog bara si capota si aripa par ok dar farurile sunt niste chineziste de rahat.(desi nu-s iefinte 250buc.) + ca n-au reglat farurile ...bat dreptu in copaci si stangu sub bara fata

6. Parerea mea e ca lucreaza foarte scump am vazut factura totala platita de asigurator ~ 4500 Roni pt o capota, far dreapta, aripa dreapta si bara fata. piese care daca le luam de pe net am gasit la 10 mil toate + vopsitu cat dracu putea fi)[noroc ca a platit Astra Asigurari ]

7. Mi-au furat soclu de la semnalizare de la farul ce ramasese intreg dupa accident cel cu angel eyes si cand i-am sunat mi-au zis ca l-au pus in farurile stock ca alea vin fara asa ceva ...ceea ce nu cred ca e adevarat...(oricum in farurile stock ce le am acum se vede ca ambele socluri de la semnalizari sunt noi noute se vede pe garniturile de etansare)

8. Din shocul de la coliziune mi-a sarit capacul de la bidonul cu lichid pt pisetoarele de spalat parbrizu si era undeva sub stergatoare se vedea acolo, le-am aratat cand am lasat masina... acolo l-au lasat... i-a durut in cur.

in concluzie nu va recomand sa mergeti acolo sa nu patit cum am patit eu
Poate daca ma duceam sa le dau ceva bani sau o sticla de ceva, o cafea, o atentie cum merge peste tot in romania poate erau mai atenti meseriasii de la opel si-si faceau treaba pt care sunt platiti.

F.R.Sonic is offline   Reply With Quote
Old 24-02-12, 20:34   #176
Kedy
AfterDark Racing Member

Stage 5

Kedy's Avatar

Member of:
[AfterDark Racing]
[FORD]
[DACIA]
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by F.R.Sonic View Post
Am si eu o "recomandare" pt cei de la Opel de la Santuhalm
Unii stiti ca am avut un mic accident si masina a ramas acolo pt reparatii pe banii asiguratorului celui vinovat...

1. Lucreaza foarte neglijent mi-au rupt niste cleme si s-au facut ca ploua n-au zis nimic.

2. Au vopsit partile afectate fara sa acopere bine zonele ce nu trebuiau vopsite de genu plasticaraie negre(nu e f grav dar nu era greu sa fie atenti ca nu e "Rocket science" sa pui niste banda sa mascheze calumea)

3. Au centrat prost bara fata, nu prea mai e aliniata cu restul masinii.(dar na din avion nu se vede)

4. Habarnisti ... a trebuit sa le spun eu ca in far la OPEL corsa au pe ambele faze(scurta si lunga) bec H7 (mai mult m-am contrazis cu inginerii de acolo pe tema asta)

5. Folosesc piese de proasta calitate... ma rog bara si capota si aripa par ok dar farurile sunt niste chineziste de rahat.(desi nu-s iefinte 250buc.) + ca n-au reglat farurile ...bat dreptu in copaci si stangu sub bara fata

6. Parerea mea e ca lucreaza foarte scump am vazut factura totala platita de asigurator ~ 4500 Roni pt o capota, far dreapta, aripa dreapta si bara fata. piese care daca le luam de pe net am gasit la 10 mil toate + vopsitu cat dracu putea fi)[noroc ca a platit Astra Asigurari ]

7. Mi-au furat soclu de la semnalizare de la farul ce ramasese intreg dupa accident cel cu angel eyes si cand i-am sunat mi-au zis ca l-au pus in farurile stock ca alea vin fara asa ceva ...ceea ce nu cred ca e adevarat...(oricum in farurile stock ce le am acum se vede ca ambele socluri de la semnalizari sunt noi noute se vede pe garniturile de etansare)

8. Din shocul de la coliziune mi-a sarit capacul de la bidonul cu lichid pt pisetoarele de spalat parbrizu si era undeva sub stergatoare se vedea acolo, le-am aratat cand am lasat masina... acolo l-au lasat... i-a durut in cur.

in concluzie nu va recomand sa mergeti acolo sa nu patit cum am patit eu
Poate daca ma duceam sa le dau ceva bani sau o sticla de ceva, o cafea, o atentie cum merge peste tot in romania poate erau mai atenti meseriasii de la opel si-si faceau treaba pt care sunt platiti.
Mda eu in locul tau nu o luam si ii mai si bateam pe acolo faceam un circ de ma dadeau la ProTV
Old 24-02-12, 20:46   #177
ondin

Stage 5

ondin's Avatar

Member of:
[VW]

din pacate asa este acum cam peste tot la service, toti muncesc asa in graba fara sa isi bata prea mult capul, mai ales in caz de daune pe rca cand sunt uneori sanse sa munceasca degeaba.
cand mi-au lovit mie opelul mi-au vopsit repede la un service aripa in loc de alb cu gri, plus ca apoi a trebuit sa merg sa reglez din nou motorul si altele care au fost afectate de impact si pe care cei de la tinichigerie si vopsitorie nu aveau cum sa le rezolve.

Smile or die sofer premiat
Stiu ca sunt rau, dar excelez in asta, deci sunt bun
Atentie la motociclisti in trafic.Pot sa dea peste voi.
فولكس فاجن هي أروع سيارة
ondin is offline   Reply With Quote
Old 24-02-12, 23:39   #178
Akai

Stage 4

Akai's Avatar

Member of:
[Hyundai]
[VW]

Unde imi recomandati sa-mi pun in primavara audio pe masina (subwoofer, boxe noi, amplificator si cd player+ ca cred ca trebuie schimbate si cablurile de la boxe.
Old 25-02-12, 09:03   #179
ondin

Stage 5

ondin's Avatar

Member of:
[VW]

la colegul nostru de pe forum stilostilo.
ondin is offline   Reply With Quote
Old 25-02-12, 10:48   #180
Kedy
AfterDark Racing Member

Stage 5

Kedy's Avatar

Member of:
[AfterDark Racing]
[FORD]
[DACIA]
[4Tuning International]

Quote:
Unde imi recomandati sa-mi pun in primavara audio pe masina (subwoofer, boxe noi, amplificator si cd player+ ca cred ca trebuie schimbate si cablurile de la boxe.
Sau la XxdadixX sau la FRS
- Copyright 2025 4Tuning -