Eu unul... cred ca nu ma prezint deloc. De ce? .... E un pic mai complicat, dar...
In prima faza, nu imi reprezinta de fapt niciunul "interesele", deci ce motiv as avea sa ma duc sa votez?...
Oricum cred ca deja s-au asigurat locurile, doar a fost si castelul inchiriat o zi, ne?
Se spune ca ei vor fi reprezentantii nostrii... Adica ei, cei alesi, sunt acolo ca sa arate lumii ce fel de oameni detin majoritatea. Daca ei, cei care ies in frunte, reprezinta de fapt o tara in care majoritatea sunt smecheri, cocalari, pitipoance, manelari, si alte scursuri care fac banii la "greu", atunci nu e de mirare ca se comporta cum se comporta, adica isi asigura buzunarele pline...
Si in replica, cei care ii voteaza sunt la fel ca si ei (in majoritatea cazurilor), exceptie facand doar cei care merg la vot din compasiune pentru indatoririle civice sau cei care nu merg la vot deloc fiind dezgustati de tot ce se intampla. Mai este o categorie care nu merge sa voteze, acestia fiind extrem de ocupati ori de propria imagine, ori de paharul care le zace in fatza (care-i fatza????

)
Insa eu, facand parte din categoria "inculti" si "handicapati", prefer sa stau in banca mea, si sa privesc cum masele se agita pentru nimic, ca doar cei care sunt deja in frunte sunt si asa patati de toate pacatele care le poate face un om in cateva vieti la rand

Nu stiu... poate in opinia voastra eu sunt cel care greseste... eu sunt sigur ca nu gresesc de data asta