Hai sa ma laud si eu
.
Una pentru viteza 64 km/h in drum spre Deva de la Brad,erau la agatat dupa o curba la intrare intr-un sat,35 RON.
Alta cum intri in Orastie,am depasit pe linie continua,dar dupa rugamintile mele s-a lasat doar cu o amenda de 50 ron,alfel imi luau carnetul.
Ultima la iesire din Orastie catre Hunedoara,tot pentru viteza 71 km/h,amenda ar fi fost de 100 ron,noroc ca era ziua mea in ziua cu pricina si s-a lasat doar cu avertizare
.
Ar mai fi una dar aia e destul de veche,mai exact de pasti anul trecut,in drum spre Brasov prin Sibiu,era o portiune de 100 de km cred unde se lucra intens la drum,semafor dupa semafor,turbam,la unul dintre ele se vedea drumul cam 2 km inainte,se vedea clar daca vine cineva pe contrasens sau nu,drumul find liber,ma enervez si trec pe rosu,nu fac 200 de m,ascunsi dupa niste copaci la agatat un echipaj de politie,direct ma opreste pe mine si pe cel din spatele meu care din instinct m-a urmat,baietii,ma refer la politisti la tepuit de straini,eu cum eram cu MG'u direct m-au oprit,initial m-au intrebat din ce tara vin,unde merg dupa care mi-au spus ce am gresit nu ca nu ar fi fost mai mult decat clar,eu n-am cedat,m-am folosit si de faptul ca era paste plus foarte insistent ca trebuie sa ajung neaparat si urgent la destinatie,m-au lasat sa plec doar cu o avertizare,din pacate cei din spatele meu nu au fost la fel de norocosi,s-a lasat cu o mita din partea lor,eu am plecat,dupa un timp m-au ajuns din spate(ma refer la cei care au fost in spatele meu la semafor),imi faceau blitz'uri,cred sa ma intrebe eu cat am dat
.