Daca mergi la ei sa imi spui si mie ce pret ti-au facut pentru 4 jante
Am rezolvat proiectul cu jantele (sablat, sudat, vopsit electrostatic) in Timisoara... fiindca am gasit acolo mai repede, mi-a placut locul, sunt la facultate deci practic locuiesc in TM. Toate 4 jantele m-au costat 540lei sa le sablez si revopsesc iar sudatul (era estetic) a fost 50lei in total. Am mai vrut eu un strat de lac in plus si m-a costat inca 200lei parca. Foarte multumit de rezultat,deh, puteti spune ca am exagerat dar rezultatul e grozav. In Februarie 2015 va trece un an de cand am facut reconditionarea jantelor.
Poze cu jantele, pe flickr com (nu inteleg de ce forumul a stricat adresa). https://www.***********/photos/10567...8/12508252764/ https://www.***********/photos/suciu...s/14419940526/
Quote:
Originally Posted by F.R.Sonic
Azi am lasat WRX-ul pt schimbat de evacuare si am avut onoarea sa-mi imprumute STI-ul de mai jos ca sa ma pot deplasa pana termina ei
Not to bad
Vă salut.
Am şi eu o întrebare: cât m-ar costa,aproximativ,o platformă cu plecare de aici,până în Germania,undeva aproape de Stuttgart(mai exact în Reutlingen).
Strict informativ momentan.
Vă salut.
Am şi eu o întrebare: cât m-ar costa,aproximativ,o platformă cu plecare de aici,până în Germania,undeva aproape de Stuttgart(mai exact în Reutlingen).
Darius sper ca ai rezolvat... eu chiar nu cunosc pe nimeni in domeniu... Sorry...bafta!
Vă salut.
Stiu eu un baiat care are preturi destul de bune.Mie mi-a luat 450 de lei pe 450 de km dus intors.Cam un leu pe km.Rudy 0721769254
In 15-16 iulie 2017 vor avea loc pe Circuitul Vik Power din Arad etapele 1 respectiv 2 din Campionatul National de Autoslalom (etapa 1 va fi intr-un sens de circuit iar etapa 2 in celalalt sens).
Taxa de participare va fi 200 lei/etapa si este necesara licienta anuala sau one event.
Clasele vor fi in functie de cubajul motorului, este si clasa de 1400 cc si pot participa si juniori de la 12 ani. Se pot folosi anvelope de strada sau semislick la orice clasa, anvelope slick se*pot folosi doar la clasa Open unde nu este nici o restrictie.
Inaintea concursului vor fi 2 ore de antrenamente libere pe circuit urmate de calificari iar apoi 2 manse de concurs (se considera mansa cea mai buna).
Pot participa 2 sportivi pe o masina..*
In mansele de concurs si calificari vor fi 3 ture de circuit: tura de incalzire, tura cronometrata de concurs cu start lansat si tura de racire / iesire ( care nu va fi complecta).
Vom reveni cu detalii si regulamentul particular.
Detalii la tel 0723004747